23-åring rånad och misshandlad av sex män


En 23-årig man blev misshandlad och rånad av sex män i Vallby centrum i Västerås på fredagskvällen.

”De sex männen tvingade 23-åringen att lämna ifrån sig sin plånbok och mobiltelefon. 23-åringen blev också slagen i ansiktet, men ska inte ha några allvarligare skador, enligt polisen.

Rånet anmäldes vid klockan 22 på fredagskvällen. Ingen av de sex rånarna har ännu gripits av polisen”.

Väldigt vad svennar blivit våldsamma den senaste tiden 🙂 Nu står det iofs inget signalement men visst tusan är det svenska ligister eller hur?

Hoppas verkligen att Mona Sahlin blir vår nästa statsminister så hon kan lösa dessa problem!!!!!!!!!!

23-åring rånad av sex män dom ville ha pengar och hans mobil

3 Responses to 23-åring rånad och misshandlad av sex män

 1. annullera skriver:

  Hörde precis på nyheterna att förtroendet för Mona Muslim minskar medan förtroendet för Reinfeldt ökar.
  Sedan är det vida känt att alla de gånger signalementet på dessa våldsbenägna, rånare- och grovt kriminella inte nämns i media så vet alla att det iinte handlar om svenskar.

 2. Blodsven skriver:

  Kan som urvästeråsare berätta att Vallby är ett sosseghetto byggt på 60-talet, där en jävla massa soc.fall hamnade. Från att vara ett grått betonghelvete beslöt man att rusta upp skiten, för att numera bebos av allsköns berikare. Är offret svensk, så var plats och tidpunkt sämsta tänkbara…

 3. Jo skriver:

  BARA 6!!?? Ja det var ju nästan i underläge ..för blattarna då *Ler* Överallt där våra vänner blattarna bor i getton, så finns det precis samma problem. Man skyller på politiker och annat trams,men när det inte finns ett uns av empati,moral,heder etc etc i dessa as så kan det inte bli annat av dessa blattar/muslimer!

  Skott pengar på dessa kriminella element som har lyckats ta sig hit för att blodsuga landet på tillgångar,både materiella och mänskliga.

%d bloggare gillar detta: