Al Samir Husien (Kanin-dansaren) kan utvisas


Kanindansaren Al Samir Husien
Det finns enligt Migrationsverket inget som hindrar att ”Kanindansaren” utvisas ut landet efter eventuellt avtjänat straff för bedrägeri.

”Målet mot den 33-årige mannen och hans familj gäller om de fuskat till sig assistansersättning på sammanlagt 3 miljoner kronor genom att fejka 33-åringens handikapp. Åklagaren i målet – Sonja Seligmann – har begärt att 33-åringen också utvisas om han fälls för brottet.

33-åringen kommer ursprungligen från Irak och skälet för hans invandring för fem år sedan var framför allt hans handikapp; att föräldrarna som redan fanns i Sverige skulle vårda sin son.

Tingsrätten har bett att få Migrationsverkets synpunkt. Och denna myndighet ser inga hinder för en eventuell utvisning, eftersom 33-åringen aldrig sökt asyl som flykting och det allmänna läget i Irak, enligt samma myndighets bedömning, inte heller utgör skäl för asyl.

Rättegången mot de inblandade är princip avslutad, det återstår endast en psykiatrisk utredning av 33-åringen som avgör om han kan dömas till fängelse eller vård. I väntan på den är datum för dom inte utsatt”.

Självklart att han skall utvisas. Han fick asyl p.g.a en påhittad sjukdom och lurade med sina föräldrars hjälp till sig cirka 3 miljoner kronor.

Tycker personligen att läkaren som inte hittade något fel på honom också skall dömas för medhjälp. Läkaren vågade inget säga trots att inget fel på mannen hittades. Rädslan att stämplas som rasist gjorde att läkaren inte vågade gå vidare med ärendet.

Även Al Samir Husiens föräldrar Abdallha Husein och mamman Najat Al-Etbi borde också utvisas eftersom dom medverkade till brottet.

Risken att dom får stanna är säker överhängande trots att Migrationsverket meddelat att hinder inte finns för att verkställa utvisningen efter avtjänat straff.

Men troligtvis kommer PK-eliten att använda sig av (synnerligen ömmande skäl) och därför får brottslingarna stanna.

Öppet för utvisning av ”Kanindansaren”

Fick miljoner för falskt handikapp

Krav på fängelse för Kanindansaren

Annonser

6 Responses to Al Samir Husien (Kanin-dansaren) kan utvisas

 1. Blodsven skriver:

  Kan våra myndigheter få en bättre straffspark? Att med lagens hjälp göra sig av med en hel jävla släkt skithögar…

 2. L-G skriver:

  Förmodligen kommer han aldrig att utvisas eftersom han säkert söker asyl på grund av att han blivit kristen och därmed riskerar förföljelse i det muslimska Irak. Som stöd för detta kan anföras att han blev omvänd när han mirakulöst blev fri från sin sjukdom då han skådade ett av de numera fåtaliga kristna programmen på TV strax innan han åkte till Köpenhamn och blev kanindansare, halleluja!

  • spikharry skriver:

   ”Förmodligen kommer han aldrig att utvisas eftersom han säkert söker asyl på grund av att han blivit kristen och därmed riskerar förföljelse i det muslimska Irak”.

   L-G, tyvärr så har du rätt. När han blir kristen då vill nog Mona och övriga hycklare ha kvar honom.

 3. Henke skriver:

  Kanske våra blinda politiker öppnar ögona nu,o kollar resten av bidragsfuskarna !!!!!

 4. Jo skriver:

  Ge honom till mig så fixar jag saken och tar inget betalt för besväret..

 5. Ann-Marie skriver:

  Under tiden har dom gamla i landet svårt att få hjälp till det dagliga. 1 miljon om året!!Hur bär man sig åt att få så mycket??!

%d bloggare gillar detta: