Mordmisstänkta ungdomar släpptes fria


Tre killar i 15-16-årsåldern greps på fredagskvällen misstänkta för mordförsök. Men släpptes lika fort.

”De misstänkta ingick i ett gäng som av någon anledning började bråka med en grupp äldre ungdomar vid Skärholmens tunnelbanestation i södra Stockholm.

Det upstod en dispyt och en kille i det äldre gänget får en kniv i sig och skadas i arm och mage, säger Catharina Nordin vid Söderortspolisen till Sveriges Nyheter.

Hur mår den skadade?

Han fördes till sjukhus men i övrigt framgår det tyvärr inte av rapporten hur han mår, säger Catharina Nordin.

Eftersom de misstänkta gärningsmännen är så unga har de släppts fria efter förhör. Misstanken om mordförsök kvarstår dock. Larmet om bråket kom vid 21.30”.

Misstanken om mordförsök kvarstår men gärningsmännen släpptes fria på grund av sin låga ålder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är det någon mer än undertecknad som anser att svenska rättsystemet är skämt som enbart gynnar gärningsmännen?

15-16 åringar vet mycket väl vad det innebär att köra kniven i magen på någon. Vilka signaler ger detta till andra kräk som också är ute efter bråk?

Jo är du ung då kan du nästan gör vad du vill utan att bli anhållen/häktad. Lås in fanskapen istället, nu kan dom gå rakt ut och ge sig på andra istället.

Åklagaren har troligtvis varit snorfull, annars släpper men inte mordmisstänkta på fri fot. Det är så sjukt att jag knappt finner ord.

15-åringar misstänkta för mordförsök, men släpptes p.g.a sin låga ålder

Tre greps för mordförsök men försattes på fri fot ändå

Annonser

6 Responses to Mordmisstänkta ungdomar släpptes fria

 1. annullera skriver:

  Ingenting skrivs det om vilka det är som utfört mordförsöket och ingenting står det vilka det var som blev drabbade.

  VARFÖR?

  Som jag skrev tidigare!

  HÅLL TILL GODO KÄRA SKATTEBETALARE!
  DETTA ÄR BARA BÖRJAN!

 2. Skrivaren skriver:

  Jag instämmer med föregående skrivare, det här är bara början. Men något som säkerligen kommer att läggas större vikt på och med största säkerhet kommer att förbjudas – det är den här typen av bloggar! Har ni tänkt på det? Varför skall människor få lov att vädra sina funderingar och åsikter hur som helst? Vad ger dem rätten till det? Tryckfrihet och åsiktsfrihet kommer säkert vissa att hävda, men det är inte så, det finns bara frihet åt ett håll i Sverige. Polisen har inte ett dugg att säga till om, ej heller åklagare, de måste vackert lyda vissa, och det är folk med verklig makt…

 3. naivtive skriver:

  Även om bloggarna som är ett hot mot makten skulle förbjudas så finns alltid alternativa kanaler nu för tiden. Ipred och Piratpartiet what ever. Informations samhället har bara börjat även det.

  Majoriteten av svenska politiker är odugliga och det är bara att börja byta ut dom eller nuvarande system. Om man inte vill begripa att klankulturens sharaf börjar betydligt under 15 år och all respekt man kan vinna innan svennarna ens inser att ett cuttande i 13 års åldern har man nytta av många många år senare.

 4. Skrivaren skriver:

  Informationssamhället är inte värt ett skit så länge det finns folk med makt som styr det. Kan möjligen Ipred-lagen vara ett bra exempel? När Jan Guillou blev ”drabbad”, då jävlar blev det förändring över en natt… Alla klagomål vad det än gäller kommer att tystas snabbt och effektivt – och det får vi vackert acceptera…

 5. Kalle skriver:

  Svängdörrar… Vad krävs egentligen för att häktas i Sverige? Folkmord? Nej, det är nog för milt. Nu kan ju mördaren bara springa utomlands och komma tillbaka till Svergie om 10 år så slipper han alla problem. Är han dessutom utlänning så är det ju ännu enklare, bara dra hem till hemlandet ett tag.
  Sverige måste röja rejält i straffsatserna. Det här är ju bara parodi på rättvisa. En stackare har nästan mist livet och mördaren från springa fri…

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Jag räknar med att många bloggar kommer släckas ner redan under kommande år och många kommer åtalas för HMF helt enkelt. Inom 2-3 år har propaganda-trumpeterna tagit tillbaka den mediala makten igen. Inse att vi är slut och bara slavar åt dom som verkligen bestämmer.

%d bloggare gillar detta: