Brand i några löv= hets mot folkgrupp
I natt tände någon eld på en lövhög utanför det omstridda boendet för ensamkommande flyktingbarn i Vellinge kommun. I dag hålls flera manifestationer för och emot flyktingmottagning i den skånska kommunen.

”Vid halv fem-tiden i natt larmades polisen till vandrarhemmet i Hököpinge i Vellinge kommun, sedan en lövhög börjat brinna utanför. I vandrarhemmet har Malmö stad i samarbete med ett vårdföretag öppnat ett transitboende för ensamkommande flyktingbarn.

Vi har haft ett antal personer på plats för att leta efter spår, säger Lars Karsten, länsvakthavande polisbefäl, till TT.

Han konstaterar kort att en lövhög knappast börjar brinna av sig själv.

Det var personalen på boendet som upptäckte branden och ringde SOS.

I dag demonstrerar Sverigedemokraternas ungdomsförbund i Vellinge med krav på att Vellinge ska ha rätt att bestämma över sin egen flyktingpolitik.

Samtidigt planeras manifestationer för medmänsklighet i Vellinge, och på Sergels torg i Stockholm.

Polisen hoppas på lugn, men är ändå beredd om det skulle bli bråk mellan olika demonstrationer.

Vi har alltid en förberedelse för det, det är ju en tillspetsad situation just nu, sade Jörgen Sjöstad, biträdande närpolischef på Söderslätt, till Sydsvenskan på nätet.

Polisen har starka misstankar om att branden är anlagd. Nu är flera polispatruller på plats för att leta efter gärningsmännen”.

Starka misstankar?

Sveriges Radio webbsänding fick en kortare intervju med Mikael Persson som är informatör på polisen i morse. Orden han använde var att branden ”troligtvis” var anlagd och dessutom fanns det ingen risk för spridning då branden startade en bit från huset.

Det finns inga vittnen enligt polisen, men Sydsvenskan som alltid vill framställa invandrare som offer för främlingsfientlighet påpekar kraftfullt att polisen söker efter ”gärningsmännen” dom känner visst till mer än polisen!

Om branden är anlagd av någon/några som är emot förläggningen så är det för jävligt.

Lika illa är det om någon från terror-vänstern tuttat på i syfte att skapa rubriker inför dagens demonstrationer. Kommunisten Fredrik ”finken” Jönsson och hans vänner skall ställa upp och ge sitt stöd till ”barnen”. och vad dessa våldsverkare är kapabla till känner nog dom flesta till.

Vi kan spekulera både hit och dit, är kanske dom boende som slängt ut cigarettfimpar som gjorde att det började pyra i lövhögen.

Men visst det är alltid bättre att tillskriva svenskvänliga för branden, det säljer mer lösnummer.

Troligtvis är Sverige det enda land där en mindre brand i en lövhög kan framställas som ”hets mot folkgrupp”.

Ser att flera blodsröda bloggar i sina länkar i både Dn och Svd utan några bevis för vem som ligger bakom den lilla branden, får det till en rasistisk gärning.

Kan lika gärna vara dom rökande ”barnen” som själva omdevetet kastat iväg sina fimpar som sedan skapade branden.

Men det är inte lika kul för dessa bloggar att spekulera om det är så. Bättre att ge svenskar skulden.

När ligister bränner ner fritidsgårdar, kastar sten på brandmännen och hotar poliser det blir det på sin höjd mellan 4 och 6 rader. Men inte en enda så kallad antirasist ställer upp och demonstrerar för att få stopp på bränderna.

Nu är det våra ”pensionsräddare” det handlar om då fylls varje tidning och TV-kanal till bredden där dom skriker ut ”mordbrand”.

Branden som skakat om media och övriga PK-ister och dom boende i flyktingförläggningen var inte större en ett par droppar urin hade släckt den. Finns kommentarer

Otroligt så drevet kan snurra när någon händer där dom stackars flyktingarna bor.

Ni känner väl till att Per Schlingmann som läxade upp moderaterna i Vellinge har varit arbetskompis med chefen för Attendo Care, Jonas Morian.

Socialdemokraten Bengt Silfverstrand tillika partikollega till Jonas Morian säger på sin S-blogg följande:

”Ja, var Morian befinner sig på den politiska skalan kan diskuteras. Men att han knappast är någon vänsterman står väl helt klart”.

Terror-vänsterns plakat högst upp, alla som inte ställer upp för massinvandring stämplas direkt. Kommunismens 110 miljoner döda har dom redan glömt.

Morbranden som upprörde hela sveriges PK-elit kan ni själva ta del av på fotot här ovan. Snacka om hyckleri på allra högsta nivå.

Brand utanför flyktingboende

Både de boende och personalen är uppskakade över det som hänt

”Stick, era jävla rasister”

Bengt Silfverstrand om Jonas Morian

Annonser

10 Responses to Brand i några löv= hets mot folkgrupp

 1. Söder skriver:

  Mordbrand är den rätta rubriceringen… Emot igelkottar. Vidare är det fantastiskt att polisen börjat ta sitt uppdrag på allvar. Nästa gång någon begår inbrott i mitt område räknar jag med minst 4 polisbilar inom 5 min.

 2. H skriver:

  Det kan ju till och med varit någon som bor eller jobbar på stället. Finns en del motiv till det..

 3. annullera skriver:

  En sådan fruktansvärd brand! Hur många brandbilar krävdes det för att släcka? Det kunde verkligen gått riktigt illa! Detta är nog den första branden av alla som hänt på senare tid som blivit riktigt uppmärksammad och där folk går man ur huse för att demonstrera och visa sin avsky. Sverige och svenskarna är helt fantastiska:-))))))))!

 4. arvid bengtsson skriver:

  Själv brukar jag elda löv på våren – och högen ligger betydligt närmare huset! Ännu har inte polisen kommit. Men det är klart – det bor ju inga asylkrävande i grannskapet – än så länge.

 5. spikharry skriver:

  Det jävligaste är att folk som inte sett den lilla lövbranden tror på det media skriver..

  Mordbrand Attentat vi är alla oroliga p.g.a denna attacken etc etc. En liten prick är det enda man ser.

 6. bert skriver:

  Och ingen har frågat flykting(barnen)som dom kallar dom för fast en del är 25 år om det inte kan vara nån av dom som tänt på.Det är ju inget ovanligt bland övriga invandrare att bränna bilar och dyligt.

 7. Rupert skriver:

  Det märkliga med dessa ”flyktingbarn” som kommer till Sverige är att det bara är unga män i övre tonåren. Var finns flickorna?

  Svaret på detta mysterium kan bara bero på att släkt & klanledare till ”pojkbarnen” från Somalia & Afganistan investerat pengar på dessa ”barn” för att dessa ska fungera som ”ankare” för ”anhöriginvandring”.

  Flickor är i dessa länder oviktiga, något som vänsterrörelsen (där majoriteten av medlemmarna är kvinnor) borde uppmärksamma & uppröras över.

  För övrigt är det troligare att ”lövhögen” tuttats på av vänsteraktivister för att på så sätt ställa SD i dålig dager.

 8. Robin_Shadowes skriver:

  I tråden om samma lövhög på PI skriver en mussla så här:

  ”Valborgsmässoeldarna måste förbjudas, någon av oss flyktingar KAN tro att det är rasism. Men å andra sidan är ALLTING vi svenskarna gör och allting ni gjort sista 1000 åren i detta land, rasism. Svenskarna har ju ockuperat Muslimsk mark redan före vikingatiden. Svenskarna måste bort från ockuperad Muslimsk mark.
  Vi muslimer var här först, långt innan vikingar, Ansgar och Gustav Vasa. Ni måste bort. Det är vårt land.”

  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/22/sd-demo-i-vellinge-under-eftermiddagen/#comments

%d bloggare gillar detta: