92 procent av alla gruppvåldtäkter i London begås av icke-vita


Chockerande rapport avslöjar att 92 procent av alla gruppvåldtäkter i London begås av icke-vita. Bakom avslöjandet står Metropolitan Police Authority.

Åren 2003/04 var det 36 gruppvåldtäker, förra året 2008 hade ökningen exploderat till 93 stycken i London områden. Vågar knappt tänka tanken hur siffrorna skulle se ut om en liknande rapport togs fram för hela England.

Noterbart är att 1/3 av offren var 15 är eller yngre. Stadsdelar med den högsta andelen gruppvåldtäkter inkluderar Lambeth, Croydon, Newham, Southwark, Westminster och Hackney.

Bloggen SpikHarry håller dock inte med om att rapporten är chockerande, utan är snarare en bekräftelse på dom misstankar som vi alla icke PK-ister trott länge.

I Norge visade en liknande rapport att 100 procent av alla gruppvåldtäkter i Oslo var invandrarelaterade. Är kanske inte så underligt att invandrare från muslimska länder ligger bakom en väldigt stor del av alla gruppvåldtäkter.

Enligt en läkare som jag skrev om igår så är inavel ett stort problem som medför bl.a hjärnskador. Lägg där till kvinnoförtrycket som är utbrett i alla muslimska länder så förstår ni nog varför dessa kräk dominerar i flera rapporter.

Undrar varför så många kvinnor röstar på socialdemokraterna? är ju dom som skapat dessa gruppvåldtäkter genom att släppa in alla som vill hit från MENA-länder.

Shocking Report Reveals that 92% of Gang Rapists in London are Non-white

Annonser

3 Responses to 92 procent av alla gruppvåldtäkter i London begås av icke-vita

 1. Jocke skriver:

  Snuttis vad anser du om muslimska våldtäktsmän?

  Ps hoppas du grejer det där med läsförståelse!!!!

 2. Jo skriver:

  Ytterligare en anledning till att INTE behålla asen i vårt land.Men när ska politiker förstår detta? SD i maktens korridorer är ett måste ! Hoppas innerligen att Mona ”muslim” Ingående får träffa en ”kulturberikare” på samma sätt som kvinnorna i gruppvåldtäkterna!

 3. spikharry skriver:

  Mona skulle säkerligen känna stor gläjde över att bli ”berikad” är hennes enda chans.

%d bloggare gillar detta: