Sexdömde Åke Blomqvists efterträdare Conny Boltenstål avgår


Den moderatpolitiker som skulle ta över efter sexdömde Åke Blomqvist i Huddinge har även han hoppat av. På onsdagen kom det fram att han har en skatteskuld på nära 300 000 kronor och en lång rad betalningsanmärkningar.

”Conny Boltenstål fick i förra veckan en betalningsanmärkning för en skatteskuld på 14.725 kronor. Sedan tidigare har han obetalda skulder på 272.549 kronor.

Den långa listan på betalningsanmärkningar de senaste tre åren gäller, förutom obetalda skatter, bland annat tv-avgift, trängselskatt, vägtrafikskatt och felparkeringsavgifter.

Conny har insett allvaret i situationen och väljer att lämna alla sina politiska uppdrag. Det här var nya uppgifter för mig, vi borde ha haft bättre kännedom när det nu ser ut som det gör här, säger kommunalrådet Daniel Dronjak Nordqvist (M).

Förutom uppdragen i Huddinge kommun satt Boltenstål även i landstingsfullmäktige och i färdtjänstnämnden. Sverker Eriksson, chefsombudsman för Moderaterna i Stockholms stad och län, säger att det är svårt att ha full kontroll på några tusen förtroendevalda.

Efter SVT:s valstugereportage i valrörelsen 2002, där flera moderater framstod i tveksam dager, införde partiet en niotimmars utbildning där bland annat etiska regler ingår”.

Svängdörrar behövs verkligen. Är det inte sexförbrytare så är det skattefifflare och andra ohederliga politiker.

Har varit mycket skit sista tiden med politiker tillhörande 7-klövern. Pedofiler, sexköpare, skattefifflare, och annan skit.

SD framstår mer och mer som ett parti där dom flesta är änglar om man jämför med 7-klöverns hycklare.

Sexdömd politikers efterträdare avgår direkt

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: