Ahmed Almofti talar ut om asylbluffen


En muslim som vill byta religion till kristendomen kan råka illa ut och riskerar försöljelse. Det påstår Helene Sturefeldt som är präst i Karlskrona stadsförsamling i en debattartikel idag.

”I eftermiddags fortsatte debatten med Ahmed Almofti ordförande i islamska informationsföreningen.

Jag har under den senaste tiden mätt många människor som kommit och berättat för mig om detta. Människor som bor här i stan som har varit muslimer men konverterat till kristendomen. Dom blir förföljda, sa Helene Sturefeldt.

Helene Sturefeldt tog upp flera citat ur koranen som hon menar att förföljelserna stödjer sig på. Men Islamska informationsföreningens ordförande Ahmed Almofti avfärdar citaten.

Det finns inte i koranen det hon påstår”.

Islamska informationsföreningens ordförande Ahmed Almofti tar bladet från munnen och erkänner öppet varför flera muslimer konverterat till kristendomen.

”Dom har en dold agenda säger Ahmed Almofti, dom säger så för att kunna få uppehållstillstånd. Ofta är det personer som fått utvisning som har ett bra skäl att säga att dom har bytt tro, säger Ahmed Almofti”

En mängd bloggare har vid flera tillfällen sagt samma sak som Islamska informationsföreningens ordförande Ahmed Almofti nu också gjorde.

Skillnaden är den att vi då kallas för rasister och främlingsfientliga av övriga PK-eliten. Vad skall dom nu kalla Ahmed Almofti för?

Väldigt bra att orden nu kommer från en högt uppsatt muslim. Undrar om media tar upp detta och sprider Ahmeds ord på dom flesta tidningarnas första sida?

Lyssna på den korta debatten i SR Blekinge 2009-11-04 mellan Helene Sturefeldt och Ahmed Almofti.

Nedkortad debatt cirka 1.30

Ahmed Almofti talar ut om asylbluffen

Hela debatten kan ni lyssna på här 30 minuter

Annonser

4 Responses to Ahmed Almofti talar ut om asylbluffen

 1. Kicki skriver:

  Är knappast någon som är förvånad eller?

  När mussen säger en sak då är det ok, när svennen säger likadant då är han rasse!!!!!!!!!!!!!

 2. Blodsven skriver:

  Exakt Kicki! I ett dårhus är det tillåtet att låta idioter sätta agendan. Resultatet vet vi ju redan av idioternas framfart, men det känns tyvärr som att vi lät det fortgå för länge..

 3. […] Ahmed Almofti talar ut om asylbluffen, Spikharrys […]

 4. Kicki skriver:

  Ahmed Almofti är nog en före detta muslim efter sina uttalande :)Pissråttan Mona blir nog gramse på sin mussevän.

%d bloggare gillar detta: