Våldtäktsmän friade kvinnan gjorde inte motstånd


Fyra män som åtalats misstänkta för att ha deltagit i en gruppvåldtäkt friades från anklagelserna av Kalmar tingsrätt. Friandet motiveras med att det inte gått att bevisa att den 17-åriga flickan befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd, skriver Östra Småland.

”Totalt var sex män åtalade, fyra för att ha våldtagit henne och två för att ha sett på utan att ingripa.

Enligt domstolen är det bevisat att männen haft samlag eller utfört andra sexuella handlingar med 17-åringen vid en fest i somras. Tre män har också erkänt.

Männen har nekat till att de handlat om övergrepp medan flickan sagt att hon varit så kraftigt berusad att hon inte kunde värja sig.

Tingsrätten konstaterar att flickans berättelse är trovärdig, men att det inte är ställt utom allt rimligt tvivel att hon varit så berusad att hon inte kunnat värja sig.

Rätten menar att det faktum att hon gjorde polisanmälan 40 timmar efter händelsen ”kan synas anmärkningsvärt”, skriver tidningen”.

Det är bevisat att männen utfört andra sexuella handlingar med 17-åringen vid en fest i somras. Tre män har också erkänt.

Tingsrätten anser att flickans berättelse är trovärdig, men sedan drar dom till med MEN att det inte är ställt utom allt rimligt tvivel att hon varit så berusad att hon inte kunnat värja sig.

Hur skall en kvinna klara av att värja sig mot sex män även om hon vore nykter? Tror ni dessutom att kvinnan njöt av att bli våldtagen av dessa kräk? Ni ger indirekt kvinnan skulden för gruppvåldtäkten för att hon inte kunde värja sig mot sex äckliga kräk.

Ni är ett tragiskt gäng insnöade nämndemän som även tidigare skapat rubriker med friande domar för invandrare.

Tingsrättens nänmd består dessutom av en majoritet av Socialdemokrater som verkar dummare än tåget.

Socialdemokraten Mahmoud Haidar blev tidigare dömd för misshandel, och påföljden blev vård vård inom socialtjänsten. Trots det så utsåg socialdemokraterna honom till nämndeman.

Det hela blir än mer sjukt när det kom fram att ordföranden för socialnämnden var Christina Magnusson (s) vilket innebär att hon kände till vad Mahmoud Haidar var dömd för tidigare.

I ett senare mål mot Mahmoud Haidar friades han av tingsrätten för misshandel trots att det fanns vitten som sett honom misshandla en annan person, dessutom hade han blod på sina kläder.

Innnan domen föll stängdes han av som nämndeman av sossarna men efter domen återinsattes han på nytt igen.

Utdrag ur domstol.se hur en nämndeman skall vara.

Från och med det val av nämndemän som sker hösten 2006 gäller ett lämplighetskrav
för att utses till nämndeman. Detta innebär att till nämndeman bör endast den utses som
med hänsyn till omdömesförmåga, självständighet, laglydnad och övriga omständigheter är
lämplig för uppdraget.

Eftersom nämndemän bl.a. har att ta ställning till om den som åtalas
gjort sig skyldig till brott, är det vidare viktigt att nämndemän är goda förebilder i fråga om allmän laglydnad.

För att stärka medborgarnas förtroende för den dömande verksamhetenhar det också ansetts att nämndemän bör besitta sådana egenskaper som allmänt sett är
förtroendeingivande.

Nu förstår ni kanske varför männen slapp straff för denna hemska gruppvåldtäkt. Kalmars Tingsrätt är genomrutten och jävig, det bästa vore självklart om domstolen entledigade hela högen på livstid.

Att kvinnan anmälde våldtäkten först efter 40 timmar gör enligt tingsrätten henne mindre trovärdig!!! Ni borde läsa på mer om hur kvinnor som blivit våldtagna indirekt ger sig själva skulden och skammen rodnad gör att det kan ta tid att övertala dom att göra en anmälan.

Men det fattar väl inte ett gäng inbicilla idioter som ni.

Åtal om gruppvåldtäkt ogillades

Annonser

8 Responses to Våldtäktsmän friade kvinnan gjorde inte motstånd

 1. Kryckan skriver:

  Vi får hålla tummarna för att hovrätten ser det absurda i domen.

 2. Kicki skriver:

  Domstolar och övriga myndigheter, politiker och annat löst folk springer mussarnas ärende stup i kvarten. Kasta ut svinen och det omgående.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Det är väl fyra vittnen som gäller numera i våra dumstolar…

 4. Jo skriver:

  Jag har mycket svårt att få det till att det finns 17åringar som VILL ha sex med ett så stort antal personen oavsett drogpåverkan eller inte.

  Och om det finns muslimer med i bilden ännu mindre! Det finns bara ett sätt att handskas med muslimer som förgriper sig på svenska kvinnor och det är giljotinen! Oavsett om det är blattar eller svennar som gör sig skyldiga till våldtäkt så är det det mest avskyvärda brott en människa kan bli utsatt för!

  Personligen skulle jag vid en konfrontation med en sådan person som utför en sådan akt ta lagen i egna händer utan en sekunds tvekan! Mal ner asen och dumpa resterna i havet även om det påskyndar algblomningen.

  Nu syns snart inte solen längre, molnen skymmer… //Jo

 5. Blodsven skriver:

  Dessa nämndemän är förmodligen politiskt tillsatta skitnödiga tjänstemän, som av rädsla för att bli kallade rasister, hellre låter en flickstackare gå fullständigt förlorad. En stor jävla skam för rättväsendet, samt att dessa vidriga ynkryggar gör att jag skäms för att vara svensk nuförtiden..

 6. Kicki skriver:

  Kalmar har på senare år blivit ett näste där socialdemokrater styr politiken och domstolar, invandrare och deras (kamrater) vänsterextremisterna styr på gator och torg. Hela jävla Sverige har blivit en enda stor sopstation där mer och mer skit samlas.

 7. annullera skriver:

  Tänk om folk kunde förstå att Socialdemokraterna tillsammans med den övriga rödgröna sörjan är det största hotet mot vårt land! Socialdemokraterna är det största sveket mot allt svenskt och svenskarna.

 8. Mr Executor skriver:

  Man blir lika illa berörd varje gång.Nämndemän eller
  våldsmän,samma skit vilket som.En lagändring måste
  till med det snaraste.Om två eller fler män har sex med en kvinna vid samma tillfälle skall det alltid räknas som våldtäkt.Det är en risk männen får ta även
  om det är frivilligt.Då behöver aldrig några tvivel
  uppstå och de utsatta kvinnorna behöver ej överbevisa
  sin oskuld.

%d bloggare gillar detta: