En regeringsanställd till gripen för knarkbrott


Ytterligare en person anställd i regeringskansliet har gripits för narkotikainnehav. Polisen fick upp ögonen för personen under Reaggefestivalen i Uppsala tidigare i år.

”Den departementssekreterare vid regeringskansliet som misstänks för grovt narkotikabrott sitter fortfarande häktad. I dag kan ABC avslöja att ytterligare en kanslianställd sedan tidigare är misstänkt för narkotikabrott.

Gripandet i tisdags var alltså andra gången på kort tid som en anställd på Regeringskansliet misstänks för narkotikabrott.

Ringa narkotikabrott
Enligt uppgifter till ABC greps en annan departementsanställd under Uppsala Reggaefestival i augusti misstänkt för ringa narkotikabrott. En förundersökning som fortfarande pågår.

Det senaste fallet som avslöjats handlar alltså om en departementssekreterare som i förra veckan greps misstänkt för grovt narkotikabrott gällande opium.

Fler ska höras
Departementssekreteraren sitter nu – tillsammans med två Uppsalabor häktade. Det är Stockholmspolisen som har hand om utredningen eftersom narkotikahärvan har förgreningar i Stockholm.

Polisen misstänker att härvan är stor, och fler personer ska höras inom kort”.

Tjänar dom stackarna så dåligt att dom måste sälja narkotika för att överleva!!!!!

Reinfeldt borde vara mer hjälpsam (gratis metadon) vore kanske något att införa i riksdagen? för mer insnöade kan ni knappast bli..

SVT play en regeringsanställd till gripen för knarkbrott

Annonser

2 Responses to En regeringsanställd till gripen för knarkbrott

  1. Kicki skriver:

    Väldigt vad det pundas i R-huset 🙂

  2. En vän i kampen skriver:

    Den först gripne var väl misstänkt för grovt narkotikabrott, alltså rimligen försäljning i en icke ringa skala.
    Det skulle väl förklara ett och annat om hon sålt stora mängder LSD i Rosenbad de senaste femton till tjugo åren.

%d bloggare gillar detta: