Brinnande bilar och byggnaderEn bil kördes vid 20-tiden på söndagskvällen in i Fredriksbergsskolan i Helsingborg. Bilen stacks sedan i brand och elden hotade att få fäste i skolan.

”Räddningstjänsten var snabbt på plats och lyckades få bort den brinnande bilen. Det blev endast mindre skador på skolbyggnaden, uppger Skånepolisen.

Enligt stabsbrandmästaren i Helsingborg, Lennart Linderos, kunde branden ha slutat riktigt illa. Bilen var stulen i Helsingborg”.

Mer elände.

”Ungdomar misstänks för att på söndagskvällen ha försökt tända eld på en byggnad vid Opaltorget i Göteborg.

I det våta vädret fick elden inget fäste i fasaden och räddningstjänsten kunde lämna platsen efter mindre än 20 minuter.

Ungdomar har synts i närheten av byggnaden och någon har kastat något brännbart mot fasaden, men det tog sig inte, sade Fredrik Wigell, vid polisens länskommunikationscentral.

Ingen har gripits”.

Är detta början på ett nytt helvete med otaliga bränder och förstörda fastigheter. bilar etc etc?

Det verkar finnas ett ”brinnande” intresse för att förstöra och förgöra det som andra sparat ihop till.

Dom som inte behöver arbeta för att få ihop pengar har inte heller någon större respekt för det som andra byggt upp och äger.

Brinnande bil i attentat mot skola

Försökte tända eld på hus i Göteborg

2 Responses to Brinnande bilar och byggnader

  1. Jocke skriver:

    Jag bor drygt 500 meter från Opaltorget, under tio års så har detta område blivit en slum, där invandrare rånar hotar krossar fönster misshandlar m.m.

    Bodde tidigare på Stor Grevegårdsvägen som går ihop med Opaltorget, men var tvungen att flytta när muslimerna tog över hela stadsdeln.

    Få svenskar vågar nu mer ta vagnen från Frölunda Torg mot Opaltorget, getto är bara förnamnet.

  2. Nisse skriver:

    Så sorgligt. SD 2010

%d bloggare gillar detta: