Poliser attackerade av stenkastande ligister


Strax innan tio utbröt en brand i en förskola på Smaragdgatan i Västra Frölunda i Göteborg. Räddningstjänsten var snabbt på plats och lyckades släcka elden. Men ett rum i förskolan förstördes helt av elden.

”En grupp på fem mellan fem till tio ungdomar kastade sten mot polisen från ett berg i närheten av förskolan. Stenar skall ha vinit runt polisbilen men ingen person skadades.

Branden har rubricerats som mordbrand

Det var andra kvällen i rad som det brann i en förskola i Tynnered. På onsdagskvällen blev ett rum i en förskola på Bronsåldergatan helt utbränd”.

Först känner man sig fruktansvärt besviken på alla ligister som tänder på bilar däck traktorer m.m. och nu var det en förskola som tändes på.

Efter ett tag kommer hatet fram, och personligen vill man då göra något åt helvetet som en massa oskyldiga stackare råkar ut för.

Men varför bry sig? vi kan alla göra som svenska politiker gör, blunda för verkligheten och tro att det vi inte ser har inte hänt.

Den stora faran med handlingsförlamade politiker är att det när som helst kan ploppa upp medborgargarden i var och varannan stad, och skulle det hända då brakar ett riktigt helvete ut.

Varför fortsätter 7 klövern att blunda för verkligheten? är det viktigare att vara politiskt korrekt än att lösa dessa extrema problem som finns med ligisterna?

Flatheten och fegheten hos svenska politiker upprör säkert en stor del av svenska folket!! I våra nordiska länder görs ständiga förösök att komma till rätta med våldsverkarna, här hemma gör dom inte ett skit.

Förskola brann i Göteborg

Brand och stenkastning i Tynnered

Stenkastande ungdomar hindrade polisen

7 Responses to Poliser attackerade av stenkastande ligister

 1. ANNULLERA skriver:

  Som sagt! En SKRÄMMANDE tystnad över det som blir allt vanligare för var dag som går! Alla bränder- och mordbränder. Alla våldtäkter / gruppvåldtäkter och MORD. VARFÖR görs det ingenting? Ingen politiker i våra Riksdagspartier verkar tycka att detta är något att ens höja på ögonbrynen för. DE har fullt upp med att gå ut och lova folket guld och gröna skogar inför valet år 2010. Gamla och svaga som idag blir nedslagna, misshandlade och rånade skall få några kronor mer i pension, om de inte hinner bli ihjälslagna innan. De arbetslösa skall få några kronor mer i A-kassa, Ohaaa!

  Folkhemmet Sverige där alla är lika värda oavsett man är GROVT KRIMINELL, MÖRDARE, VÅLDTÄKTSMAN, eller om man är en SKÖTSAM HÅRT ARBETANDE MEDBORGARE.

  På DEBATT igår fick jag höra det jag i och för sig redan visste att MÖRDARE och andra GROVT KRIMINELLA- och VÅLDSMÄN FÅR ALLT STÖD I VÄRLDEN DYGNET RUNT MEDAN VÅLDSOFFREN OCH DERAS FAMILJER FÅR GÅ HEM MED NÅGRA SÖMNTABLETTER PÅ FICKAN SOM SJUKHUSET DELAT MED SIG.

  DETTA ÄR ETT HÅN MOT HELA DET SVENSKA FOLKET!

  Jag mår illa över våra STYRANDE i detta land och jag mår riktigt illa över vårt SÅ KALLADE RÄTTS-SAMHÄLLE! DET FINNS INGET SÅDANT!

 2. Neo skriver:

  Jag blir så illamående av att läsa detta..

  När skall våra politiker sätta ner foten och börja statuera exempel? Eller skall de fortsätta göra som strutsen och stoppa huvudet i sanden varje gång det är något som är hemskt?

  Som annullera säger, så är det sant. Våldtäktsmännen får massor av stöd, vård, psykiatrisk hjälp, etcetera, medans offren får ett par piller, och en knuff i ryggen följt av orden ”upp med hakan, han är ju fast nu”..

  Stackars krakar som blir våldtagna/rånade o dyl. saker..deras liv blir ju helt förstörda.

  Men rånarna, eller de som våldtagit..de kommer ut om 1-2 år ändå. Vad hindrar de att göra det igen? och igen? och igen? igen igen igen? Sverige straffar ju knappt nån ändå så de tycker säkert att det är värt det!? Må gud förbarma sig över Sverige.

 3. Jo skriver:

  Finns bara ett sätt att handskas med galna hundar… Om poliserna fått fria händer så vore ett rejält kok stryk den bästa medicinen för dessa blatt ungar som tar sig vilka friheter som helst bara för att dom kan det!

  Medborgargarden som får ta för sig om det behövs och styr upp dom områden som det finns kravall ungar i vore ett annat sätt. Men då ska man samarbeta med polisen bla.. //Jo

 4. Eivon skriver:

  Jo: Det du säger låter grovt men är nog tyvärr också den brutala sanningen. I dagens Sverige behöver polisen få möjlighet att agera kraftfullt. Medias klappjakt på polisbrutalitet och försköning av brottslingar upphöra. Den vanlige omtänksamme, godtrogne svensken måste tillåta scener man hittills bara sett utanför Europa när det kommer till polisageranden.
  Det är ett skämt hur poliser står uppradade på led med kravallsköldar medan skrattande drägg kastar sten utan reaktion.
  Om polisen fått agera(slå med batonger, skjuta med gummikulor osv) betvivlar jag att situationen i våra förorter sett ut som den nu gör.
  Svensk polis kan inte agera längre som vore det Sverige som det såg ut för 20 år sedan. Det är en ny typ av våldverkare som enbart förstår våldauktoritet. ”Bygga broar” osv ses som svaghet och hjälper ej.

 5. annullera skriver:

  Varför används inte vattenkanoner!

 6. Jo skriver:

  Jag vet samtidigt att våld föder våld eller i allafall tankar om det,men ibland förstår dessa personer inget annat!

  Och i en utopi så är alla människor underbara och våldet finns inte ens i en serie tidning, men som sagt vi lever inte i en sådan och det verkar bara som det blir värre och värre med tiden.

  Som en tidigare talare sade här i bloggen att riktig terrorism är vi än så länge förskonade ifrån och det vi ser just nu som pågår med bla bränder och skadegörelse är inget annat än hulliganers verk.

  MEN när börjar bomberna brisera i våra tunnelbanor,bussar och torg etc? DÅ har vi bara väpnad kamp att ta till OCH etnisk rensning vilket gud förbjude sker ännu en gång. Samtidigt så är jag den första att stå på barrikarderna och mota mulimen vid grinden bara för att säkra en framtid för dom som kommer efter. //Jo

 7. Neo skriver:

  Ledsen att behöva säga det, men det hade aldrig funkat i Sverige. Hade polisen rört ett finger mer än ”nödvändigt” hade det rubricerats som ”Polisbrutalitet” dagen efter i tidningarna, och invandrarna hade dragit mer snyftvalsar än vad de redan gör i dagens läge.

%d bloggare gillar detta: