Vänster-terrorister gripna för våldsamt upplopp10 personer sitter anhållna efter flera dagars skadegörelse och anlagda bränder i Fittja Centrum. Några av dem väntas bli begärda häktade i dag.

”Förutom de åtta vänsteraktivister som igår anhölls för förberedelse till grov skadegörelse och den 26-åriga kvinna med anknytning till nätverket Antifascistisk aktion (Afa) som tidigare anhölls för våldsamt upplopp, har en man anhållits för förberedelse till grov misshandel. Mannen greps i tisdags.

Enligt polisen är samtliga kända sedan tidigare för brott i samband med olika utomparlamentariska aktioner.

Under fyra kvällar och nätter har Fittja centrum drabbats av skadegörelse, bränder och stenkastning mot polisbilar och bussar. Idag väntas åklagare fatta beslut om att begära häktning av flera av de anhållna.

Den 26-åriga kvinnan är dömd sedan tidigare för brott begångna under demonstrationer där Afa-aktivister deltagit.

Under helgen uppstod oroligheter vid kommunala Ungdomens Hus. Ledningen för Ungdomens Hus vill inte svara på frågor utan hänvisar till Botkyrkas säkerhetschef. SvD har förgäves sökt denne för en intervju.

Onsdagskvällen och natten blev lugn. Polisen har fortsatt beredskap och har en speciell insatsgrupp som arbetar över hela länet med de oroligheter som nu blossat upp i över en månad”.

SvD kör vidare med ”Vänsteraktivister” skriv sanningen istället det är vänster-terrorister.

Förstår inte varför dom boende i Fittja inte tog vara på chansen, och körde iväg terroristerna som anlagt alla dessa bränder. Nu fick polisen tag på våldsverkarna vilket ni borde vara tacksamma för annars hade ni fått skulden.

SvD uppger att en av dom gripna är en 26 årig kvinna som tidgare är dömd för brott i samband med våldsamheter.

Nathalie Nikadon är 26 år och är tidigare dömd för grov misshandel, hon och Rebecka Roos gav sig på SD:s Kinnunen och hans sambo.

Nathalie blev tidigare i år avstängd från sin sjuksköterskeutbildning vid Göteborgs Universitet. När dom fick reda på vilket kräk hon är.

Nathalie dömdes till ett år och åtta månader fängelse för misshandeln av Kinnuens sambo men överklagade till Hovrätten och är därför på fri fot.

Jag säger inte att det är Nathalie Nikadon, men möjligheten att det är hon är väldigt väldigt stor. Hennes straff på ett år och åtta månader kommer nu att ökas på rejält. Perfekt då slipper vi ha den idioten springande runt och misshandla och anlägga bränder i Fittja.

Vad säger Lars Ohly om dessa ligister som nästan alla är Vänsterpartister.

Den 26-åriga kvinnan är dömd sedan tidigare för brott begångna under demonstrationer där Afa-aktivister deltagit.

SVT play Antifascistisk aktion, Afa, en vänstergrupp som tidigare bland annat deltagit i upploppen i Rosengård i Malmö

Polisens hemsida Under onsdagen har nio personer med AFA-anknytning gripits i södra Stockholm

Den vänsterextrema organisationen Afa misstänks ha provocerat fram upplopp både i Fittja utanför Stockholm

Annonser

5 Responses to Vänster-terrorister gripna för våldsamt upplopp

 1. Nisse skriver:

  Nikadon? Zigenare?

 2. spikharry skriver:

  Nikadon ett odjur, som borde sitta fängslad efter attacken mot Kinnunens sambo.

 3. Jo skriver:

  Överlämna henne till mig och jag korrigerar hennes felbeteende GARANTERAT!

 4. spikharry skriver:

  AFA-terrorister och muslimer verkar trivas ypperlig tillsammans, dom har samma framtidsmål. Vem vet (Jo) Nikadon kanske blir ”berikad” någon dag och blir SD-are på köpet 🙂

 5. annullera skriver:

  Ja dessa är kommunisten Ohlys och Mona Muslims bästa vänner. De går hand i hand med dessa drägg som kastar sten, slår och sparkar sönder polisbilar, krossar rutor, sätter eld på bilar, hotar polis och helt oprovocerat ger sig på allt och alla som inte delar deras sjuka åsikter.

  Kan det vara möjligt att folket vill ha dessa vid makten år 2010!

%d bloggare gillar detta: