19 åring överfallen och knivskuren av tio kräk


19-åringen blev förföljd av ett gäng på cirka tio personer och blev knivskuren i benet nära Ängsholmsbadet i Gribbylund.Han förlorade mycket blod på plats.

”Men fick inte livshotande skador. Han fördes till Karolinska universitetssjukhuset i Solna där han opererades på lördagsmorgonen. Polisen ska höra den målsägande ytterligare efter operationen.

Det var en aktiv gärningsman, men samtliga i gänget försvann spårlöst från platsen, enligt stationsbefälet på Roslagspolisen.Angreppet verkar ha varit oprovocerat”.

10 personer mot en ensam kille. Visst är dom tuffa kräken när dom endast behöver vara 10 mot en för att klara av grabben.

Stinker ”kulturberikare” lång väg. Hoppas verkligen att polisen får tag på alla dessa fega kräk.

19-åringen blev förföljd av ett gäng på cirka tio personer och blev knivskuren i benet

Annonser

7 Responses to 19 åring överfallen och knivskuren av tio kräk

 1. En vän i kampen skriver:

  Dags att dessa våldsmän blir skadeståndsskyldiga inte bara till den de skadat, utan även till samhället för vårdkostnaderna. ta sedan bort utmätningsskyddet för grundläggande husgeråd , tv och dator.

 2. Jocke skriver:

  10 mot 1 låter som muslimer.

 3. Demokratibloggen skriver:

  Det skulle vara intressant att få veta vilka gärningsmännen kan tänkas vara. Jag håller med om att det misstänkt mycket verkar vara ett hatbrott från Muhammeds pojkar.

 4. Mr Executor skriver:

  Utan att veta vem som har gjort vad i just detta fall
  kan man dra vissa slutsatser med tidigare erfarenheter
  att förövarna har en speciell bakgrund. Därför är rådet till alla demokratiska medborgare : gå aldrig
  ensamma och om ni blir attackerade ”show no mercy”. Vi
  nordbor tillsammans med de goda invandrarna måste hålla ihop och återta landet från religiösa och kri-
  minella krafter, vilka tillsammans med ansvarslösa
  och sverigefientliga politiker driver oss mot avgrun-
  den. Den snabbaste vägen är att rösta rätt 2010.

 5. En vän i kampen skriver:

  Tror ni det här kommer att rubriceras som hatbrott? enligt rykten jag hört så skall det vara som vi numera reflexmässigt förutsätter, tio berikare mot ensam svensk. hade det varit det motsatta hade media skrikit om rasistbrott. Det här är minst lika mycket rasistbrott.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Hatet mot muslimerna växer för var dag som går. Snart kommer locket att sprängas av tryckkokaren och ett gäng muslimer kommer bli lynchade av topp tunnor förbannade svenskar. Tyvärr kommer det nog att bli kontra-produktivt för vår sak då hela makt-systemet med media i spetsen omedelbart kommer gå igång med krav på att dessa ”nazister” genast grips och ställs till svars. Det kommer bli oändliga litanier i media om som staahaaackars lynchade muslimerna. Projekt kommer att startas om att vi aldrig får glömma detta. Förtrycket mot svenskarna kommer intensifieras ännu mer. Det kan mycket väl bli en sådan här händelse som leder till att man förbjuder Sd.

 7. tarzan skriver:

  Jag kan berätta att jag är i TÄBY Gribbylund varje vecka och jag är inte säker på att det är blattar.Ängholmsbadet är in insjö där man på sommaren ser mest mammor med barn eller familjer. På fredag lördag är det en samlingsplats för ungdomar fjortisar och uppåt. Ni ska veta 2 saker; ett Täby är Sveriges femte rikaste kommun och dom tar 20 flyktingar per år och som ni vet Filippa och Fredde Kålhuvud finns där.
  – Gribbylund är inte den rikaste delen av TÄBY men det är svårt att hitta en hyfsad villa under 3 Mille. Därför är det svårt att förstå varför det är så mycket skadegörelse och klotter där.
  – Vanligtvis åker blatte-slöddret in till Stockholm city och lever rövare där eller lever rövare i sina egna ghetton. -ROSLAGEN ( Åkersberga Täby Rimbo Norrtälje Brottby Älmsta Österåker) har lite blattar iförhållande till Stockholm.
  – Ni får faktiskt förstå att den mesta skit som händer i Roslagen utförs av svenska yngre män som har dricker för mycket mycket-

%d bloggare gillar detta: