Islam är inte en fredlig religion säger Pastor Stanley Sjöberg


Islam är inte en fredlig religion och dess ideologiska rötter måste avslöjas, menar pastor Stanley Sjöberg.

”I en artikel skriver han att det är ”viktigt att avslöja tänkandet bakom den fasad som byggts upp om islam som en fredlig religion”.

Sjöberg skriver att muslimer är offer för sina religiösa ledares våldsteologi. ”Islams auktoritära ledare skickar ständigt unga människor som självmordsbombare för att döda oskyldiga kvinnor och barn, på gator, marknadstorg och i bostadsområden”.

Han ger exempel ur Koranen på hur våld mot kristna och judar uppmuntras.

Sjöberg skriver att islam vinner inflytande och försvaras i Sverige i olika sammanhang.

Det finns en opinion i Sverige som påminner om hur kommunismen förr skönmålades. Kinas Mao förhärligades, de röda khmererna försvarades. Det var svenskar med starka vänstersympatier. Idag vet vi att de bedrev en falsk propaganda och manipulerade med sanningen. Det får inte hända en gång till.

”Stanley Sjöberg menar att dessa omständigheter inte betyder att muslimer inte är välkomna till Sverige.

Om vi inte accepterar muslimer i Sverige drabbas våra kristna vänner i de länder där islam har makten. Men samtalet om islam måste fortsätta, menar Stanley Sjöberg”.

Kan i stort instämma med vad Stanley Sjöberg skriver. Islam är inte ”fredens religion” som så många IQ-befriade försöker framställa.

Islam står för hot, våld, prygling, kvinnoförtryck, självmordsbombare, judehat, och hat mot alla kristna. Varför vissa PK-ister vill bortse från sanningen om vad Islam står för, är gansak tydligt.

Det är som Stanley Sjöberg påpekar, kommunismen skönmålades på samma sätt som många gör med Islam idag. Vi vet alla vad som hände under kommunisternas storhetstid. 100 tals miljoner människor fick sätta livet till.

Likdant är det med Islam, ingen vågar idag uttala sig p.g.a risken att stämplas med diverse olika epiteter.

Tillsammans kan vi ”kanske” stoppa islams framfart och förhoppningsvis lämna cancersvulsten där den hör hemma (i sverkers soptunna för alltid) men då måste även våra politiker vakna upp ur sin långvariga dvala.

Stanley Sjöberg: Islam som en fredens religion är en fasad

Annonser

3 Responses to Islam är inte en fredlig religion säger Pastor Stanley Sjöberg

 1. annullera skriver:

  Det mest skrämmande är att våra egna styrande i detta land blivit helt hjärntvättade i ISLAMS namn! Ta bara som ett exempel Socialdemokraternas Mona så kallad Muslim, hon och hennes gelikar försvarar ständigt ISLAM och vill göra gällande att det är främlingsfientliga partier som förstorar- och piskar upp stämningen mot denna så kallade Fredens Religion. Tyvärr förstår inte heller det svenska folket den stora faran med att blunda för vad ISLAM verkligen står för. Håller det svenska folket på att slarva bort vår demokrati, jämlikhet, yttrande- och pressfrihet. Skall vi böja oss för ISLAM och dess FÖRTRYCK av kvinnor, homosexuella och kristna.

  Låt ER inte bli förda bakom ljuset! Ta reda på sanningen om ISLAM och vad denna så kallade fredens religion står för.

 2. Eivon skriver:

  annullera: Problemet är att människor använder sin västerländska måttstock baserat på kristendomen när man försöker informera. De skrattar gärna lite nedlåtande för att sen hävda att ”de rör sig om extrema element”, ”fanatiker som är bokstavstrogna” och att man överdriver.
  Brukar försöka så mycket jag kan att skriva kommentarer på tidningsartiklar och liknande men verkar mest falla på döva öron.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Kul med en kristen som inte är islam-kramare för en gångs skull. De flesta av hans trosfränder slickar gärna musse-röv.

%d bloggare gillar detta: