Gravid kvinna ska stenas till döds


SOMALIA FIGHTING
En gravid kvinna i Somalia riskerar att stenas till döds så fort hon fött sitt barn. Därmed kan hon gå samma öde till mötes som sin pojkvän. Han stenades nyligen inför 300 personer i hamnstaden Merka.

”Islamistgruppen al-Shabaab, som agerar i den centrala och södra delen av det laglösa Somalia, har utfärdat domarna.

Mannen som stenades hette Abas Hussein Abdirahman och var 33 år när domen verkställdes. Enligt al-Shabaab erkände mannen sitt brott inför en islamsk domstol.

Han skrek förtvivlat under steningen, som pågick i sju minuter, berättar ett vittne till BBC News.

Somalias president Sheikh Sharif Sheikh Ahmed anklagar al-Shabaab för att förstöra bilden av islam genom sitt omänskliga agerande, främst mot kvinnor.

För en dryg månad sedan stenades två män till döds anklagade för spioneri. Förra året stenades en 13-årig flicka anklagad för äktenskapsbrott i staden Kismayo, som al-Shabaab också kontrollerar. Människorättsgrupper hävdar att flickan blev våldtagen”.

Islam ”fredens religion” visar på nytt hur världen skall styras. Varför vill inte politiker här i landet inse hur farlig denna religion är?

I Göteborgs har dom Bellevuemoskén där dom bl.a försöker värva unga islamistkrigare. Flera av idioterna förespråkar sharialagar.

Om ingen stoppar utvecklingen kommer vi på sikt att råka ut för terrordåd i Sverige. Vad skall till för att politikerna skall vakna?

Halva riksdagshuset bortsprängt eller Globen? Jag tror personligen inte att alla 349 ledamöter är lika dumma och naiva. Eller är det jag som är naiv så tillvida att dom är lika blåsta allihop?

Gravid kvinna ska stenas till döds

Man stenad till döds för sex utanför äktenskapet

2 Responses to Gravid kvinna ska stenas till döds

  1. Nisse skriver:

    Hur fan kan man bo i sverige och förespråka sharia?? Det tyder på att de är efterblivna, underutvecklade, missanpassade och inavlade ryggradslösa svin…

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Att spränga riksdagshuset vore snarare en välgärning, åtminstone om det sker när alla ledamöter är närvarande.

%d bloggare gillar detta: