Folkpartiet fegar ur orsak SD:s framgångar


Folkpartiets landsmöte sade nej till förslaget om att invandrare som vill bli svenska medborgare måste genomgå en medborgarkurs.

”Röstsiffrorna blev 83-71. Landsmötets beslut var ett bakslag för partiledningen.

Det är klart att jag är besviken, jag ville ju att förslaget skulle gå igenom, säger integrationsminister Nyamko Sabuni.

Många av de talare som var kritiska mot obligatorisk medborgarkurs hänvisade till att Folkpartiet i valrörelsen riskerar att bli anklagat för att ge efter för Sverigedemokraterna.

Jag tycker att det är dumt att koppla integrationspolitiken till Sverigedemokraterna, det är att tillskriva dem makt som de inte har, säger Nyamko Sabuni”.

”Riksdagspartierna är rädda för Sverigedemokraterna, och det ger SD en omotiverat stor makt över de andra partiernas politik. Det visade sig i helgen när Folkpartiets landsmöte diskuterade obligatorisk medborgarskapskurs för invandrare som vill bli svenska medborgare”.

Om SD börjar använda ”tvärtom-pedagogik”, populär bland föräldrar till trotsiga treåringar, kan det få oanade konsekvenser.

Intressant att Sverigedemokraterna som inte sitter i riksdagen (ännu) men 2010, så totalt dominerar svensk politik.

Nu blev Folkpartisterna skitnödiga och drog tillbaks sitt förslag om medborgarkurs för invandrare, det kan ju gynna SD säger dom själva.

Allt som är bra för sverige och sverigedemokraterna skall tryckas tillbaks så PK-eliten får det dom vill, d.v.s ett sämre och sämre land och mer makt till sig själva.

Borde dom inte tänka på alla svenskar som byggt upp landet och sett till att hycklarna i riksdagen och kulturberikare lever ett härligt liv på andras bekostnad.

Många av de talare som var kritiska mot obligatorisk medborgarkurs hänvisade till att Folkpartiet i valrörelsen riskerar att bli anklagat för att ge efter för Sverigedemokraterna.

Folkpartiet drar tillbaks sitt förslag dom är rädda för SD

Corren SD-rädsla på FP-möte

Annonser

4 Responses to Folkpartiet fegar ur orsak SD:s framgångar

 1. Jocke skriver:

  Folkpartister är på utdöende.

 2. annullera skriver:

  Är det bättre att ge efter hur mycket som helst till alla kulturberikare och unga män som väller in i landet? Låta dem tro att de har rätt till allt utan någon som helst motprestation. Låta dem leva kvar i villfarelsen att de endast kan kräva och har rättigheter men inga skyldigheter. Låta dem leva kvar i villfarelsen att de kan komma hit och våldta våra kvinnor och barn och utse dem till horor. Låta dem leva kvar i villfarelsen att de inte behöver visa någon respekt till det värd land som tagit emot dem osv.

  Detta flathetens Sverige som räcker bägge händerna till alla och en var som kommer hit oavsett deras bakgrund. Oavsett om de har ASYLSTAUS eller så kallat skyddsbehov eller ej, oavsett om de är kriminella eller har ljugit sig in i landet m.m. Undra på att det ser ut som det gör i detta snart uppätna, kriminella och otrygga land. Undrar inte på att alla vill komma till just lilla Sverige! Det KAOS som breder ut sig mer och mer är bara början, det kan endast bli VÄRRE med dessa DUMMEJÖNSAR till politiker vid rodret.

  Vi kan ta ett par exempel: Barn med så kallad fri uppfostran = ingen uppfostran alls, dessa barn blir odrägliga pga att deras föräldrar aldrig satt några gränser och lärt sina barn vad som är rätt och fel.

  Släpp sedan in en vek lärare med noll pondus i en högstadieklass som snart tar över rodret och där läraren inte har ett skit att säga till om, vad händer då?

  Finns det över huvud taget något så enkelt som sunt förnuft hos våra Riksdagspolitiker?

  SD år 2010!

 3. spikharry skriver:

  ”Finns det över huvud taget något så enkelt som sunt förnuft hos våra Riksdagspolitiker?”

  Nej dom vet inte vad sunt förnuft betyder 🙂 men svensk hatare är dom allihopa.

 4. BERGET skriver:

  Att det finns så många Svenskar som stödjer folk ch landsförrädare partier som folkpartiet visar bara hur långt detta kommer att gå innan det vänder, o det nu hinner att göra det innan vi är i minoritet.

%d bloggare gillar detta: