Massmördaren Nidal Malik Hasan har vaknat


Mannen bakom massakern på USA:s största armébas har vaknat upp ur medvetslösheten och kan tala med vårdpersonalen.

”På militärsjukhuset Brooke Army Medical Center i San Antonio, där arméläkaren Nidal Malik Hasan vårdas, ville man på måndagen inte uppge om han är i skick för att också tala med arméns utredare.

I slutet av förra veckan öppnade han plötsligt eld på en vårdcentral inne på garnisonen Fort Hood i Texas. 13 personer dog och ytterligare 38 skadades.

Hasan har palestinskt påbrå och beskrivs som troende muslim. Inget tyder så här långt på att han hade kopplingar till islamistiska terrorister, men frågan väcks politiskt, vilket oroar armén.

Senator Joe Lieberman, demokraternas vicepresidentkandidat i valet 2000, spekulerar i tv-kanalen Fox News öppet om dådet som en islamistisk terrorhandling, trots att utredare inom armén och FBI inte funnit tydliga motiv”.

Joe Lieberman säger:

Det finns väldigt väldigt starka varningssignaler om att doktor Hasan hade blivit en islamistisk extremist och att detta därför var ett terroristdåd, säger Lieberman till kanalen och utlovar en undersökning om huruvida armén missat varningstecken som kunnat förhindra morden.

Visserligen ska läkaren ha ägnat morgonen åt bön i traditionell muslimsk klädsel och ropat ”Gud är störst” när han öppnade eld, men å andra sidan ägnade han dagarna åt att behandla krigsskadade soldater och försökte själv bryta sitt armékontrakt för att slippa krigskommendering.

Massmordet i Texas kan ha kopplingar till 11 september. Han var som en tickande bomb, säger en kollega.
Under attacken i torsdags skrek han ”Allah är stor”.

”Nu kommer uppgifter om att det finns en uppenbar koppling mellan gärningsmannen och tre av männen bakom terrorattacken 11 september 2001.

Den 40-årige psykiatern deltog i religiösa möten i en moské hos den radikale muslimske ledaren Anwar al-Awlaki tillsammans med två av terroristerna i januari 2001.

Han misstänks också han träffat en tredje terrorist vid ett religiöst möte i Kalifornien, enligt uppgifter i Sunday Telegraph”.

Är benägen att hålla med Joe Lieberman. Nidal Malik Hasan började successivt ge bort sina möbler och andra ägodelar, innan han utförde sitt hemska dåd började han klä sig på ett traditionell muslimsk sätt.

Och varför skrev han ”Gud är stor” samtidigt som han sköt ihjäl sina medmänniskor? Dom 3500 muslimer som tjänstgör i armén sätts nog under lupp den närmaste tiden.

Ett sådant här dåd kan lätt få andra idioter att vilja göra likadant och framställa sig som martyrer.

Pratade med en sosse idag som frågade mig om jag vet varför muslimer oftast har solglasögon på sig vid affärsuppgörelser!!

Socialdemokraten sitter dessutom i kommunfullmäktige. Undrar vad hans chef Mona Sahlin tycker om hans uttryck.

Om det nu är så att Nidal Malik Hasan planerad dådet, så gjorde han det på rätt ställe, verkar inte vara speciellt många som misstänke att en psykiater specialiserad på krigstrauman inom Amerikanska armén skulle mörda dom han jobbade med.

Tids nog kommer sanningen fram. Men se till att det inte händer igen, muslimer måste kontrolleras hårdare än andra, vilket Nidal Malik Hasan är ett levande bevis för.

Massakerskytt vid medvetande

Det finns väldigt väldigt starka varningssignaler om att doktor Hasan hade blivit en islamistisk extremist

Hasan kontaktat antiamerikanska islamister och anhängare till Al-Qaida

Massmordet kopplas till 11 september

Al-Qaidakontakter före Texasskotten?

5 Responses to Massmördaren Nidal Malik Hasan har vaknat

 1. Snuttis skriver:

  ”Tids nog kommer sanningen fram. Men se till att det inte händer igen, muslimer måste kontrolleras hårdare än andra, vilket Nidal Malik Hasan är ett levande bevis för.”
  Du drar så skojiga slutsatser. Om du bara kunde höra dig själv i din paranoida lilla bubbla.
  (Ja, nytt namn igen, men samma IP)

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Varför har dom solbrillor? Har det med taqyyian att göra? Är dom så kassa på att ljuga?

 3. Eva-Lena skriver:

  ”Låt muslimerna själva bevisa att Islam är fredens religion”, jag tror det är livsfarligt att låta dom fortsätta med det.

 4. Jomaa skriver:

  Det ska nämnas att den senatorn är en ortodox jude som stött Israel i den amerikanska senaten sedan dag ett. En pro sionist som öppnat munnen för mycket för att sprida mycket om muslimer och araber. Det ska också nämnas att det pro sionistiska etablissemanget som herr Lieberman kommer ifrån, har stor (enorm) makt i USA och kan därför öppna sin käft även om obekräftade uppgifter.

  Mannen som utförde attentatet är en palestinier..

  Ser ni kopplingarna i detta, eller måste jag börja tala språket ”idiotiska” för att ni ska förstå?

  Jag är själv muslimsk palestinier och är mindre extrem än skribenterna på denna sidan.. Ska vi inte ta och ”vakta” denna skribenten såsom han föreslår att omvärlden ska vakta muslimer. Eller kanske förespråkar han hitlers era.. eller kanske är han också jude..

  Vem vet.. vem får säga något emot?? Ingen och ingen vågar heller. Dagen efter kommer de ledande i AIPAC sända ut ett meddelande om att personen är antisemit.. osv..

 5. Pontus skriver:

  Snuttis: Är det någon som lever i en bubbla så är det du. En bubbla av naivitet och islamofili.

  Jomaa: ”Ser ni kopplingarna i detta, eller måste jag börja tala språket ”idiotiska” för att ni ska förstå?”

  Du gjorde det nyss och det är därför vi inte förstår. ”Palestinier” är ett låtsasfolk skapat i det antisemitiska syftet att ta över Israel. Därför kan ingen som kallar sig det vara ”mindre extrem”. Statslös kallas det i Sveriges invandringsstatistik.

%d bloggare gillar detta: