Helsingborgs egen pravda HD sprider lögner om SD


Läste en artikel som SD:s partisekraterare Björn Söder skrivit om hur helsingborgs dagblad gör allt för att stoppa SD.

”Journalisten Torbjörn Svensson påstår sig vara opolitisk det är bara en stor fet lögn. Han är sosse ut i fingerspetsarna.

Torbjörn Svensson skriver i HD följande:

”SD tar strid mot mosképlaner som inte finns” En muslimsk förening drömmer om ett islamiskt kulturcentrum. Syftet är att öppna sig mer mot samhället. Sverigedemokraterna rasar mot planerna. Men deras kampanj bygger på felaktigheter.

”Sverigedemokraterna har dragit igång en kampanj mot att bygga en moské i Helsingborg. De gör det till en valfråga och de riktar sig främst till dem som bor i Ramlösa och Gustavslund.

Vi frågar nu de boende om de vill ha ett islamiskt center, med fullskalig moské och minareter runt husknuten, säger Pontus Bergqvist, SD-ordförande i Helsingborg, i ett pressmeddelande.

Men föreningen Ahel al-Sunnah har inga planer på en stor, traditionell moské.

Och minaret är helt onödigt. Som minoritet kan man inte i vårt samhälle ha böneutropare. Det får man hålla på med i arabländerna, säger Mohamed Hélaoui, talesman för föreningen.

De har inte heller fört på tal att Ramlösa eller Gustavslund skulle vara en lämplig plats för ett islamiskt kulturcentrum där moskén skulle ingå.

Vi har frågat kommunen om det finns mark någonstans. ”Inte nu”, blev svaret. Det är allt. Vi har inte heller några skisser än — det är bara en dröm i våra tankar, säger Mohamed Hélaoui.

Vad vill då föreningen?

Ha ett kulturcentrum med kafé, bibliotek, skola, shopping, plats för bollspel och så vidare. Inne i byggnaden ska det också finnas en bönesal.

Än finns varken skisser eller pengar till ett kulturcentrum. I tankarna krävs omkring 10 000 kvadratmeter, inklusive en stor p-plats och bollplan. Mohamed Hélaoui talar om ett långsiktigt projekt som kanske kan bli verklighet om tio år eller så.

Oturligt nog för lögnaren Torbjörn Svensson så skrev Helsningborgs lokaltidning en artikel om just om ”Drömmen om en moské”.

Det visar sig då att Torbjörn ”socialdemokraten” Svensson, tas på bar gärning med byxorna nere.

Torbjörn skriver: ”Vi har inte heller några skisser än” men i lokaltidningen står följande:

”Representanter från kommunen har redan haft ett inledande möte med föreningen angående ett framtida islamskt center. Vi har mottagit skisser och förslag på var de kan tänka sig att centret skulle ligga, till exempel utanför Gustavslund och Ramlösa, säger exploateringsingenjör Bo Agard”.

Torbjörn Svensson skriver: De har inte heller fört på tal att Ramlösa eller Gustavslund skulle vara en lämplig plats för ett islamiskt kulturcentrum där moskén skulle ingå.

Lokaltidningen skriver: Föreningens förslag – använd mark utanför Gustavslund eller Ramlösa. Kommunen inväntar dock en officiell ansökan innan en utredning påbörjas.

När det handlar om Sverigedemokraterna då anser visst sossen Torbjörn Svensson att det är okey att sprida lögner omrking sig som den värsta skånska dyngspridaren.

Otur för Torbjörn att fakta fanns tillgängligt som bevisade hans lögner. Men desto bättre för demokratiska SD som på nytt visade att dom är det enda parti som håller sig till sanningen.

Tackar Björn Söder för en utsökt artikel som fullkomligt krossar Torbjörn Svensson.

PS marken muslimerna söker måste vara jungfrulig mark där dom kan bygga sin moské, d.v.s. den får inte ha använts till exempelvis kristna gravplatser etc etc. Vi är som bekant otrogna hundar.

Kontakt med Torbjörn om någon vill mejla eller ringa till honom och fråga varför han ljuger.

torbjorn.svensson@hd.se
042-489 92 17

Torbjörn Svensson SD tar strid mot mosképlaner som inte finns

Lokaltidningen De vill bygga ett islamiskt center i Helsingborg

Representanter från kommunen: Vi har mottagit skisser och förslag

Annonser

5 Responses to Helsingborgs egen pravda HD sprider lögner om SD

 1. Jocke skriver:

  Muslimer har sina egna journalister som slickar deras arslen när dom ligger på knä vända mot mecka 🙂

  En av dessa rövslickare är TORBJÖRN ”ARSLE” SVENSSON.

 2. Blodsven skriver:

  ”Syftet är att öppna sig mer mot samhället”! Isåfall skulle varenda moskejävel jämnas med marken! Är denne Torbjörn handplockad och programmerad av sozzarnas stormtrupper? Bor idioten dessutom i Skåne, lär han ha skygglappar stora som tankfartyg..

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Det där med böneutropen är ren skär taqyyia. Det är bara i ett inledningsskede man skippar det där. Inom fem år kommer det ylas också, var så säkra på det.

 4. Jo skriver:

  När SD tar sig in i Regeringen på allvar så kommer det att ske förändringar ENBART till svenskarnas fördel och blattar/muslimer kommer att få en känga där bak!

  Danskarna är ett föredöme för oss svenskar när närmare 3000 blattar med kriminell bakgrund blev nekade inträde till Danmark så var hamnade dom? Jo just det i SVERIGE!?

  Samma sak när en dansk kvinna boende i ett blatteland med hund och krimineltt belastad blatte ville vända hem igen så fick till svar av dom danska myndigheterna” Du är välkommen, din hund är välkommen efter att ha suttit i karantän.

  MEN din kriminellt belastade blatte till man kommer ALDRIG att få sätta sin fot i Danmark,ALDRIG! Var lever dom nu? Jo just det återigen i SVERIGE! När SD tar makten så kommer vi INTE att få se kupolerna/mosker tränga upp som svampar i olika delar av Sverige!

  • annullera skriver:

   Ja tragiskt nog tar Sverige urskillningslöst emot alla som visar intresse över att leva och plocka ut bidrag här resten av sina liv. Här hamnar alla oavsett deras förflutna, det spelar ingen roll om de har asylstatus eller inte, det spelar ingen roll om de har ljugit sig in i landet, det spelar heller inte någon roll om de är kriminella och ociviliserade samt o anpassningsbara.
   ALLA är välkomna att beträda detta land, precis ALLA!

   Undra på att det ser ut som det gör i Sverige idag med denna fullständigt oansvariga och naiva invandrings- och flyktingpolitik som råder. Sverige har utvecklats till ett FÖRLJUGET OCH ODEMOKRATISKT land som är på väg att förvandlas till ETT DIKTATURLAND som styrs av partier som allierat sig med VÄNSTERVRIDNA OCH KOMMUNISTER.

   Socialdemokraterna är inte längre något arbetarparti eller ett parti man skall rösta på om man vill ge sitt förtroende till ett parti som vill verka för ur invånarna i detta land, med andra ord våra egna gamla, sjuka och svaga i samhället. Att sossarna skulle vara ett arbetarparti är GAMMALT OCH FÖRLEGAT! LIKA GAMMALT OCH FÖRLEGAT SOM DERAS SOSSEPOLITIK OCH DE SJÄLVA!

   Alla Ni som läser detta fråga ER själva vad sossarna gjort för folket som är så fantastiskt att Ni kan tänka ER att ge detta FÖRLJUGNA PARTI ERA RÖSTER OCH ERT FÖRTROENDE? Tag reda på FAKTA om Socialdemokraterna och sist men inte MINST! GÅ INTE PÅ DERAS VALFLÄSK SOM DE NU SPRIDER LIKT DYNGA ÖVER LANDET!

   Det är mycket tack vare Socialdemokraterna som det ser ut i Sverige som det gör idag, med en allt mer ökande kriminell brottslighet, grova våldsbrott, våldtäkter, rån m.m. All denna kriminella brottslighet har Socialdemokraterna bäddat för i många år och där nu folket får skörda frukten av vad sossarna har planterat. Vad har Socialdemokraterna sedan gjort för sitt egna folk genom åren under sitt styre? Har de givit de gamla och sjuka en trygg ålderdom? Har de sett till att våra barn och ungdomar får gå i en bra och trygg skola där elever kan få den hjälp och stöd som de har rätt till? Har de medverkat till att våra små dagisbarn skall kunna vistas i en trygg miljö som krävs för riktigt små barn? Vad gjorde de för våra arbetslösa ungdomar? m.m. m.m m.m.

   GÅ INTE PÅ DERAS VALLÖFTEN!

%d bloggare gillar detta: