Sverigedemokraterna kämpar för äldre


”Pensionsfrågan berör gammal som ung. Det behövs mer diskussion om hur pensionerna sänks och hur Folksam behandlar pensionärerna. Pensionsfrågan berör alla, vissa tidigare och vissa senare.

Göran Persson (S) som var med och tog fram det pensionssystem som nu urholkar välfärden för pensionärerna för flera år framöver hör numera till kritikerna.

Själv bidrog han med att låta pensionsfonderna betala sociala kostnader de inte var avsedda för samt överförde 258 miljarder kronor till statskassan under sin tid som statsminister.

Till nästa års valrörelse så vill egentligen inget riksdagsparti ha upp frågorna om pensioner och pensionssystemet på dagordningen eftersom partierna var överens om pensionsuppgörelsen. Rädslan för att spela Sverigedemokraterna i händerna är allt för stor.

Samtidigt är det här vi pensionärer har en rimlig chans. En röst på Sverigedemokraterna kommer sätta press på de andra riksdagspartierna att agera för pensionärernas bästa.

Svenny Håkansson (SD), pensionär”.

Glädjande att så många pensionärer förstått att SD är det enda av dagens partier som står på deras sida.

Det är en stor skandal att våra pensionärer skall behandlas sämre än råttor. 100 000 tals äldre klarar inte av att leva på sina låga pensioner, och dessa stackarna har byggt upp vårt land och tacken är ett liv i misär.

SD kämpar för äldre

Annonser

4 Responses to Sverigedemokraterna kämpar för äldre

 1. Jocke skriver:

  Min far som fyller 90 år lagom till valet har nu lämnat S ocj blir SD:are 🙂 även gamla hundar kan man lära sitta.

  • annullera skriver:

   Hej Jocke!

   Mina föräldrar är 84 år och gamla inbitna Socialdemokrater, men de kommer också att rösta på SD.

   Jag hoppas det sprider sig till fler av våra äldre vilket parti de skall rösta på om de vill ha en trygg och värdig ålderdom som de gjort sig förtjänta av och som de har rätt till. Skattepengarna skall tillskrivas dem i första hand.

   De övriga Riksdagspartierna är förljugna hycklare som under många år behandlat våra äldre mycket illa. De har sänkt deras pensioner, de har sett till att de har fått sämre vård och omsorg, de har sett till att skapa långa köer till sjukvård och pensionärshem- bostäder. Vi kan alla fråga oss vad det är som framför allt Socialdemokraterna gjort för våra äldre?

   Rösta rätt!
   Ett enkelt sätt!
   Till att få det bättre!

   Ett enkelt val! SD

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Grattis

 3. spikharry skriver:

  Alla röster är lika viktigta Jocke. är din far på ett äldreboende så kan ni värva fler gubbar och gummor 🙂

%d bloggare gillar detta: