Inavel och arab som ogillar araber


För ett tag sedan gjorde Uppdrag Granskning ett program som berörde det glödheta ämnet ”inavel” bland invandrare från muslimska länder. Flera läkare som tillfrågades vågade inte uttala sig risken att bli stämplad som rasist var för stor.

I Norge talade dom helt öppet om detta problem liksom i Danmark. Vårdcentralerna i Norge har även med frågan ”är ni släkt med varandra” det kan i så fall vara orsaken till hjärnskador och missbildningar.

Skulle en likartad fråga ställas i vårt PK-land så fick DO mycket att göra med alla skadestånds anspråk.

Läste i Sydsvenskan från 24 september i år följande:

”Ghada Abu Nada är ansvarig sjuksköterska på Beit Hanoun-sjukhusets barnavdelning, de flesta barn har inte krigsrelaterade skador, säger Ghada Abu Nada, det vanligaste är problem med missbildningar och hjärnskador på grund av inavel”.

Är det likadant i alla muslimska länder? Undrar om deras hjärnskador kan vara en av orsakerna till den höga brottslighet och våldtäkts benägenhet dom lider av?

Eller är det enbart hatet mot allt svenskt som styr..

Tipstack till Jerker och Tgvara.

Ghada Abu Nada, det vanligaste är problem med missbildningar och hjärnskador på grund av inavel

Videoinslag Arab som tycker araber är kass‏a

Annonser

4 Responses to Inavel och arab som ogillar araber

 1. Nisse skriver:

  Sanningen kommer krypande. Hoppas detta kommer upp till ytan, klart som korvspad det blir problem när storebror gör lillasyster gravid, kallas missfoster. Inavlade blir ofta aggresiva och får svårt att kontrollera sin ilska. Nästan samtliga lider av Damp/ADHD och andra bokstavssjukdomar. Lusten att våldta svenska kvinnor/flickor kommer som ett brev på posten.

 2. Nizze skriver:

  Alla dessa inavle-offer borde få PUT till Sverige och pension direkt så dom slipper lida i sina hemländer. Det skulle betyda 200,000 röster ytterligare för Mona.

 3. Demokratibloggen skriver:

  Man kan undra om inte också den svenska regeringen och ledamöterna i riksdagen också är inavlade, med tanke på hur de styr.

  Det är kanske ändå inte så otänkbart med tanke på att de uppfostras till politiska broilers. Diktaturkrameri och pacifism kan visa sig vara ett symtom på just hjärnskada från inavel.

 4. Robin_Shadowes skriver:

%d bloggare gillar detta: