13-åriga flickor våldtagna på skolgård i örebro


Karolinska skolan i Örebro
Fyra tonårspojkar har häktats misstänkta för att i grupp ha våldtagit två 13-åriga flickor på en skolgård i Örebro i oktober.

”En av flickorna hade gjort upp med en av de misstänkta om att träffas i centrum. Sällskapet gick vidare och passerade då skolgården. Där ska flickorna sedan ha våldtagits, skriver Nerikes Allehanda.

De misstänkta, tre 18-åringar och en 17-åring, nekar till brott. 17-åringen är misstänkt för grov våldtäkt mot barn och de övriga för grov våldtäkt.

Det beror på att den som är 17 anses ha känt till att flickorna var 13 men det är oklart om de övriga visste det. Därför skiljer sig rubriceringarna åt, säger kammaråklagare Louise Helleday till tidningen.

Åklagaren har begärt och fått tillstånd till restriktioner för de fyra häktade. Det innebär att de inte får ha kontakt med varandra och har begränsningar i kontakter också med andra personer”.

Gruppvåldtäkterna i vårt avlånga land fortsätter. Småtöser får sina liv förstörda av hänsynslösa kräk. En liten notis är allt media orkar med att skriva.

Jämför detta med Vellinge och dom 30 så kallade ensamkommande som dominerat media i flera dagar. SvD, Dn och övriga tidningar borde självklart starta en stor kampanj ”Stoppa våldtäkerna nu”.

Det är skrämmande att media överlag inte gör något för att försöka hjälpa till.

Vad är anledningen till att ni inte uppmärksammar gruppvåldtäkter/våldtäkter utan hellre skriver sida och upp och sida ner om invandrare/ensamkommande som enligt er har problem med främlingsfientliga moderater i Vellinge?

SvD Misstänkt gruppvåldtäkt på skolgård

13-åriga flickor våldtogs
av fyra tonårspojkar

Fyra tonårspojkar har häktats misstänkta för att i grupp ha våldtagit två 13-åriga flickor

Tonårsflickor grupp-
våldtogs på skolgård

4 Responses to 13-åriga flickor våldtagna på skolgård i örebro

 1. annullera skriver:

  Jo du Spikharry!
  Det skulle sett ut om de slagit upp lika stora rubriker i dagstidningarna, debatterat och skrikit ut sin avsky i TV-nyheterna- och debattprogram över dessa hemska brott. Med andra ord protesterat lika starkt som det annars brukar göra så fort det handlar om negativ kritik som har med vårt lands sjuka invandringspolitik och ISLAM att göra. Vi vet, media vet, våra styrande och övriga riksdagspartier vet, räddningstjänst- och polis vet vilka det är som står bakom dessa hemska grova våldtäkter och gruppvåldtäkter på våra barn och kvinnor.

  Du och jag samt alla andra som läser detta, vi vet VARFÖR inte media slår upp detta med FETA RUBRIKER, vi vet också VARFÖR detta TYSTAS NER så fort som möjligt. Våra styrande, vårt media och hela vårt rätts samhälle vill alla skydda detta SJUKA samhälle som de själva medverkat till att skapa. De vill till VARJE PRIS tillsammans med MEDIA och deras MAKT skydda dessa miss anpassade till varje pris! DETTA PRISET FÅR VÅRA KVNNOR OCH BARN BETALA I FORM AV ETT FÖRSTÖRT LIV!

  HÅLL TILLGODO KÄRA FOLK! BETALA MED ERA SKATTEPENGAR OCH FÅ PÅ SAMMA GÅNG ERA LIV FÖRSTÖRDA! DETTA ÄR BARA BÖRJAN!

 2. Jocke skriver:

  Fy faaaan va trött jag är på berikare som våldtar. Om det skulle hända mina töser då slaktar jag kräken levande.

  Jävla monster..

 3. Jo skriver:

  Man kan inte blanda lejon med tigrar.. Så länge politiker tror det så kommer vi ha dessa problem med kräken som blodsuger vårt land! Vi är INTE av samma ras och däri ligger problemet. PUNK SLUT.

 4. AnnaPanna skriver:

  Vad heter dom?
  Var bor dom?
  Vilken religion har hjärntvättat dom?

%d bloggare gillar detta: