al-Qaida manar till terror mot otrogna


Ledaren för terrornätverket al-Qaidas gren på den arabiska halvön manar till terrordåd mot flygplatser och tåg i hela västvärlden.

”För att inspirera anhängarna till mindre, men gärna fler dåd kommer ledaren Abu Basir Nasser Wahayshi själv med en hel lista med tips på hur man blir en effektiv terrorist med små medel.

Det är inte särskilt svårt eller ens särskilt dyrt att tillverka 10 gram sprängämne. Ägna inte tid åt att leta efter sprängämnen – de finns i din mammas kök, skriver Wahayshi i e-tidningen Sada al-Malahem.

Gör bomben i en form som du kan slunga iväg. Gör den tidsinställd eller fjärrstyrd. Använd martyrbälte eller använd någon elartikel, skriver Wahayshi vidare.

När inte sprängämnen finns tillgängliga fungerar knivar eller käppar lika bra, åtminstone mot enskilda personer såsom världsliga mediefigurer och författare som driver gäck med religionens bud och dem som rättfärdigar och för fram otrogna ledares budskap”.

Det är en muslimsk krigares plikt att ständigt planera för att skörda de otrognas huvuden, slår terrorledaren fast.

Känns tryggt att vi har människor som står upp för ”Fredens religion Islam”. Skörda de otrognas huvuden.

Tänkte på orden som Stanley Sjöberg skrev. Försköna inte Islam på samma sätt som ni gjorde med kommunismen.

Islam är enligt pastor Sjöberg en våldsreligion som förtrycker kvinnor spränger oskyldiga till döds m.m., och vi är nog många som instämmer i det uttalandet.

Det är en muslimsk krigares plikt att ständigt planera för att skörda de otrognas huvuden, slår terrorledaren fast.

Annonser

2 Responses to al-Qaida manar till terror mot otrogna

  1. Denna killa ”Abu Basir Nasser Wahayshi” verkar som klipp och skuren för att få PUT, lägenhet och ICA-kort livet ut är. Han skulle kunna slänga ut den usla svenska kulturen och införa en ny jättfin kultur.

    Ta in honom nu!! Vi kräver detta.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Givetvis skall han kunna behålla kutymen att samla på huvuden också.

%d bloggare gillar detta: