Jan Björklund fiskar röster på djupt vatten


Sverige har plats för ensamkommande asylsökande barn. Det budskapet från Jan Björklund fick taktfasta och långa applåder av det Folkpartiets landsmöte.

”Björklund inledde den punkten med att konstatera att Sverige inte hade blivit det land det är utan invandrare. Han påpekade att invandrare från många olika länder betytt mycket för utvecklingen under historien.

Exempelvis holländare och valloner som utvecklade gruvnäringen under 1600-talet. Men han refererade också till modern tid och till både drottningen, den egna partivännen Nyamko Sabuni och fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović. I talet sade Björklund att Ibrahimović var uppvuxen på Balkan.

När han efteråt upplystes om att det inte är så utan att stjärnan är född och uppvuxen i Malmö konstaterade Björklund:

– Det var an lapsus, men han har sina rötter på Balkan.

De kraftigaste och längsta applåderna fick FP-ledaren efter att han, med syftning på den senaste tidens diskussion om Vellinge, sade:

– Att vi inte skulle ha plats för ensamkommande flyktingbarn i ett av Europas mer glesbefolkade länder är naturligtvis inte sant”.

Jan Björklund. Vem har påstått att det inte skulle finnas plats till ensamkommande ungdomar?

Har du missat varför flera kommuner sagt nej? Det har inte med plats att göra, det handlar om pengar som vi skattebetalare tvingas stå för som är en del av orsaken.

Dessutom är det vida känt att invandrare ställer till med problem (brottslighet m..) är det något du missat på samma sätt som du missade Zlatans födelseland?

Har en fråga till dig som jag även tidigare skickat vid flera tillfällen, dock utan något svar.

Ni Folkpartister skriver ”Det är hög tid att lagstifta om äldres rätt att kunna fortsätta bo med sin livskamrat. Att tvingas leva åtskilda efter att ha delat allt under ett helt liv innebär en stor påfrestning.

Det är inte kommunernas sak att avgöra när det är dags för makar att skiljas åt”

Sverigedemokraterna har i flera motioner krävt parboendegaranti för dom äldre. Denna fråga låg SD:are varmt om hjärtat innan du ens tänkt tanken.

Nästan komiskt att du som hatar allt som SD föreslår nu gör en helomvänding. Är det som vanligt valfläsk och falskhet som styr dig och ditt parti!!

Hycklare är illa omtyckta, och det ser man i varje undersökning, ni backar och backar kanske rent av ur riksdagen?

Sverigedemokraterna har i följande kommuner krävt ”parboendegaranti för äldre” Ulricehamn, Tranås, Motala, Helsingborg, Trelleborg, Gävle, Klippan, Gislaved, Bollnäs, Älv-Karleby.

Ditt parti har i dessa kommuner röstat emot SD:s förslag om parboendegaranti, varför gör ni det för att i nästa stund kräva ett lagförslag? Denna fråga har du fått flera gånger, och lika många gånger har du struntat i att svara.

Sverige har plats för asylsökande barn

Jan Björklunds falskhet om parboendegarantin

Jan Björklund tar strid mot SD

Annonser

9 Responses to Jan Björklund fiskar röster på djupt vatten

 1. Reino skriver:

  En skäggig islamistisk jihadist,
  tyckte livet i bergen var trist
  analfabet var han, javisst
  men tog sig till sverige med list,
  nu livstidsförsörjd och på grön kvist!

 2. Mr Executor skriver:

  Var är alla barn det talas om? På de bilder som visas
  syns inga barn utan unga män. Om det varit frågan om
  små barn som hittats ensamma i öknen eller krupit fram
  ur nån grotta hade saken varit annorlunda.
  Om plösligt anhöriga dyker upp och söker uppehålls- tillstånd skall hela gänget utvisas direkt.
  Vi måste höja ribban inför valet 2010. 51 procent är målet. Då kan tillstånden rivas upp och alla utsugare
  kan tvingas att lämna landet och Sverige kan åter bli Sverige och landet kan börja blomstra igen.

 3. Snuttis skriver:

  Bättre att folk röstar på FP än SD, så djupt vatten är han inte ute på, men det är ju det hur man läser nyheterna…
  När min släkt kom till Sverige ställde vi inte till med problem, vi gjorde Sverige till en regional supermakt. Sen införlivades Skåne och då gick allt åt helvete.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Jag drömmer om en framtid där dom sju partierna bara för att överleva har slagits ihop till vad som nu mest ironiskt kallas för Sjuklöverpartiet. Om svensken förstår sitt eget bästa så är väljarflykt från dessa förradare enda lösningen.

 5. Jocke skriver:

  Snuttis! är du en av alla som kommit till världen genom syskonkärlek?

  Läste just att inavel är en av orsakerna till hjärnskador. Det kan i så fall förklara varför du inte förstår det skrivna ordets innehåll.

  Plutta nu snutten.

 6. Hm skriver:

  De flesta bloggar råkar förr eller senar ut för internettroll av typen snuttis. Det finns ett talesätt på engelska som lyder: Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience. I högsta grad tillämpligt på snuttis.

 7. Mr Balans skriver:

  Lyssna gärna lite på länktipset för att få andra perspektiv.

 8. Blodsven skriver:

  Folkpartiets väljarkår har mestadels bestått av skollärare och uppskrämda tjänstemän, vilket förklarar en del av verklighetsuppfattningen. Att Snuttis tror sig varit med och gjort oss till en supermakt, förklarar oxå en del av begåvningen…

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Sverige har knappast varit nån stormakt på ca 350 år eller så och då det begav sig varade bara det roliga några decennier, knappt ens hundra år.

%d bloggare gillar detta: