Nya bränder i Rosengård


Rosengård och bränder
Vid 19-tiden brann det i ett soprum på Bennets väg, två timmar senare brann det i en källare på Hårds väg, en halvtimme senare rapporterades rök från en hiss på samma gata.

”Örtagården. Vid 20.55-tiden brann det i en källare på Hårds väg, Örtagården. Det kom rök från sopnedkasten upp i trapphuset och i källaren var det enligt räddningstjänstens uppgifter kraftig rökutveckling.

Omkring en halvtimme senare – medan brandkåren arbetade med den första källarbranden – rapporterades om rök från en hiss i ett hus närmare på samma gata, men Rosengårds centrum.

Räddningstjänsten från både stationen på Jägersro och stationen i centrum arbetade vid 21.30-tiden med händelserna.

Tidigare under kvällen, vid 19.30-tiden brann ett soprum på Bennets väg i samma område som de senare bränderna, men på andra sidan Västra Kattarpsvägen”.

Helvetet tar visst aldrig slut. Lugnar det ner sig på ett ställe så startar ligisterna bränder på ett annat ställe.

Dom måste vara totalt IQ-befriade som fortsätter ställa till ett elände trots att dom mycket väl vet att svenska folket (skattebetalarna) har fått nog.

Anlagda bränder som dessa är kan få fasansfulla konsekvenser, tänk om någon person avlider i en annan statsdel för att brandmännen är upptagna med att släcka bränder i Rosengård.

Måste någon oskyldig dö innan alla slödder vaknar till liv och inser att det dom håller på med är sjukligt?

Flera bränder i Rosengård

Annonser

6 Responses to Nya bränder i Rosengård

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Det kommer dock bara bli drev om en massa muslimer brinner inne som i Gbg för tio år sedan. Brinner samma antal svenskar inne blir det bara en liten notis i bästa fall.

 2. annullera skriver:

  Det har sedan blivit väldigt tyst om Bombmannen i Göteborg som hotade spränga hela spårvagnen i luften. Halva stan fick ju spärras av och trafiken omdirigeras vilket skapade stora störningar i trafiken. Vad hände sedan? HELT TYST! Inte ett ord har det skrivits om vem denna Bombman är, eller om han verkligen hade allvarliga avsikter med att spränga både sig själv och andra i luften.

  VARFÖR TYSTADES ÄVEN DETTA NER?

 3. annullera skriver:

  Mitt första inlägg missades där jag skrev om hur tyst det har blivit runt dessa bränder som sker runt om i landet. Har det blivit lugnare eller är det media som medvetet nu tystar ner dessa händelser för att detta inte skall gynna SD inför valet 2010. Vad tror alla Ni som läser denn Blogg?

 4. Eivon skriver:

  annullera: Mina spotana tankar är att media målat in sig i ett hörn i princip. Jag menar hur ofta får man läsa i våra dagstidningar om bränderna, våldet som sker dagligen i förorterna? Bor man inte på plats eller läser lokaltidningar får man inte en korrekt bild av omfattningen av förfallet.
  Före jag började läsa tex Göteborgsposten och Sydsvenskan på nätet hade jag ingen aning tex bränder var så vanligt förekommande. Trodde det mer rörde sig om engångsföreteelser. Media har ju försökt sälja det hela som ”brist på fritidsgårdar” och ”inget att göra” vilket i kombination med den bristfälliga rapporteringen gett skev bild för oss som bor norröver.

  Jag tror dagstidningarna kommer fortsätta i samma spår och hålla stängt likt musslor kosta vad det kosta vill. Som jag skrev i början så har man försatt sig i en situation där allt negativt som rapporteras kommer gynna SD eftersom alla andra ”proffstyckare” har förnekat problemen. I sin strävan att ”leda svenska folket rätt” kommer dom hålla locket på kosta vad det kosta vill.
  Är skamligt.

  • annullera skriver:

   Ja du Eivon!
   Utanförskap är alltid bra för media att ta till för att skydda ett visst klientel, det brukar gå hem hos det naiva, lättlurade svenska folket som är på gränsen till dumma i huvudet faktiskt. Jag tror inte det finns något mer folk på denna jord som är så naiva som svenskarna.

   Media är sedan styrda uppifrån och går i de styrandes ledband, de journalister som har en egen- och annan åsikt än PK-eliten kan lika gärna skriva på sin avskedsansökan på en gång. Media mörkar ständigt! Media förvränger och vinklar till PK-Elitens fördel, inget nytt. Media är Odemokratiska och förljugna. De sviker folket likt de styrande! Man kan sedan undra varför

 5. Nizze skriver:

  Give a man a fish, and you’ll feed him for a day.

  Give him a religion, and he’ll starve to death
  while praying for a fish.

  Leave your religion and enjoy your life!

%d bloggare gillar detta: