Mona (S)ahlin måste (s)toppa(s)


Man blri mörkrädd
Tacksamt att Mona Sahlin inte har vett att lämna sin plats till förfogande. Chansen att ”Rödgröna sörjan” skall bilda regering efter valet 2010 är därför lika med noll.

Mona börjar kongressen med ”Valsegern är inte en from förhoppning, den är ett måste, inleder Sahlin. Och Vi socialdemokrater har trott på arbete som en grund för Sverige, vi viker inte en tum – arbete åt alla”.

Klyftan i skatt mellan pension och lön ska tas bort om Socialdemokraterna vinner valet lovar Sahlin.

Det är oacceptabelt. Pension är inte bidrag. Får jag leda en röd-grön regering kommer jag från dag ett att sluta klyftan mellan dem som arbetar och pensionärer, säger Sahlin.

Hon tog också upp Sverigedemokraterna. I slips och kavaj med gott självförtroende och en politik som bygger på allt annat än alla människors lika värde vill de ta sig in i riksdagen. Vi har tagit debatten – vi ger aldrig Sverigedemokraterna inflytande, avslutade Mona Sahlin.

Så mycket dynga som kommer från Monas mun skulle säkert räcka till att värma upp hela sverige.

Pensionärerna måste nog se upp ordenligt med Monas löften om sänkta skatter. Socialdemokraterna är falska hycklare, dom säger en sak men menar något helt annat.

Inför valet 1994 lovade (S) som vanligt att sänka skatten för pensionärer. Men vad hände under åren 1994-2006 sänktes skatten? givetvis inte.

Moderaterna försökte under denna tid övertala (S) att sänka skatten för pensionärerna men fick inget gehör alls.

Det mest komiska i Sahlin invigningstal var självklart: ”Vi socialdemokrater har trott på arbete som en grund för Sverige” kan man bli annat än spyfärdig av ett sådant uttalande?

Välfärden monterades ned av socialdemokraternas bidrags politik och invandringspolitik. Istället för att satsa på arbete åt alla, så körde sossarna vidare med bidrag till alla.

Glöm inte vad ”hyenan” Sahlin agenda är när ni nästa år skall rösta. Höjda skatter till svenska folket som arbetar och mer bidrag åt dom som inte vill arbeta.

Ut med Sahlin och in med SD vore det bästa för sverige och svenskarna.

JUST NU: ”Sverige slits allt tydligare isär

Vänstersvängar är inte välkomna. Det är Mona Sahlins signal

Sanningen om pensionärsskatter är att Moderaterna sänker dem, medan Socialdemokraterna vill hålla dem höga.

Annonser

2 Responses to Mona (S)ahlin måste (s)toppa(s)

 1. annullera skriver:

  Alla har sett vad Socialdemokraterna har åstadkommit under sin tid vid makten. Nu återstår det bara att se hur många dumma svenskar som återigen går på dessa tomma vallöften.

  Arbete för alla! Hon menar att ju fler svenskar som kan arbeta till de blir 80, ju fler bidragstagare kan vi ta emot och försörja till dödagar.

  Våra fattigpensionärer lever på bröd och vatten medan bidragstagarna från Mellansötern och Somalia kan fylla sina förråd.

  BORT BORT BORT MED DESSA POLITIKERDÅRAR!

 2. Blodsven skriver:

  Hade subban o hennes hjärndöda partikamrater haft ett uns av verklighetsuppfattning, så hade dom insett vad folket anser om vanstyret som driver oss rakt ner i helvetet….

%d bloggare gillar detta: