Granne räddade kvinna från att bli våldtagen


Kvinnan hade varit ute på joggingrunda då hon överfölls i trapphuset av en okänd man.

”JÄGERSRO. Tack vare en rådig granne kunde händelsen, som polisen betecknar som våldtäktsförsök, avbrytas.

Händelsen inträffade vid 21-tiden på tisdagskvällen. Den 30-åriga kvinnan hade precis avslutat en joggingrunda och kommit tillbaka till sitt hus när överfallet inträffade.

Hon märkte inte att hon var förföljd då hon knappade in portkoden och gick upp för trapporna, men när hon väl satte nyckeln i låset presenterade förövaren sig.

Han försökte då tränga in både kvinnan och sig själv i lägenheten, berättar polisens informatör Lars-Håkan Lindholm.

Anledningen till varför kvinnan inte upptäckte att hon var förföljd tror polisen är att hon hade hörlurar med musik i öronen under joggingturen.

När mannen gick till attack började kvinnan skrika och ropa efter hjälp vilket fick en granne att komma till undsättning ute i trapphuset. Den attackerade kvinnan kunde därför söka skydd hos grannen och därifrån larma polis.

En patrull befann sig precis i närheten och kunde snabbt komma på plats och gripa gärningsmannen som då var kvar i trapphuset. Han visade sig vara en 36-årig man.

Mannen anhölls senare på kvällen misstänkt för försök till våldtäkt. Kvinnan chockades svårt av händelsen, men klarade sig oskadd”.

Det tar visst aldrig slut! Jädrans tur att grannen var hemma och kunde förhindra våldtäktsförsöket.

Det är en katastrof varje gång en kvinna råkar ut för sådana här förbannade kräk. Jag vet inte vad vi skall göra för att kunna få stopp på en del av dom 5000 våldtäksförsök som kvinnor råkar ut för årligen.

Nu är mörkertalet stort det kan mycket väl vara det tredubbla som vissa experter påstår.

Dödsstraff, kastrering inte vet jag men något måste hända och det måste hända nu…….

Man greps för våldtäktsförsök i Malmö

Annonser

9 Responses to Granne räddade kvinna från att bli våldtagen

 1. Eivon skriver:

  Vilket helvete det måste vara. Går ju knappast som man föreställa sig hur det är.
  Att kvinnor inte skall kunna vistas ensamma på våra gator. Vad är det för samhälle vi lever i? Det är nästan så man önskar man kunde dumpa Mona Sahlin och gänget mitt i smeten en Lördagafton och låta dom uppleva lite berikning first hand.

  • spikharry skriver:

   Mona har redan blivit berikad ”men hon ställde upp frivilligt” Den förste Chilenaren som steg av båten tog Mona hand om på flera sätt. Våldtäkter har muslimer alltid använt sig som krigsföring, vi är där snart.

 2. World Traveller skriver:

  Vita svenska maen aer skyldiga till naestan alla vaaldtaekter i Sverige! Det har jag laest i varenda tidning och alla vaensterpartister och alla som vurmar om massinvandring saeger likadant paa bloggarna saa daa maaste det vael vara sant?!

 3. Nisse skriver:

  jvla blatte

 4. Nisse skriver:

  ett kulturellt och trevligt inslag, kvinnan känner sig nog kulturberikad…

 5. Obamo skriver:

  Kan man spela på oddset om vilket land gärningmännen kommer i från?

 6. annullera skriver:

  Jag antar som vanligt att media inte skrev ut något signalement på denna grottmänniska vilket säger allt, Man behöver inte ens gissa längre.

 7. Yngve skriver:

  Namn och adress tack ?

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Man är väl nazist för att våga säga det men jag är väldigt säker på att mannen är muslim. Men enligt media och Måna Muslim så är han givetvis svensk.

%d bloggare gillar detta: