Brutala rån mot 67 åring och 92 åring i Helsingborg


Två olika rån mot äldre personer inträffade i Helsingborg under onsdagen. En 67-årig man blev fastbunden i sitt hem och en 92-årig man blev påhoppad i källaren.

”I Ödåkra utsattes en 67-årig man för ett rån i sitt hem. En gärningsman ringer på dörren och knuffar omkull mannen och binder fast honom i en fåtölj.

Rånaren tar sedan mannens mobil, platt-tv, kontanter och pass. Han avslutade rånet med att hota att slå ihjäl mannen om han sa något om händelsen.

Ingen är gripen för rånet men polisen säger sig ha ett signalement på rånaren.

Senare på dagen, på Kadettgatan i utkanten av Helsingborg, blir en 92-årig man påhoppad i källaren av en okänd kvinna. Mannen hade precis varit på banken och tagit ut 5000 kronor som han nu rånandes på. För närvarande är ingen gripen för rånet. Polisen misstinker inget samband mellan händelserna”.

Finns ett visst klientel i långa kjolar som mer än gärna följer efter äldre och rånar dessa i deras hem.

Vi svenskar blir dagligen ”berikade” ung som gammal, sjuk som handikappad. Det kommer en dag när gemene svensk slår tillbaks, först då inser kanske? landets styrande politiker vilket helevete dom skapat.

”Polisen säger sig ha ett signalement på rånaren”

Visst men att upplysa allmänheten om kräkens signalement är inte viktigt. Är bättre att dom kan fortsätta berika fler och fler svenskar.

Brutala rån mot äldre i Helsingborg

Äldre man rånades

Annonser

One Response to Brutala rån mot 67 åring och 92 åring i Helsingborg

  1. annullera skriver:

    De ETABLERADE! Den Rödgröna Sörjan och Alliansen!
    Dessa är nu fullt sysselsatta med att resa riket runt och skrika ut sina vallöften och valfläsk åt folket. Pensionernas skall höjas med några kronor så att pensionärerna håller käft och lägger sina röster på framför all de Rödgröna. Tidigare har ingen av dessa ETABLERADE haft en tanke på våra gamla och svaga i samhället såvida de inte varit av utländsk börd. De flesta vet hur våra gamla har blivit behandlade genom åren med taskiga pensioner, omsorg och vård. Inför varje val lovas det guld och gröna skogar och tyvärr går våra gamla och deras anhöriga på detta gång på gång.

    Det konstiga är sedan att allt våld, grova rån, misshandel- och mord och våldtäkter som även drabbat våra äldre här i landet, det är det ingen av de ETABLERADE som reagerar över. Detta OTRYGGA samhälle där snart varken unga eller gamla kan gå utanför dörren utan att bli överfallen.

    Varför är vår ETABLERADE så tysta när det gäller detta? Varför! Nu när de ändå är ute och skriker ut sina vallöften, varför skulle de också inte kunna lova att de skall göra allt som står i deras makt att återskapa det TRYGGA samhälle som DE har gjort allt i sin makt genom åren att störta i fördärvet.

%d bloggare gillar detta: