Allsvensk stjärna gripen för våldtäkt


Yannick Ngabu Bapupa
Den allsvenske spelaren som misstänks för våldtäkt på en 18-årig flicka förhördes på söndagen. Det som har hänt i lägenheten anser han inte vara våldtäkt, säger advokaten till Aftonbladet.

”Det var i fredags som händelsen inträffade. Under en efterfest ska fotbollsspelaren ha våldtagit en 18-årig flicka som låg och sov på en soffa.

Jouråklagaren beslutade på lördagen att anhålla fotbollsstjärnan i sin frånvaro. Vid 18-tiden i går kväll greps fotbollsstjärnan av polisen, misstänkt för våldtäkt.

Det som har hänt i lägenheten anser han inte vara våldtäkt, säger advokaten. I morgon eller senast på tisdag kommer en åklagare besluta om fotbollsstjärnan ska begäras häktad”.

Fotbollspelaren som är misstänkt för våldtäkt spelade i Gefle men från och med nästa år spelar han i Kalmar FF Yannick Ngabu Bapupa född 1982 i Kongo. Han spelade tidigare i bl.a Djurgården och tig 2 SM-guld med dom.

Den 24 juli 2007 dömdes Bapupa för misshandel, olaga frihetsberövande och olaga hot av Gävle tingsrätt som ogillade åtalet avseende grov kvinnofridskränkning. Målsägande var Bapupas hustru. Påföljden bestämndes till skyddstillsyn med övervakning samt föreskrift om att genomföra 90 timmar samhällstjänst och 80 timmar gruppterapi jämte ett alternativstraff om fängelse för det fall att påföljden skulle misskötas.

Tingsrätten beslutade i domen att Bapupa skulle återbetala 40 000 kronor till staten för kostnader för den offentliga försvararen och för målsägarbiträdet

Nu sitter Yannick Ngabu Bapupa återigen anhållen misstänkt för en våldtäkt som skall ha hänt natten mot lördagen.

Kvinnan gick och la sig, efter kort där efter gick Yannick Ngabu Bapupa som inte kände kvinnan och la sig brevid henne.

Från vardagsrummet hörde de sin kompis skrika: Akta på dig ditt jävla äckel. Rör mig inte. Hennes vänner hörde skriket och sprang dit, 18-åringen berättade att hon vaknade av att Yannick Ngabu Bapupa våldtog henne. Tidigt i går morse förhördes hon av polisen. Hon togs sedan till sjukhus för undersökning.

Det känns som att våldtäkterna forsätter öka och öka. Fattar inte varför invandrare nästan uteslutande ger sig på svenska kvinnor och förstör deras liv.

Idrottsmän skall föregå med gott föredöme men det struntade Yannick Ngabu Bapupa totalt i när det började rycka i hans korv.

Sveriges föga imponerande topplacering i Europa vad gäller våldtäkter är både skrämmande och tragisk. Stackars svenska kvinnor……

Yannick Ngabu Bapupa fönekade först att hade någonting med kvinnan att göra. Nu erkänner han helt plötsligt samlag.

En allsvensk fotbollsspelare som i helgen misstänkts ha våldtagit en 18-årig kvinna har under måndagseftermiddagen begärts häktad

Idrottsman anhållen för våldtäkt

Idrottsman anhållen misstänkt för våldtäkt

Fotbollspelare anhållen för våldtäkt

Yannick Ngabu Bapupa Kalmar spelar en riktig fotboll på fötterna. Det kommer att passa min spelstil, säger Kalmar FF:s andra nyförvärv inför 2010.

HÄR GRIPS STJÄRNAN

Fotbollstjärnans lagkamrater hjälpte polisen med att identifiera honom

Fotbollsstjärnan riskerar två till sex års fängelse för den misstänkta våldtäkten och sin karriär

Allsvensk fotbollsspelare begärd häktad – misstänkt för våldtäkt

Allsvenske stjärnan hotas av utvisning

Annonser

14 Responses to Allsvensk stjärna gripen för våldtäkt

 1. Jocke skriver:

  Kastrera Kongonesen och skicka honom till helvetet. Satans blattar som skall våldta blonda svenska tjejer.

  Jag tar gärna hand om kastreringen på egen hand 🙂

 2. johan skriver:

  Hur fan vet du om tjejen är en blond ”svensk ” tjej??

 3. Per skriver:

  Hej Jocke, lite frågor angående ditt inlägg:
  Ska man kastrera Huselius och hans två våldtäktskompisar i tre kronor också?
  Är det bättre om de ”satans blattarna” våldtar brunetter?
  Gör det någon skillnad om den 18-åriga tjejen är från till exempel Kongo?
  Heter det verkligen ”Kongones” om man är från Kongo? Finns det ett helvete?
  Mvh
  Per

  • annullera skriver:

   Det finns inget försvar oavsett vem det är som våldtar, om kvinnan är ljus eller mörk så är det lika hemskt. Svenskar som våldtar och misshandlar är naturligtvis inte bättre än om det är en arab eller somalier som utför våldtäkten. Vanligt folk här i Sverige har heller aldrig accepterat våldtäkter, kvinnomisshandel och förtryck av våra kvinnor i Sverige, det är straffbart och skall så vara. Tyvärr vad det gäller främst araber och somalier så har de ett annat tanke- och synsätt vad det gäller de svenska kvinnorna. För dem är de svenska kvinnorna orena horor som de anser sig ha sin fulla rätt till att våldta, misshandla och förnedra. Ju fler på en och samma kvinna ju bättre verkar det som. Det är sedan konstigt att det finns såna som Per och N som försvarar detta sjuka beteende genom att vända det mot svenska män. Det är för det första ett djä…..igt dåligt försvar och för det andra så är kulturberikarna kraftigt överrepresenterade vad det gäller våldtäkts statistiken. Vad har Per och N för försvar för det?

   • N skriver:

    Jag säger så här:

    För det första så finns det inga studier som visar på att ”kulturberikarna” är överrepresenterade när det gäller just våldtäkter.
    Men om vi ska anta att det säger är sant så kan vi ju ta det steget längre och fundera på varför så skulle vara fallet.
    Det finns studier från många olika länder som visar på att folk med låg inkomst och arbetslösa är överrepresenterade bland de flesta brotten. Eftersom nyanlända svenskar är överrepresenterade inom den gruppen skulle det alltså även vara fullt logiskt om detta leder till att de är överrepresenterade bland brottsstatistiken.

    Fast det kanske var ett allt för långt resonemang för dig att följa. Lättare att skylla på att invandrarna är onda och att det redan från födseln är inskrivet i deras beteende mönster att de ska våldta alla blonda kvinnor de kan hitta.

 4. N skriver:

  ”Sveriges föga imponerande topplacering i Europa vad gäller våldtäkter är både skrämmande och tragisk.”

  Rättelse: Sverige innehar en topplacering vad gäller anmälda våldtäkter. Våldtäkter är de brotten som har de största mörkertalen. Det är väldigt fel att påstå att Sverige har fler våldtäkter än andra länder i Europa bara för att vi har högst antal anmälda våldtäkter. Det kan lika gärna bero på att vi har ett mindre mörkertal här i Sverige i jämförelse med andra länder i Europa.

  Dessutom så rubriceras fler brott som våldtäkt här i Sverige än vad de gör i många andra Europeiska länder. Det finns saker som här rubriceras som våldtäkt medan de rubriceras som till exempel ofredande i andra länder.

  • spikharry skriver:

   Samma skitsnack som alltid när invandrarkramare vill förminska våldtäkternas omfattning.

   Den svenska lagstiftningen förändrades år 2005 så att våldtäktsbegreppet utökades. Men det verkar inte ha gett något avtryck i statistiken. Ökningen började redan 1999 och har fortsatt stadigt uppåt sedan dess.
   Ökningen skiljer sig inte heller nämnvärt mellan olika åldersgrupper.

   Läs på nästa gång så slipper vi andra lära dig vad fakta och källkritik är.

   3391 utomhus våldtäkter är olösta dom sista 10 åren. Nästan en utomhus våldtäkt varje dag i tio år.

 5. 30-talist skriver:

  Alla män har en sexuell drift, mer eller mindre. Med alkohol i kroppen avtar omdömet kraftigt och kombinationen sexuell drift/alkohol/omdöme kan då ställa till det. Under 1950-talet på min ”Sturm & Drang tid” i 20-årsåldern var det mycket fester, mycket alkohol och många ”brudar”. Och också många samlag med och utan den kvinnliga partnerns medgivande. På den tiden kallades det inte för våldtäkt utan det var ett legio sätt att umgås med tjejer. Idag, med de regler som gäller, skulle jag och mina kompisar flera gånger om ha anklagats för våldtäkt. Men det uppfattades inte så då. Tänk vad många gånger jag tilltvingade min blivande hustru till samlag trots att hon egentligen inte ville. Men tiderna har förändrats som så mycket annat, sannolikt till det sämre. Under alla förhållanden har den tidigare sexuella friheten beskurits.

 6. Eivon skriver:

  N: lite intressanta länkar:

  Statistik från norska polisen:

  ”I 2007 hadde 72,8 prosent av gjerningsmennene i alle voldtektssaker en annen bakgrunn enn norsk.”

  ”Etter det Aftenbladet vet, har politiet i Stavanger i løpet av 2008 og 2009 mottatt minst 17 anmeldelser for overfallsvoldtekter eller forsøk på dette. I disse tallene ligger også de 6 såkalte taxivoldtektene. I 1 av de 17 sakene, som omfatter 18 anmeldte, var gjerningsmannen etnisk norsk. I alle de andre beskrev voldtektsofrene ikke-vestlige menn som overgripere. I overveiende grad kommer de fra land der islam er rådende religion.”

  http://www.aftenbladet.no/lokalt/stavanger/1110921/1_av_18_har_etnisk_norsk_bakgrunn_.html

  ”Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.”

  http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

  ”Var fjärde man i Sydafrika kan ha våldtagit någon. Hälften av dem har dessutom våldtagit fler än ett offer, avslöjas i en chockerande undersökning.
  Studien är gjord av Sydafrikas medicinska vetenskapsråd (MRC) och presenterades i BBC News på torsdagen.
  Där avslöjas också att 75 procent av de män som medgivit våldtäkter uppger att de gjort det första gången redan som tonåringar.
  En annan chockerande uppgift är att gruppvåldtäkter motiveras med att de ”stärker banden mellan männen som utför dem”.

  http://www.smp.se/nyheter/tt_utrikes/chockerande-valdtaktsrapport(1385764).gm

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/en-av-fyra-sydafrikanska-man-har-valdtagit-1.894713

  Finns hur mycket information som helst om man bara vill se den. Tex studier som visar att oavsett social status är vissa etniciteter(läs kulturer i sammanhanget) överrepresenterade i våldtäkter. Orkar inte söka fram länk men tror det kan vara BRÅ rapporten från 90 talet innan man började hålla den hemlig.
  Det är vansinne med den mängd information som finns tillgänlig hävda det rör sig om endast sociala faktorer. Vissa kulturer är helt enkelt annorlunda. Det är inte svårt att förstå

 7. Jocke skriver:

  (Eftersom nyanlända svenskar)

  Hua mig vilken stolle denna N är. Beträd svensk mark och du blir svensk.

 8. Allan O Snackbar skriver:

  N:
  Du snackar så mycket skit, rekommenderar dig att läsa denna uppsats, så kanske du förstår bättre vad det hela handlar om.
  http://www.uppsatser.se/uppsats/c03d38db13

 9. Jo skriver:

  Ge apejävlen till mig….

 10. lasse skriver:

  tryck upp en banan i röven på han.

%d bloggare gillar detta: