TV-debatt i Danmark om muslimer och mödhomshinnanDanske Imamen Abdul Wahid Pedersen lämnade TV-studion i vredesutbrott. Han fick frågan om varför han under sina predkningar inte tar upp ämnet om mödomshinnor.

Abdul Wahid svarar, jag visste inte det var ett problem att muslimska kvinnor skall blöda under brölloppsnatten sa han.

Kvinnan i TV-studion som själv har muslimsk bakgrund frågade Abdul Wahid om han var Imam på planeten Mars 🙂

Hon sa också att mannens mor efter brölloppsnatten kommer in och går igenom lakanet för att se om det finns blod. Finns det blod då är kvinnan ärbar om det inte finns blod så förstår ni säkert följderna.

Självklart gör det att dom flesta kvinnor känner sig både rädda och förtryckta (även dom som) för drygt 6000-12000 kronor köpt en ny hinna.

P.g.a av kravet från muslimska män och deras mor om att kvinnan skall blöda, så blir unga tjejer ofta stressade och får en kraftig ångest som gör att deras skolgång blir lidande, då dom tänker på detta både dag och natt.

Självmordstankar och självmordsförsök förekommer också enligt kvinnan i studion. Hon påpekar även det inte står det inte någonstans i koranen att kvinnan skall blöda på brölloppsnatten.

Det är helt enkelt ett på hittat krav av muslimska förtryckar män precis som så mycket annat när det gäller muslimska mäns krav på kvinnor.

Därför vill Kristina Abu Khader Aamand att Imamen Abdul Wahid Pedersen. tar upp detta i sina fredagsböner så muslimer skall förstå att det inte är ett religiöst krav.

Men Imamen fortsätter att förneka att han skulle hört talas om detta i någon större utsträckning och ser det därför inte som ett problem.

För mig var det inte alls överraskande att imamen påstod att det inte var något han kände till. Han är själv hjärntvättad och helt insnöad av på samma sätt som dom flesta andra muslimer är.

Hoppas ni förstår danska? är verkligen en höjdare att få lyssna på inslaget och se hur mosad imamen blir av kvinnan.

Dessutom så finns det ingen mödhomshinna. Det är en krans av tunna slemhinneveck som löper kring slidöppningen, men lära muslimer detta är en omöjlighet.

En debatt om mödhomshinnor fick Imamen Abdul Wahid att lämna studion

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: