Invandrarligan rånade 20 flickor i Göteborg


De båda 16-åriga tjejerna lider efter tio månader fortfarande av rånöverfallet i Nordstan. Tjejen, också 16, som ledde gänget minns knappt händelsen.

Det har hänt värre saker, sa hon inför en förstummad tingsrätt.

”Rättegången mot tjejgänget som i början av året rånade jämnåriga tjejer kommer att pågå till 1 december.

Den första rättegångsdagen ägnades åt ett försök till rån i Nordstan den 8 januari.

Maria och Frida var denna torsdagskväll vid åtta-tiden på väg hem från fotbollsträning i Skatås. De skulle ta bussen från Nils Ericssonsterminalen men först köpte de glass på McDonalds i Nordstan. I spiraltrappan vid Fiskarbröderna stod ett gäng med omkring tio tjejer, som börjar ropa på dem. Tjejerna i trappan vill ”låna” deras mobiltelefoner.

Maria och Frida skyndar iväg men blir omringade av gänget. De blir knuffade och dragna i håret. En 13-årig tjej i gänget skriker ”Om du inte ger oss din telefon, slår vi ned dig”.

Jag hukade mig ned. Frida kastade sin glass i ansiktet på 13-åringen och ropade ”spring”, vittnade Maria.

De båda tjejerna lyckades rusa in i Nils Ericssonsterminalen där de fick skydd av butikspersonal och vakter mot gänget som sprungit efter dem.

För händelsen är enbart en 16-årig flicka åtalad. Hon är tillsammans med den yngre flickan, som fyllde 14 i förra veckan, den ledande figuren i brottsserien ur vilken tingsrätten tar upp 16 brottstillfällen.

Hon satt tillsynes oberörd och lyssnade på sina båda offers bitvis tårfyllda berättelse om överfallet.

Jag kommer bara ihåg att jag fick glass på mig, sa 16-åringen och förklarade det med att hennes adhd-medicin gjorde hennes minne dåligt.

Rättens ordförande rådman Staffan Rydholm höjde tonen mot den åtalade och sa att han inte trodde på att 16-åringens minne var så dåligt: Detta måste vara en speciell händelse även för dig?

Det har hänt värre saker, svarade den åtalade, varpå rådmannen gav upp och lämnade ordet till kammaråklagare Carl-Henrik Andersson.

Åklagaren fick flera gånger formulera om sina frågor till mycket enkel svenska för att 16-åringen, född i Sverige med invandrade föräldrar, skulle förstå dem.

Svaren gick ut på att det var den vid brottstillfällena 13-åriga flickan som varit ledaren. Själv hängde hon bara med; ”jag tänkte inte”.

Inför detta gjorde rättens ordförande ett nytt försök att få svar:

Så kan man resonera en gång, men i det här målet handlar det om tolv brottstillfällen där du var med, när ni åkte runt i spårvagn i stan eller hängde i Nordstan. Hade du inte skola att sköta?

Jag gick inte i skolan. Men jag borde gjort det, sa 16-åringen som på direkt fråga från åklagaren svarade att hon nu skäms för att detta hänt.

Maria och Frida vittnade om en beskuren rörelsefrihet. De åker inte gärna in till Nordstan ensamma och vill gärna bli hämtade av sina föräldrar om de ska hem efter att det blivit mörkt”.

Vi gick på dom för att de såg rika ut, de hade fina mobiler. Men polisen menar att kränkning och förnedring var starkare motiv än jakten på dyra prylar.

När varenda svensk politiker leker struts-leken, så får det förödande konsekvenser för svenska folket.

Om vi vänder på steken och leker med tanken att det var svenska flickor som rånat ett 20 tal invandrare, då hade varje tidning och TV-kanal slagit på stort och debatterat om hur vi skall stoppa ligisterna.

Det är visst stor skillnad på folk och folk (om man nu kan kalla ligisterna för folk)? jag möter varje dag människor som tidigare aldrig sagt något negativt om invandrare.

Idag blir dom kolsvarta i ögonen och hatet lyser som glödande kol, när vi diskuterar invandrar-problemen (som enligt PK-eliten knappt finns).

Svenska politiker har självmant gått in i en återvändsgränd som dom med stor säkerhet får ett helvete att ta sig ur.

Hatet mellan svenskar och invandrare fortsätter att öka från dag till dag, bidragande orsak till det är lomhörda och halvblinda politiker som hela tiden försöker förminska våldet och ge svenskarna skulden.

Sedan gråter nu i alla tidningar och förstår inte varför Sverigedemokraterna ökar och ökar. Självklart måste en förändring till och enda möjligheten är att ett svenskvänligt parti (SD) äntligen kommer in i riksdagen.

SD har om ni läser partiprogrammet dom absolut bästa förslagen vad det gäller familjepolitik. äldreomsorg, sjukvård etc etc.

Bort med sura gamla sossar och kommunister och ryggradslösa borgare, in med nytt friskt blod i riksdagen 2010 (SD)

Tjejgänget La Familje rånade svenska flickor

Rättegången inledd mot gänget La Familje

Vi gick på dom för att de såg rika ut, de hade fina mobiler

My rånades och hotades till livet av tjejligan.

Kvinnorna blev sparkade i huvudet och klösta i ansiktet där de låg hjälplösa på golvet

Annonser

3 Responses to Invandrarligan rånade 20 flickor i Göteborg

  1. Nisse skriver:

    Skönt att sanningen sprids, de etablerade kan stoppa upp sitt ”lilla saltsjöbadsavtal” på ett otrevligt ställe. Fyfan så de ljugit om sanningen i snart 30 år! SD2010! LÄTT VAL!

  2. Dags att upphäva Gentlemannens första lag: Slå aldrig en kvinna. Men dessa tjejer är inte kvinnor, de är amöbor och sådana ahr inget skydd i lagen. På dom bara ni som vet var dom bor.

  3. annullera skriver:

    Man kan undra vad denna missanpassade 16-åring har sina föräldrar, vart finns dom? Uppbär denna familj försörjningsstöd och övriga bidrag så häv detta under en period och låt dessa människor få leva på skalkarna precis som våra fattigpensionärer och många arbetslösa får göra.

    Det är dags att statuera exempel som säger ifrån att detta tolererar vi inte i detta land.

%d bloggare gillar detta: