Bussmannen dömd till 1 års fängelse för flera sexbrott


Bussmannen
En 32-årig man, som åkte fast efter det att hans närmanden mot en kvinna filmats av en övervakningskamera på en buss i Karlstad, har fått sin dom.

”På fredagen dömdes han av Värmlands tingsrätt till ett års fängelse för försök till sexuellt tvång och sexuellt ofredande rapporterar lokala medier.

Han ska också betala ett skadestånd på 45.000 kronor till den 22-åriga kvinnan.

Det var i maj som mannen följde efter kvinnan och attackerade henne i stadsdelen Våxnäs efter att han först antastat henne på bussen. Polisen fick tag i honom först sedan övervakningsbilderna visats i medierna”.

Åklagaren ansåg att det här var ett våldtäktsförsök men rätten finner att det inte finns några konkreta bevis på att mannen försökt tvinga kvinnan till samlag, mannen döms för försök till sexuellt tvång och sexuellt ofredande.

Han ska också betala 45 000 respektive 10 000 kronor i skadestånd till de båda kvinnorna.

Vittnet till händelsen blev en och en halv månad senare även hon antastad av samme man på samma busslinje, något som rätten betecknar som sexuellt ofredande.

Ni kanske undrar om det var en av alla ”kulturberikare” som var i farten igen? Och så var fallet även denna gång.

Kräket är från Marocko och heter Abdel Moulay Alaouij Oufai. Han slapp också utvisning. Dessa stackars tjejer tvingas nu leva med oron att slöddret efter avtjänat straff kanske gör nya försök att våldta dom.

Varför kräket inte utvisas har jag ingen aning om? Men det kan bero på att han framöver kan bli en tillgång för den röd-gröna-sörjan som behöver nya kandidater som tidigare varit dömda.

Hör till vanligheterna att kriminella har en framtid i dessa svenskfientliga partier.

Bussmannen dömd till fängelse

Fängelsedom för sexangrepp

Annonser

5 Responses to Bussmannen dömd till 1 års fängelse för flera sexbrott

 1. Blodsven skriver:

  Varför i helvete slipper äcklet utvisning? Varför i helvete dräller det av marockaner i Sverige? Pågår väl inget där som kräver nåt särskilt skydd, men fanskapet har väl inbillat fjollorna på migränverket nån jävla snyftvals….

  • annullera skriver:

   Alla är välkomna till Sverige! Vad är det som fått dig att tro våra invandrade vänner behöver asylstatus för att få PUT. De flesta som är här har inte kommit hit pga av skyddsbehov utan av helt andra orsaker. Dessa orsaker har gjort att det bildats stora nätverk, främst i Mellanöstern och som idag tjänar grova pengar på att slussa hit folk med falska pass. Sverige har verkligen gjort sig känt för att vara PARADISET på jorden där människor får både bostäder och försörjningsstöd som är klart högre än den arbetslöses A-kassa och klart över en medel pensionärs pension. Det är inte illa eller hur? Inte sedan konstigt att Sverige översvämmas med allsköns folk som vill medverka till den mångkultur som våra styrande så hett har önskat under många år.

 2. Jo skriver:

  Det går inte att sitta och säga något som helst politiskt budskap eller dyl om den här mannen det enda jag kommer att tänka på är att helt enkelt låta honom träffa mina båda bästa vänner, Höger blåtira och Vänster näsblod!! *LER* Tar det aldrig slut ? //Jo

 3. Blodsven skriver:

  Naturligtvis har du rätt annulera! Hur i helvete kunde jag i min vidaste fantasi tro att man ställer någon form av krav på en våldtäktsmaskin från ett arabland, för att få vistas i detta dårhus…

%d bloggare gillar detta: