Skrev artikel med SD:are nu vill Folkpartiet utesluta honom


Stig Strandberg
Det stormar kring folkpartisten Stig Strandberg från Horred efter en uppmärksammad debattartikel. Hans dagar i partiet kan vara räknade.

Folkpartiets gruppledaren Rolf Hallberg säger: Det låter som att Stig är mer sverigedemokrat än folkpartist. Jag hoppas att han går ur partiet frivilligt.

”I gårdagens BT fanns en debattartikel som var gemensamt undertecknad av Stig Strandberg och William Petzäll, ledare för SD i Borås. Duon tar avstånd från våld som riktas mot politiska företrädare på grund av deras åsikter. Bland exemplen nämns att Ung Vänster gett sig på SD:s valarbetare.

Artikeln i sig finns det inget att säga om, men det ger inga positiva signaler att Stig har undertecknat den tillsammans med en sverigedemokrat. Det finns risk för att folkpartiet kopplas samman med invandrarfientliga åsikter, säger Rolf Hallberg.

Partiets länsordförande, Morgan Hjalmarsson som är kommunalråd i Borås, gick också i taket: ”Det är naturligtvis helt oacceptabelt för en liberal att samarbeta med ett parti (SD) som inte respekterar människors lika värde.

Strandberg har via sin Facebook anslutit sig till gruppen Bojkotta Aftonbladet som inleder sin beskrivning så här: Den intensiva kamp Aftonbladet för mot oss sverigedemokrater har gått alldeles för långt.

Han är också med i grupperna NEJ till islamiskt center i Helsingborg, Stoppa svenskfientligheten och Förbjud burkan i det offentliga rummet.

Stig Strandberg är oförstående till de häftiga reaktionerna. Det är nästan sandlådevarning om man inte kan skriva under en debattartikel gemensamt när man delar uppfattning i sakfrågan. Petzäll är definitivt ingen nassetyp”.

William Petzäll, ledare för SD i Borås skrev en artikel ihop med folkpartisten Stig Strandberg. Folkpartiets gruppledare Rolf Hallberg vill därför att Stig lämnar Fp frivilligt (låter som ett hot).

Stig tyckte precis som SD:s William Petzäll d.v.s förbjuda burkan i det offentliga rummet och stoppa byggandet ett islamiskt center i Helsingborg. Och stoppa svenskfientligheten.

På grund av detta tvingas nu Stig Strandberg att lämna Folkpartiet. Vi ser återigen hur PK-eliten med piskan i handen försöker hota sina medlemmar till att dela deras svenskfientliga inställning, annars kastas dom ur partiet.

Vi pumpas dagligen med orden ”vi skall vara glada som lever i ett demokratiskt land” vilket land menar dom? här råder diktatur, du måste tycka som vi andra och ansluta dig till PK-eliten, gör du inte det så är du ej välkommen längre.

Stig du borde ansluta dig till Sverigedemokraterna, sveriges enda svenskvänliga parti. Hycklare inom 7-klövern hatar alla icke politiskt korrekta och där ingår du.

Gruppledaren Rolf Hallberg ställer ultimatum till sin partikollega lämna Folkpartiet frivilligt

Stig Strandberg får stort stöd på bt.se efter den uppmärksammade debattartikeln tillsammans med en sverigedemokrat

6 Responses to Skrev artikel med SD:are nu vill Folkpartiet utesluta honom

 1. Blodsven skriver:

  Vad vänta sig av dessa ”allamänniskorslikavärde” livrädda, skitnödiga uppskrämda tjänstemän som folkpartiet alltid bestått av! Idioten Hallbergs logik är alltså: -Oavsett om det är sunda folkligt förankrade åsikter, så är dom helt förkastliga om ingen av 7-partihelvetet har föreslagit dessa. Så talar en sann politiskt korrekt ”demokratisk” hycklarjävel….fy fan vilket jävla land vi lever i..

 2. Openeyes skriver:

  Det är tydligen skillnad på folk och folkpartister.

  Alla beskyllningar om att de som är mot fri invandring är trångsynta, odemokratiska och kunskapsfobiker(va?), får mig att tänka på när man var liten och argumentera med saker som: Den som sa det han var det.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Folkpartiet – ett parti helt utan vanligt folkvett. Stig Strandberg är väl snarare undantaget som bekräftar regeln.

 4. Bosse skriver:

  Stig Strandberg: Du är välkommen till SD, partiet utan PK eller hyckleri. Här råder också riktig demokrati, Sveriges största bristvara.

 5. annullera skriver:

  DEMOKRATI! VILKEN DEMOKRATI? SVERIGE HAR UTVECKLATS MER OCH MER ÅT ATT BLI ETT DIKTATURLAND. DET ENDA DEMOKRATISKA PARTIET ÄR SD MED TANKE PÅ HUR DE ÖVRIGA BETER SIG. TILL OCH MED MEDIA, POLIS M.FL. ÄR STYRDA UPPIFRÅN. INGEN I DAGENS SVERIGE FÅR HA EN EGEN ÅSIKT LÄNGRE! OM SÅ SKULLE VARA ATT DE ÄNDÅ HAR DETTA ÄR DET LIKA MED SPARKEN FRÅN SIN TJÄNST, UTESLUTNING UR PARTIET M.M. SÅVIDA DE INTE TILLHÖR DE POLITISKT KORREKTA FANATIKER SOM VILL HÄRSKA ÖVER FOLKET!

 6. Bosse skriver:

  Staten meddelar vilka åsikter du får ha, annars kommer du behandlas som SD blir behandlade av etablissemanget.

%d bloggare gillar detta: