Lars-Ingvar Ljungman pekas ut som rasist


En flyktingmottagning för ensamkommande flyktingbarn ska öppnas i Hököpinge i Vellinge kommun. Men nu vill kommunen stoppa boendet.

Vi kommer därför att undersöka vilka möjligheter vi har för att stoppa denna cirkus – så här får det inte gå till!”, skriver kommunalrådet på kommunens hemsida.

”Tanken är att transitboendet ska öppnas på onsdag. Det ska drivas av det privata företaget Attendo Individ och Familj på uppdrag av Malmö stad.

Vellinge kommun har ingenting med boendet att göra, men enligt Sveriges Radio blir det kommunens uppgift att bland annat ansvara för barnens eventuella skolgång samt ordna gode män till dem.

Vellinge kommun har under många år sagt nej till flyktingmottagning. På kommunens hemsida kan man idag läsa följande kommentar”:

Detta agerande, som också skett i andra mindre kommuner i Skåne, visar på ett sammanbrott för svensk flyktingpolitik. Det kan inte längre vara ett kommunalt problem i Sverige att ta emot denna strida ström av tonårspojkar från oroshärdar i Asien och Afrika.

Lars-Ingvar Ljungman hävdar att personer han varit i kontakt med tycker att det handlar om översitteri men han säger att det inte har att göra med att det är flyktingbarn som ska bo på orten.

SvD skrev av någon underlig anledning inte ett ord om hur Kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman (m) avslutade samtalet.

Så fort man har synpunkter på den här typen av verksamhet blir man utpekad som rasist.

PK-politiker och media har förstört alla möjligheter för oss kritiska att diskutera invandringens stora nackdelar.

Spotta på pensionärer eller diskutera om alkoholens skadliga effekter och kostnader är okey. Det är även okey att se ner på rökare och prata om vad dom kostar sjukvården, överviktiga är också godkända mål..

Vi skattebetalare har vår fulla rätt att diskutera om allt. Förutom invandringens negativa inverkan på ekonomin, brottsligheten, våldet, och allt annat som berör dessa så kallade berikare.

Då kommer kortet fram direkt rasistkortet, för att tysta ner alla kritiker. Vart tog vår yttrandefrihet vägen? tycker ni verkligen det är ok att yttrandefriheten enbart får användas av dom ”politiskt korrekta”.

Likadant är det i dom flesta TV-debatter, kritiker får knappt säga ett ord men politiskt korrekta sossar och kommunister samt deras bihang Mp fullkomligt spyr ur sig osanningar och hat.

Skönt att förändringen kommer 2010.

Vellinge kommun vill stoppa flyktingboende

Lars-Ingvar Ljungman (m) Så fort man har synpunkter på den här typen av verksamhet blir man utpekad som rasist

Annonser

4 Responses to Lars-Ingvar Ljungman pekas ut som rasist

 1. Blodsven skriver:

  Förvånad någon? Minns ni John-Olle i Sjöbo? Allt den folkets man ville, var att skapa en ärlig och uppriktig debatt om vansinnet våra arsel vid makten sysslar med! Naturligtvis blev han ett lovligt byte för mediahororna, som oemotsagda fick mobba och spy galla ist.f att ta debatt. Är det någon jävel som inte tror att historien kommer att upprepa sig???

 2. annullera skriver:

  Vi kommer att försöka stoppa denna cirkus, så här får det inte gå till skriver kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman! Han har ju helt rätt, både han och många andra kommuner verkar idag bli fullständigt överkörda av de högre makterna som jag personligen anser utövar maktmissbruk så till den grad att man mår illa. Det enda man kan hoppas i en förlängning är att detta kommer att gynna SD än mer och att folk får upp ögonen för vad våra styrande håller på med.

  Man kan fråga sig vad det är för IDIOTER som fått denna behörighet till att kunna utöva sådant här maktmissbruk. SVERIGE ETT DÅRARNAS PARADIS! Jag vill sedan påstå att hela etablissemanget i Riksdagshuset är en samling POLITISKT KORREKTA MAKTMISSBRUKARE!

  ÅR 2010 HAR ALLA EN CHANS TILL ATT KUNNA FÅ TILL EN FÖRÄNDRING GENOM ATT RÖSTA PÅ ETT PARTI SOM VILL MEDVERKA TILL ATT DETTA VANSINNE BROMSAS UPP!
  MISSA INTE DET!

  SD ÅR 2010!

%d bloggare gillar detta: