Var det bara vänsterpartister som var hemma?


Nästan var femte svensk under 30 år tror att USA:s regering under ledning av George W Bush låg bakom terrorattackerna i landet den 11 september 2001, enligt en undersökning av Novus Opinion.

”Kalla fakta i TV 4, som beställt mätningen, handlar på söndagen om den internationella konspirationsteoretiska Sanningsrörelsen, som anser att terrornätverket al-Qaida inte bär ansvaret dåden. I stället ska den amerikanska regeringen ha iscensatt attackerna, som krävde nära 3 000 liv, för att legitimera kriget mot terrorismen.

När Novus Opinion nyligen frågade 1 000 vuxna personer i en svensk webbpanel visade det sig att 70 procent tror att al-Qaida låg bakom, 7 procent gör inte det.

Bland dem under 30 år ser det annorlunda ut: 58 procent ja och 15 procent nej.

På frågan om USA:s regering var inblandad i attackerna tror 8 procent på den teorin medan 64 procent inte gör det.

Återigen var de under 30 år mer skeptiska: Hälften, 51 procent, tror inte på konspirationsteorin medan hela 18 procent har fått för sig att USA:s regering hade ett finger med i spelet. Så många som 31 procent av de unga vet inte vad de ska tro om teorin”.

Underligt att Novus Opinion enbart fick kontakt med Vänsterpartister?

Har skummat igenom flertalet bloggar och det är nästan uteslutande ”blodsröda kommunistbloggar” som tror att USA:s regering var inblandad i attackerna.

Okey det fanns några sosse-bloggar som trodde samma sak, men dessa partier är som två tummar i en röv.

Både Socialdemokrater och Vänsterpartister verkar vara ”Schizofrena” dom ser Amerikanare i varje hörn som förbereder våldsamheter överallt.

Men terrorister med Islam och koranen som vägvisare är något dom ofta vill förneka. Blir mörkrädd av bara tanken att dessa partier om drygt ett år kanske får styra landet?
Målen med antipsykotisk läkemedelsbehandling är:

•att lindra symtomen, som till exempel rösthallucinationer, tankestörningar, nedsatt koncentrationsförmåga, ångest och sömnlöshet
•att göra funktionsförmågan så optimal som möjligt för att kunna delta i andra behandlings- och rehabiliteringsinsatser
•att minimera stress
•att minska risken för återinsjuknande
•att få bästa möjliga effekt till minsta möjliga biverkningar.

Doktor SpikHarry rekommenderar er att inta någon av dessa mediciner: Haldol och Risperdal och i andra hand Zyprexa. Får ni biverkningar då löser doktor Harry det också skaffa Akineton som motverkar biverkningar.

Snacka om sjuka människor som tror att USA ligger bakom dessa attacker.

Unga misstror al-Qaidas skuld

Annonser

4 Responses to Var det bara vänsterpartister som var hemma?

 1. brtkrbzhnv skriver:

  Det är väl lite svårt att veta huruvida man kan lita på dessa webbpaneler. I vart fall kan man ju jämföra med hur muslimer ställer sig i denna fråga, där enligt Pew Global Attitudes Project 65% respektive 16% av de indonesiska, 53% respektive 39% av de jordanska, 56% respektive 17% av de brittiska och 46% respektive 48% av de franska muslimerna förnekar respektive tror att det var araber som låg bakom elfteseptemberattackerna.

 2. John skriver:

  Du kanske ska läsa på lite om usas historia så förefaller inblandning på högre ort inte så avlägsen.

 3. Mike skriver:

  Lita på bush och den amerikanska regeringen bara .

  Dom har ju bara ljugit om Tonkin Bay,Lucitania ,Pearl HArbour, sålt Zyklon B till nazisterna och bränsleblandingar till luftwaffe…
  SNYGGT.

  Litar man på dessa behöver man en smäll så man vaknar upp

 4. Mike skriver:

  Det du sysslar med kan betraktas som kriminellt.

  Finns många släktingar till dom som har dött som gärna skulle vilja slå in skallen på dig för att du blandar in politik och anklagar någon sida för ett brott som mera liknar statsterrorism

%d bloggare gillar detta: