Gruppvåldtäkt i Helsingborg


Helsingborgspolisen larmades om våldtäkten vid 03.40-tiden på söndagsmorgonen. Enligt uppgifter har hon blivit våldtagen av flera män, säger inre polisbefäl i Helsingborg.

”Under morgonen är polisen förtegna om detaljerna i ärendet och vill inte gå in närmare på vad som har hänt eftersom utredningen är i ett känsligt läge. Inre befäl i Helsingborg bekräftar att det har hänt och att kvinnan har undersökts på sjukhus.

Vad undersökningen visat vill man inte kommentera. Under morgonen kommer man att hålla samtal med kvinnan för att försöka reda ut händelseförloppet.

Man berättar också att kvinnan mått mycket psykiskt dåligt när hon förts till sjukhus.

Var våldtäkten har inträffat är än så länge oklart”.

Nu måste alla politiker gemensamt göra något för att sätta stopp för alla gruppvåldtäkter/våldtäkter som svenska kvinnor, tjejer, råkar ut för nästan dagligen.

Ändra lagen så att invandrare med svenskt medborgarskap fråntas detta och utvisas omgående efter avtjänat straff.

Om det mot all förmodan är någon svensk/svenskar som begår liknande brott kastrera kräken omdelbart.

Varför är det så tyst i media om alla dessa våldtäkter? vågar ni inte debattera detta brännheta ämne?

I våra grannländer förs en öppen diskussion hur dom skall komma till rätta med alla våldtäkter.

I Danmark, Norge, och Finland bor det cirka 16 miljoner människor, i Sverige bor det drygt 9.3 miljoner människor.

Finns det verkligen inga svenska politiker bortsett från Sverigedemokraternas som undrar/vet varför Sverige har tre gånger så många våldtäkter som våra grannländer har gemensamt?

Gör politikerna inget då är det upp till svenska folket att göra något. Jag är ingen förespråkare av våld, men ska vi få ett ett slut på helvetet då måste vi gemensamt försvara våra kvinnor.

”Polisen i Göteborg ber allmänheten om hjälp så våldtäktsmannen kan fångas. Polisen har hittills fått sex anmälningar, som gäller två våldtäkter, två försök till våldtäkt och två fall av sexuellt ofredande.

Men överraskningen kom när polisen började knacka dörr i områden där överfallen inträffat:

Vi fick ytterligare 20 till 30 fall av ofredande eller sexuellt ofredande. Mörkertalet är stort, säger Björ Blixter, pressansvarig vid polisen i Göteborg”.

Våltäktsmannens Signalement

han är i 20-årsåldern

• mörkt, kortklippt hår, kan vara lite lockigt

• har babyface, litet runt ansikte

• talar bra svenska, med viss brytning

• uppfattas som relativt kort, 170-175 cm lång

• normal, lite rund kroppsbyggnad

• har en konstig blick, som om han är påtänd eller psykotisk

Polisen hoppas på hjälp Ring 112 eller 11414 omgående om ni ser mannen.

Kvinna utsatt för gruppvåldtäkt

Gruppvåldtäkt i Helsingborg

Enligt uppgift har hon blivit våldtagen av flera män

17-åring utsatt för gruppvåldtäkt i Helsingborg

Våldtäktsman i Göteborg han varit ytterst nära att överfalla ytterligare 20—30 kvinnor.

Han kan ligga bakom 20-30 våldtäktsförsök

Polisen ber om hjälp – och varnar för våldtäktsmannen som härjar i Göteborg

Annonser

10 Responses to Gruppvåldtäkt i Helsingborg

 1. Gustav skriver:

  Det vi vet är det nästan uteslutande är invandrare eller andra generationens invandrare som sysslar med det här. Ut med packet.

 2. lee skriver:

  Det är så klart ett känsligt ärende, säger inre befäl. Då vet vi vilka som ligger bakom ..Så klart Pravda censurerar allt..Varför får vi inget signalement?nej då kan mörka krafter i samhället få stöd av folket .

 3. buu skriver:

  Det känns inte bra att säga det…men..de får nästan skylla sig själv. Jag menar vi vet ju hur världen ser ut, ändå ska man ha på sig så lite som möjligt.. Man ska visa myycket hud. Och en annan sak, vafan gör man uppe kl. 03.30 ?? SOV, eller sitt hemma och ta det lugnt..

  • Mia skriver:

   Till Buu
   Du måste vara något av den av den mest korkade människa på jorden. Tycker du det är OK att göra som dessa har gjort mot en tjej är du inte mycket bättre än dessa svin. Vadå ute kl 03.30 de flesta ställen är öppna vid dessa tidpunkter. Hoppas de får tag i dom, tyvärr lär väl inte straffen bli så hårda. Och till den stackars tjejen som blev utsatt för detta, jag tänker på dej o hoppas du kan komma ur detta utan allt för stora men

   • Jag skriver:

    Jag håller med dig mia, till viss del. Alla ska kunna klä sig hur dom vill och givetvis ska en tönt som buu, som tydligen inte har ett liv, inte yttra sig om vad man gör uppe 03.30.
    MEN, hur vet du att hon talar sanning?? Ni(kvinnor)tror alltid att om en kvinna ropar våldtäkt så är det så.
    I många ”gruppvåldtäkter” är kvinnan med på det först och kommer sen på hur jävla äcklig hon är och ångrar sig.. Det har hänt förr och det kommer hända igen! Tyvärr har jämställdheten i Sverige gått till överdrift, männen får underkasta sig kvinnor ofta. Bla. i rättsliga ärenden, men oxå i vardagen.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Det är i stort sett bara musslor som sysslar med sådan här verksamhet vilket förklarar varför det är så tyst i muslimkramar-media.

 5. Blodsven skriver:

  Oavsett om klockjäveln är 03.30, så ska tamejfan ingen kvinna i detta land behöva riskera att bli våldtagen! Att det sedan är en gruppvåldtäkt tyder till 99,9% på att det är våra politiker som bär ansvaret, om du förstår vad jag menar….

 6. Jag skriver:

  1, Alla är oskyldiga till motsatsen är bevisad.
  2, Det är säkert en tjej, under 23, som varit med på det från börja och sen kommit på hur blåst hon är!
  3, ÄR det en våldtäkt, är det till 99% ett gäng lakritstomtar som borde vara stoppade vid gränsen!

 7. Foffe skriver:

  Göteborgs våldtäktsmanen som knackar dörr och försöker tränga sig in hos folk. Om han nu knackat på hos 20-30 kvinnor. Kan inte alla dessa tillsammans få fram en fotografiskt exakt fantom-bild av denne man ? så att folk kan ringa polisen då dom ser han knacka på hos dom? Nej media är inte intresserad av detta ju mer han får härja desto mer ”nyheter” får dom att presentera.

 8. Eivon skriver:

  Är jävligt deprimerande läsa om hur denna våldtäktsvåg bara rullar vidare utan stora rubriker i media som kan visa upp den brutala verkligheten som råder. De flesta som inte bor i problemområden känner nog inte till hur jävligt det ser ut.
  Bor själv i norrland där vi av förklariga skäl inte har samma problem som i städer som Malmö,Stockholm, Göreborg osv.
  Vad kan en norrlänning som jag göra? Skulle vilja skänka en slant till en seriös organisation med möjlighet att förbättra situationen för kvinnor i våldtäktsdrabbade områden. Någon som har förslag?

%d bloggare gillar detta: