Ung kvinna rånad av fem tuffa ligister


En ung kvinna blev rånad och misshandlad i Huvudsta allé på torsdagskvällen.

”Enligt Stockholmspolisen var det fem gärningsmän som rånade kvinnan på Huvudsta allé vid 20.20 på kvällen. Hon blev dragen i håret och slog i huvudet när hon ramlade omkull.

Det är oklart vad rånarna, som beskrivs vara i 15-årsåldern, fick med sig. Kvinnan behövde inte ambulans efteråt”.

Jaså är det oklart vad rånarna fick med sig? en inte allt för svår gissning är mobiltelefon och pengar, hör mer till vanligheterna än tvärtom att små-ligister ger sig på ”svennar” och plockar dom på allt av värde.

Underligt att inte SD har större stöd i mångkulturella Stockholm. Men det blir nog en kraftig förändring till valet 2010.

Var kvinnan så chockad att hon inte kunde lämna något signalement? eller vill media och polisen att dom här ligisterna får lov att fortsätta härja fritt och råna svennar??

Ung kvinna rånad och misshandlad av fem ungdomar i femtonårs åldern

Annonser

7 Responses to Ung kvinna rånad av fem tuffa ligister

 1. Jocke skriver:

  Helvetet fortsätter dag ut och dag in år efter år. Om det inte är kulturberikare som rånat tjejen så lovar jag att rösta på vänstern nästa år 🙂

  Satans missbildade kräk som förstör för alla tjejer och barn i hela jävla landet.

  INAVEL och för mycket $$$$$$$$$

 2. Nisse skriver:

  ”Underligt att inte SD har större stöd i mångkulturella Stockholm.”
  Huvudet på spiken, harry! Varför?
  SD2010

  • Snuttis skriver:

   För att Stockholmare arbetar och umgås med invandrare och genom detta insett att vi är alla människor…?

   • annullera skriver:

    Umgås NI med med Grovt kriminella?
    Våldsbenägna som misshandlar och rånar sina offer och kan mörda för en mobiltelefon? Våldtäkts män som våldtar och gruppvåldtar kvinnor och barn? Ligister i invandrartäta områden som håller på att eldhärja och bränna ner bilar, skolor o dyl. Kriminella invandrargäng som för krig mot varandra. Invandrare som hotar polis och Räddningstjänst och utsätter dem för stor fara? Invandrarfamiljer vars barn slänger syra på småbarnen i sandlådan?
    Invandrarfamiljer vars söner hotar och förtrycker sina systrar så att de får söka skyddad identitet och fly från sina familjer, m.m. m.m. m.m. ?

    Försköna inte all invandring och alla invandrare. Allt är inte så fantastiskt bra som du vill göra gällande. Är du sedan medveten om att du genom att blunda för verkligheten också utsätter dina goda invandrarvänner, du gör dem knappast en tjänst, snarare tvärt om. Du borde istället tillsammans med dina skötsamma invandrarvänner stå upp för – och gå emot de invandrare som skapar kaos i landet och som endast belastar, än tillför något positivt.

 3. Blodsven skriver:

  Är det människor som beter sig på det här viset, Snuttis? Finns inte en mänsklig varelse varelse värd namnet, där 5 slemskallar ger sig på en ensam kvinna! Det är just detta som är problemet i Sverige idag, att man inte öppet visar vilka som är välkomna hit och vilka som INTE är det…

  • annullera skriver:

   Håller med dig Blodsven!
   Kan du förstå att det finns människor som går i försvar för dessa missanpassade kräk. Snuttis kanske gör det så länge hon själv inte blir drabbad, men vem säger att hon själv inte kan råka illa ut. Jag antar att hon sedan inte har bättre vett, hon tillhör dem som ser med ett öga och det ögat ser endast den snälla lilla pizzabagaren:-))))))!

 4. tarzan skriver:

  Det finns flera anledningar till att SD är små i Stockholm en är att det finns så mycket moderater och dom vill ha sänkt skatt. SD propagerar inte för sänkt skatt. Men sen var det när SD sprack i två delar och blev SD och ND. Nationaldemokraterna delade ut duktigt med flygblad i senaste valet och tog många röster i valet. Har vi TUR går ND upp i SD efter valet om vi har tur ……..?

%d bloggare gillar detta: