Rånades på sin moped av ”kulturberikare”


En person vid Kulturhuset i Frölunda hotades med kniv och tvingades lämna ifrån sig sin moped.

”Personrånet inträffade vid 16.30-tiden på onsdagen. Ett gäng med sju–åtta ungdomar befann sig vid Kulturhuset.

Tre av dem hotade ägaren och åkte i väg med mopeden. Övriga sprang från platsen. Ingen skall ha skadats fysiskt vid rånet”.

Kulturberikare rånade en person på hans moped vid ”kulturhuset” vi blir mer och mer berikade av mångkulturen och alla dom biverkningar som den ger oss.

Frölunda var på sjuttiotalet en trevlig stadsdel, nu ser det mest om ett ”Getto” där invandrare tagit över stora delar.

Städer där sossarna styr har ofta väldigt stora problem med invandrar-ligister. Som man bäddar för man ligga eller hur Mona Sahlin?

Rånades på sin moped

3 Responses to Rånades på sin moped av ”kulturberikare”

 1. Olof Rewhus skriver:

  Du har rätt, jämför man med t.ex. Theresienstadt under 1940-talet så har sossestyrda städer problem, eller vad du nu väljer att kalla det. Och konstigt nog var det långt fler av dina ”kulturberikare” där.

 2. annullera skriver:

  Det OTRYGGA och KRIMINELLA samhälle som våra styrande politiker skapat åt vanligt folk, i det samhället lever de inte själva. Nej du Spikharry, de ser till att hålla sig så långt bort ifrån detta samhälle som det bara är möjligt.

  Kan du tänka dig Mona Muslim eller någon av de övriga Riksdagspolitikerna bosätta sig i ett invandrartätt område där bilbränder och Grova rån är lika vanligt som att mörkret kommer om natten. Mona och de övriga älskar denna mångkultur som de skapat, men varför
  bor- och lever de inte då bland dessa människor i dessa OTRYGGA GETTON.

 3. Blodsven skriver:

  Därför att sossarnas bidragstagande avskum röstar på asen, det är det enda som är landsförrädarnas syfte. Tacka fan för att inte en enda jävla multikultiförespråkare vill leva i verkligheten…

%d bloggare gillar detta: