Mångkulturens förespråkare förvränger allt


Andelen svenskar med goda erfarenheter av invandrare ökar. Kvinnor, högutbildade och yngre är mest positiva. Samtidigt har något fler blivit negativa till slöja på jobbet och i skolan, visar en undersökning.

”I årets upplaga av Mångfaldsbarometern anger drygt 67 procent att de har positiva erfarenheter av invandrare. För tre år sedan var siffran 65 procent, skriver Upsala Nya Tidning (UNT).

Bland lågutbildade är trenden omvänd. 43 procent uppger i år att de har positiva erfarenheter av att arbeta eller studera tillsammans med invandrare. 2006 sade 55 procent att deras erfarenheter var goda.

Bland högutbildade har andelen positiva stigit till 79 procent. Yngre uppger också generellt bättre erfarenheter av kontakter med invandrare än äldre, enligt UNT.

Samtidigt som de positiva blir generellt fler har också andelen som uppger dåliga erfarenheter sjunkit till drygt tio procent. Fyra procent är extremt negativa till mångfald.

Alltfler anser också att muslimska kvinnor är förtryckta och något fler anser att det bör vara förbjudet att bära slöja i skola eller på jobbet.

1 016 svenskar ingick i undersökningen av sociologiska institutionen på Uppsala universitet”.

Bland högutbildade har andelen positiva stigit till 79 procent. Högutbildade bor inte i förorter och getton, just därför är några få positiva.

SvD skriver ”Allt fler anser också att muslimska kvinnor är förtryckta och något fler anser att det bör vara förbjudet att bära slöja i skola eller på jobbet.”

Glömde ni medvetet att skriva hur många som ansåg att muslimska kvinnor var förtryckta? 64 procent av dom tillfrågade tyckte det.

Nu är iofs hela undersökningen ett stort skämt, drygt 1000 personer har svarat och av dessa är det några hundratal som säger sig vara positiva. SvD och andra medier slår då på trumman och rubriken blir således ”Fler positiva till invandrare”.

Var på ett besök hos Gatubolaget förra veckan och diskuterade just om invandringen (snacket gick som på andra arbetsplatser) många var positivt inställda till invandrare från dom flesta länder, men ett stort men fanns och det var invandrare från muslimska länder, inte en enda var positivt inställd.

Vågar någon göra en undersökning och fråga hur svensken ställer sig till invandrare från muslimska länder? Chefen på gatubolaget som sköter om ny-anställningar är själv invandrare, men höll med övriga om just muslimer är det stora problemet.

Fler positiva till invandrare

Andelen svenskar som har positiva erfarenheter av invandrare ökar

Annonser

3 Responses to Mångkulturens förespråkare förvränger allt

  1. Sandra skriver:

    Om det vore så skulle väl inte SD växa ??? Vidare undrar man ju om det är kusiner till Ali Baba som man intervjuat. Sedan skulle det vara kul att veta om dessa Svenskar bor bland utlänningarna som man säger sig vara så positiva till, eller om man bara mött dom i kebab ståndet. Stor skillnad.

  2. VB skriver:

    Snacka om beställningsjobb. Vilket totalt nonsens i efterdyningarna av bilbränningsterrorismen.

  3. Peter Pan skriver:

    Håller med om att undersökningen och artikeln var väl trubbiga. Men jag skriver egentligen för att replikera VB: Att kalla stöket i Rosegård för ”bilbränningsterrorism” är stötande för de som upplevt RIKTIG terrorism! Bilbränderna och stenkastningen anstiftas av bråkiga småhuliganer som borde skyfflats iväg till sluten ungdomsvård för länge sen. Terrorism är något mycket vidrigare, och genom att missbruka ordet så urlakar vi det också. Det finns något som kallas ”Godwins lag” som innebär att den första som använder nazism-liknelser i en debatt automatiskt förlorar den. Den bör nog gälla terrorism-liknelser också.

%d bloggare gillar detta: