Gulan Avci får skit p.g.a ett misstag


Ser att flera bloggare som håller Islamister och vänster-terrorister bakom ryggen har fått sig ett frispel p.g.a av att Gulan Avci länkade till bloggen SpikHarry.

Dom flesta som kan tänka klart begriper att Gulans avsikt inte var att länka hit. Nämnas bör dock att Gulan har väldigt många bra åsikter och är en av dom få som vågar lyfte fram glödheta frågor på sin blogg.

En av idioterna som skrev Var denna muslimen

”De svenska hycklarpolitikerna i folkpartiet har dock inte vilat på sina lagrar utan reagerar med avsky inför denna oheliga allians av islamister, nazister och extremvänsterister. Att det uppenbara hotet fortfarande stavas sverigedemokraterna verkar man bekvämt ha glömt”.

Bloggaren tycker SD är värre än både ”Nazister och vänster-terrorister”

Den stora chocken är dock att Avci i sitt inlägg länkar till en sveriedemokratisk blogg!
”Anti-islamiseringsfronten – Stöd kampen mot Islam” kan man läsa på denna bloggs förstasida. Vidare så länkar den till Ted Ekeroth, SD-kuriren och sverigedemokraternas hemsida. Det krävs inget geni för att lista ut vad sidans författare står politiskt.

Vad den muslimske bloggaren inte tänker på är att han själv länkar till Gulans blogg och där ifrån tar dom sig vidare till SpikHarrys blogg.

Bra med reklam för demokratiska SD:are 🙂

Nu vet iofs nästan hela världens befolkning att muslimer är underutvecklade när det handlar om eget tänkande. Bloggaren bouhamza visar det med all tydlighet.

Vilken stolle. Bränner du bilar i Solna också med dina vänner inom terror-vänstern bouhamza?

Gulan Avcis blogg

Annonser

13 Responses to Gulan Avci får skit p.g.a ett misstag

 1. Kicki skriver:

  Bouhamza är en mussepedofil.

  Besökte hans blogg och fick även intrycket att han är grovt involverad med Afa och islamister.

 2. Äpplet skriver:

  Om du inte tål muslimer föreslår jag att du flyttar till Norlands skogar, glöm inte banjon!

  • annullera skriver:

   Varför skall vi tåla efterblivna muslimer och islamister, jordens värsta avskum. Vi skall inte behöva flytta för ER skull! Jag har inget emot övriga invandrare med en vettig kultur- och Religion, FREDLIG sådan och invandrare som kan tillföra- och berika vårt land och ge något tillbaka! Men vad har Ni mussar tillfört Sverige? Ni tar med ert FÖRTRYCK till vårt land, flera av ER vill införa SCHARIALAGAR OCH FÖRTRYCKER ERA KVINNOR! Många av ER är hatiska, våldsbenägna och grovt kriminella! Den största delen av ERT folk är parasiter som gör allt NI kan för att kunna utnyttja ERA Rättigheter, allt medan NI inte anser ER ha några skyldigheter! NI spottar sedan på det värdfolk som tagit emot ER, som föder och göder ER. Vi har inte något att tacka ER för, TVÄRTOM! NI är parasiter som äter upp oss innifrån! Är det någon som skall flytta så är det NI missanpassade varelser som skall flytta tillbaka till sanddynorna där NI kom ifrån, NI hör inte hemma i sivilicerade länder där det råder DEMOKRATI, YTTRANDE- OCH PRESSFRIHET, DÄR DET RÅDER JÄMLIKHET MELLAN KÖNEN, DÄR HOMOSEXUELLA ÄR LIKA VÄRDA. ÅK TILLBAKA TILL ERT HEMLAND OCH TA MED ER ALLT ERT HAT OCH FÖRTRYCK! HÄR HÖR DET INTE HEMMA OCH INTE NI HELLER!

   • annullera skriver:

    Inifrån och civiliserade! Är du nöjd nu?
    Det viktigaste på denna blog är dock inte stavningen utan innehållet. Eftersom du uppenbart verkar ha lusläst allt jag skrev så får jag hoppas att budskapet gick fram:-))))).

 3. Kicki skriver:

  Hoppas du en dag besöker sjukhuset där jag jobbar. Ett fel kan lätt hända 🙂 gift i sprutan istället för något annat…

 4. äpplet skriver:

  Annullera lär dig stava. Det är svårt att förstå hur det här landets värderingar och traditioner ska bäras vidare av individer som inte ens behärskar sitt eget modersmål.

  Harry, hur förhåller du dig till homosexuella?

  Kicki, om jag skull besöka ditt sjukhus skulle det vara för att ge dig sparken, inte för att få vård av dig.

  • annullera skriver:

   Inifrån och civiliserade! Är du nöjd nu?
   Det viktigaste på denna blog är dock inte stavningen utan innehållet. Eftersom du uppenbart verkar ha lusläst allt jag skrev så får jag hoppas att budskapet gick fram:-))))).

 5. Jo skriver:

  Hm.. Om jag vore i äppelskruttens kläder (burka?) så skulle jag enbart hålla käften. Är gärna närvarande när du ska ge Kicki sparken för att själv ge dig en rejäl spark i röven ända hem till blattelandet där du har fått dina värderingar !

 6. spikharry skriver:

  Äpplet, gissar du som vanligt? Annullera är kanske av finsk börd! Förstår att du inte klarar att argumentera, är viktigare för dig att leta stavfel.

  Jo, han har redan fått en rejäl dos med kommunist-vaccin :)men det hjälper inte.

 7. äpplet skriver:

  Kom igen Harryboy jag väntar på svar. Vad tycker du och de dina om homosexualitet och homosexuella?

  • annullera skriver:

   Kom igen äppelkärna! Jag väntar också på svar!!
   Inifrån och civiliserade! Är du nöjd nu?
   Det viktigaste på denna blog är dock inte stavningen utan innehållet. Eftersom du uppenbart verkar ha lusläst allt jag skrev så får jag hoppas att budskapet gick fram:-))))).

   För övrigt! Dina bästa vänner muslimerna limmar igen anus hålet på alla homosexuella så att de går en hemsk död tillmötes, eller också har de ihjäl dem på annat sätt, kanske att de halalslaktar dem, eller förvandlar dem till levande facklor, det är ju kända metoder enligt scharialagarna. Skall en sådan som du sedan komma och kräva svar om hur andra ställer sig i dessa frågor?
   Fy faaan!

 8. Äpplet skriver:

  Annullera, jag trodde du skämtade. Menar du på allvar att du har framfört några argument för ditt känsloutbrott. Budskapet gick fram, du är arg.

  Låt mig se, du skrev:
  ”Varför skall vi tåla efterblivna muslimer och islamister, jordens värsta avskum.
  Hm, hur ska man bemöta detta genomtänkta argument?

  Eller det här:

  ”Många av ER är hatiska, våldsbenägna och grovt kriminella! Den största delen av ERT folk är parasiter som gör allt NI kan för att kunna utnyttja ERA Rättigheter, allt medan NI inte anser ER ha några skyldigheter! NI spottar sedan på det värdfolk som tagit emot ER, som föder och göder ER. Vi har inte något att tacka ER för, TVÄRTOM! NI är parasiter som äter upp oss innifrån!”

  Handen på hjärtat, tycker du verkligen att du har skrivit något som kan/bör besvaras? Jag vet att det kan vara svårt för dig ibland, men fundera på hur du kan uttrycka dina åsikter på ett sätt som gör att du kan försvara dem på ett rationellt sätt.

  Jag förstår att det blir obehagligt för dig om Harryboy skulle säga något om vad han och hans gelikar tycker och tänker om homosexuella. Det skulle nämligen visa att du och han inte har något annat gemensamt än ert hat mot muslimer. Om SD får som de vill kommer och sparkar ut alla muslimer kommer turen komma till (dig? och)dina homosexuella vänner.

%d bloggare gillar detta: