Judehataren Mohamed Omar bjuder in nazister i sitt nya parti


Islamisten Mohamed Omar planerar bilda ett nytt antisionistiskt parti i Sverige. Till detta parti hälsar han högerextremister, nazister, radikala muslimer och personer från den radikala vänstern välkomna. Den gemensamma nämnaren är antisemitismen.

”Mohamed Omar säger till P1-programmet Kaliber att också nazister är välkomna.

Alla kommer att vara välkomna som en del av våra paroller men ingen kommer att kunna påverka oss i någon riktning. Vi kommer inte att fokusera på islamiska frågor utan endast på antisionismen för att kunna nå ut till så många som möjligt.

Mohamed Omar har varit en respekterad och ofta anlitad debattör. Han var fram till i vintras chefredaktör för den muslimska tidskriften Minaret. I januari chockade han många av sina vänner när han kom ut som radikal islamist.

På sin hemsida på internet sprider han i dag antisemitiska budskap om att Förintelsen är en bluff och att judar är psykiskt sjuka. Han samarbetar gärna med andra Förintelseförnekare, som Amhed Rami, som är dömd för hets mot folkgrupp.

En ohelig allians med antisemitismen som främsta bas har uppstått mellan högerextremister och den radikala vänstern i Sverige.

Idéhistorikern Henrik Bachner säger till Kaliber att det idag finns en grogrund för den typen av extrema budskap som Mohamed Omar och kretsen kring honom för fram”.

Nu borde Vänsterpartiet känna sig hotade. (V) dom består av en uppsjö av judehatare/antisemiter som kan förpassas ur riksdagen om deras röda vänner ansluter sig till Mohamed Omars ”antisionistiskt parti”.

Men är det någon mer än jag som tycker media är ovanligt tysta just nu? När SD:s partiledare pratade om muslimer som ett hot tog det hus i helvetet och anmälningar om hets folkgrupp strömmande in.

Men judahataren, homofoben, rasisten, och nazistvännen Mohamed Omar skriver dom inget om.

Gäller hets mot folkgrupp bara om det är muslimer som pekas ut? Aftonblaskans chefredaktör Jan Helin jublar säkert nu när ett parti med samma åsikter som hans egna siktar högt.

Mohamed Omar bildar nytt parti och bjuder in nazister och andra slödder

Mohamed Omar hotar Nima Dervish

Islamisten utesluter inte att nazister blir en del av rörelsen

Mohamed Omar, nazister, radikala muslimer och folk på yttersta vänsterkanten ser JUDARNA som fiender

Annonser

2 Responses to Judehataren Mohamed Omar bjuder in nazister i sitt nya parti

  1. ulla Lundin skriver:

    Nu är det hög tid för SÄPO att hålla koll på den här killen, låter farligt nära att bygga upp något slags mycket sammhällsfarligt.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    SÄPO är redan infiltrerat av mussar. Dom håller hellre koll på sådana som dig, mig och Harry.

%d bloggare gillar detta: