Soran Ismail‏ lögner om SD krossades brutalt


Soran Ismail sprider lögner om Jimmie Åkesson. Undrar om han medvetet sprider lögner? eller om det enbart beror på okunskap och dåligt allmänbildning? Åkesson sjöng nazistiska visor enligt Soran men det är en stor fet lögn Jimmie sjöng inte alls.

Soran påpekar även att Jimmie Åkesson ljuger när han påstod att det fanns 10 muslimska ( terrororganisationer) i sverige, det avfärdar Soran med orden det är en LÖGN och syftet är att att vi skall bli rädda.

Om svensk midsommar säger lögnaren Soran att det är en svensk tradition att spruta ner sin säd i hålet där midsommarstången står.

Någon som hört talas om detta förutom ”Lögnaren soran”? Han försöker inte enbart att förnedra SD:s partiledare nu gav han sig i stort sett alla svenska män också som firar midsommar.. Ni ser hör hur hatet sprutar ur hans mun.

Tog ett citat ur Sorans blogg där han skriver följande:

”Jag vill att vi skall se på alla medborgare som svenskar. ALLA medborgare. Därefter ska man inte ta tillbaka medborgarskapet eller slänga ut någon som begått brott”.

Vad är det han säger egentligen om medborgarskap?

Jo, när invandrade ”kulturberikare” begått grova gruppvåldtäkter och förstört livet för svenska kvinnor/tjejer/barn och småflickor så får svenska rättväsendet inte utvisa stackarna dom är ju medborgare.

Soran vill kanske rent av att svenska myndigheter ger dom en medalj för väl utfört jobb eller?

Vilken TV-kanal sänder parlamentet och travet där Soran pryade ett tag? Helt rätt TV4 som gjort allt för att stoppa SD. Är nog ingen som är fövånad att en svenskhatare var välkommen dit eller hur?

Det sägs att all skit brukar hamna på samma ställa. Så även denna gång. Länken här under krossar Sorans lögner med stor kraft vilket gör att han känner sig jävligt borgjord och dum nu.

Sydsvenskan Säpos terroristrotel såg under 1990-talet hur ett tiotal militanta muslimska rörelser – alla med stark koppling till internationell terrorism – etablerade sig i Sverige.

Sorans Ismails blogg där lögnerna florerar

Annonser

8 Responses to Soran Ismail‏ lögner om SD krossades brutalt

 1. Nizze skriver:

  Jag tror inte heller det är 10 muslimska terrororganisationer i Sverige.

  Det är nog 15-20 enlig min uppfattning.

  /Nizze

 2. Zach Smith skriver:

  Det märkliga i sammanhanget är att massmedia inte belyser dessa terrororganisationer, varför anmälda våldtäkter ökat lavinartat. Utan istället gör sitt bästa med att påstå att det kanske inte är exakt det antalet osv. Och få det till att SD ljuger, istället för att inse att det går utför med landet Sverige.

  -Nej de gör sitt yttersta för att vilseleda medborgarna, frågan är hur länge till de kan lura flertalet?

 3. Jonny skriver:

  Siktar någon uppåt i dagens pk-sverige då är det Sd ni skall dra lögner om= omdelbar befodran.

 4. Kicki skriver:

  ”man inte ta tillbaka medborgarskapet eller slänga ut någon som begått brott”

  Beror på att Soran själv är sugen på brott. Bor som sagt en våldtäktsman i varje musse.

 5. Stefan K skriver:

  Soran försöker ju bara vara rolig…obs, försöker!

 6. UllaBella skriver:

  Klart grabben på Videon sprider lögner, det står ju i Koranen att du skall ljuga om det gynnar Allahs sak/Muslimer/Islam.

 7. Robin_Shadowes skriver:

  Soran är bara ännu en islamist i mängden som tvångsmässigt måste försvara sin bisarra religion med alla medel. Han fick insupit taqyyian med modersmjölken m a o.

 8. Pappan skriver:

  Men kanske är det ändå rätt bra att såna här klipp sprids? Det han säger om midsommarfirandet är ju något alla svenskar vet är fel.

  Låt oss inte schabbla bort en sådan fin felpassning genom att uttrycka oss ohövligt och arrogant! Kärlek till fosterlandet får inte förväxlas med hat mot andra folk och deras seder och bruk! Sådant hat är ovärdigt en god svensk.

%d bloggare gillar detta: