SD ökar igen och Vänsterpartiet rasar


Det är jämnt mellan de politiska blocken. Sverigedemokraterna ligger över riksdagsspärren och kan bli vågmästare, framgår det av Skops senaste väljarbarometer.

”Avstånden mellan blocken är 0,4 procentenheter. Regeringspartierna har stöd av 46,8 procent medan oppositionen stöds av 46,4 procent.

Sverigedemokraterna får 4,4 procent, en uppgång med 0,8 procentenheter sedan förra mätningen.

Vänsterpartiet är minst av riksdagspartierna med sina 4,3 procent, en minskning med 1,0 procentenheter jämfört med förra mätningen.

Socialdemokraterna ökar för tredje månaden i rad och har nu stöd av 33,5 procent och leder därmed med nära fem procentenheter över Moderaterna som har 28,9 procent.

Miljöpartiet är tredje största parti i undersökningen med 8,6 procent, Folkpartiet får 7,7 procent, Centern 5,5 procent och Kristdemokraterna 4,7 procent.

Undersökningen genomfördes mellan den 11 oktober och 3 november då 1 100 personer i åldern 18 till 84 år fick besvara frågan om vilket parti de tyckte bäst om i rikspolitiken.

Alla förändringar ligger inom den statistiska felmarginalen”.

Drygt tio månader kvar tills SD kliver in i riksdagen och rör om rejält i den sura PK-grytan. Folket har äntligen förstått att det är ett måste för oss svenskvänliga att det finns ett parti som företräder oss på lika villkor som dom andra partierna gör för invandrare.

Ensam är stark sägs det och detta kommer 7 klövern att få känna på efter nästa riksdagsval. Det är glädjande att nästan varje undersökning visar på nya framgångar för demokratiska SD.

Nästan lika härligt är att Vänsterpartiet rasar ihop som ett korthus, fortsätter deras underbara nedåt trend då blir det dubbel gläjde.

Även en kylig dag som denna kan kännas varm när SD vårt enda svenskvänliga parti ökar och ökar.

Skop: Jämnt mellan blocken men SD ökar

Annonser

6 Responses to SD ökar igen och Vänsterpartiet rasar

 1. Kryckan skriver:

  Störst i mediavärlden, minst i verkligheten.

 2. Kicki skriver:

  Mona Sahlin känner sig nog illa till mods när hennes (kamrater)i kommunistpartiet balanserar på gränsen att åka ur riksdagen 🙂

 3. World Traveller skriver:

  Att Sd ligger runt 4% aer en ren loegn. Naer man pratar med folk saa inser man att SD maaste ligga oever 20%. Att tidningarna skriver det aer bara foer att det inte ska verka saa misstaenkt naer SD faar daaligt valresultat efter valfusket 2010.

 4. Nisse skriver:

  stämmer! Sd ligger högre, de etablerade myglar med siffrorna. Både skop och Sifo är styrda av vänstern, ändå får de så usla siffror.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  SD ligger precis som PVV i Holland och Fremstegspartiet i Norge på 20% i verkligheten. Skulle inte bli förvånad om SD i verkligheten kom in redan 2006 men hölls ute av rent valfusk. Dom fick säkert inte så mycket som 20% då utan kanske hälften så mycket. Man kommer göra allt i sin makt för att hålla SD ute även 2010. Orsaken är att SD kan i maktställning tvinga fram dom verkliga kostnaderna för mass-invandringen och dom verkliga siffrorna på hur många muslimer som verkligen befinner sig i Sverige. Plus givetvis statistiken på alla våldtäkter och andra brott begångna av kulturberikare. Vilket i sin tur leder till att svenska folket inser att sjuklöver-partiet och fulmedia ljugit för folket i flera decennier fullt medvetet. Vem vet, det kanske rent av kommer fram fakta om en liknande konspiration som i Storbritannien d v s att mångkulturen är en medveten politisk och hemlig strategi för att förstöra nationen för alltid. Det sista skulle inte förvåna mig ett enda jävla dugg.

%d bloggare gillar detta: