Misstänkt våldtäkt och slagsmål i Göteborg


En 38-årig kvinna i Majorna utsattes för våldtäkt, misshandlades och rånades i sin bostad på tisdagseftermiddagen.

”Det var vid halvfyratiden som en man ringde på kvinnans dörr. När hon öppnade trängde sig mannen in i lägenheten.

Han fick ner kvinnan på golvet, tryckte fingrar mot båda hennes ögon samtidigt som han gjorde samlagsrörelser mot kvinnan med kläderna på.

Innan mannen lämnade lägenheten tilltvingade han sig kvinnans pengar, Kvinnan fördes till sjukhus. Det sexuella övergreppet rubriceras som våldtäkt.

Mannen är i 17-19 årsåldern”.

Fruktansvärt vårat lilla land ligger i absoluta toppen i Europa vad det gäller våldtäkter. Att vissa stollar sedan försöker tillskriva tjejer/kvinnor en del av ansvaret p.g.a alkoholintag och klädsel gör inte saken bättre för dom stackarna som råkar ut för våldtäktskräken.

Vad är anledningen till att våldtäkterna har ökat lavinartat dom senaste 10 åren? Nu kommer väl några kommunister springande och menar att det beror på att lagen ändrats och därför har ökningen exploderat.

Dom flesta läsare med lite sunt förnuft vet med all säkerhet varför våldtäkterna ökat. Men att skriva om sådant är inte något som PK-eliten inte uppskattar. Det kan gynna SD och därför tiger dom och låter fler kvinnor få sina liv förstörda.

Vissa gör allt som står i deras makt för att skydda ”kulturberikarna” att det krossar mängder av flickor/tjejer/barn och kvinnors framtid verkar inte vara så viktigt. Mångkulturen måste bevaras till varje pris.

Stort bråk i Hjällbo. Ett 30-tal personer utbröt i Hjällbo strax före klockan 21 på tisdagskvällen. Tre personer fördes till sjukhus.

Ett 30-tal personer skall ha deltagit i slagsmålet som skedde på en parkeringsplats bakom ICA i Hjällbo Centrum. Väktare som var på plats försökte sära på dem slogs.

Tre personer fördes till Östra sjukhuset och till Sahlgrenska sjukhuset. En har fått ett knivhugg i bröstet, en i buken och en i nacken. Ingen av skadorna anses som livshotande.

Dom inblandade har använt batonger, pepparspray, knogjärn och knivar, säger Thomas Fuxborg, presstalesman hos polisen i Västra Götaland

Misstänkt våldtäkt i Majorna

Ett större bråk med ett 30-tal personer utbröt i Hjällbo strax före klockan 21 på tisdagskvällen

Fyra personer fick föras till sjukhus efter ett större bråk i stadsdelen Hjällbo i Göteborg

En person har knivskurits i bröstet

3 Responses to Misstänkt våldtäkt och slagsmål i Göteborg

 1. IB skriver:

  Lider med er Gbg:are som sossarna försatt i en fruktansvärd situation.

  Gå man hur huse och protestera mot invandrar-asen.

 2. Nisse skriver:

  Släktfejd eller? kan bara vara Ziggar

 3. Eivon skriver:

  Ja vad ska man säga? Denna våldtäktsvåg som sköljer över landet måste få ett slut. Helt ofattbart att vi tex som förra helgen har två överfalls gruppvåldtäkter och nästintill ingen uppmärksamhet i media. I vilket annat demokratiskt land som helst är detta förstside material och anledning till debatt hur man ska komma till rätta med problemet.

  Det är så uppenbart vad som är felet, invandringen av andra kulturer med horribel kvinnosyn och brist på empatisk förmåga. Man har inte utarbetat ett kritiskt tänkande och moraliskt kompass.
  Ta vilket muslimskt land du vill, saker och ting är rätt eller fel beroende på vad koranen/mullorna säger END OF DISCUSSION. Det sekulära etik/moral tänkandet som vuxit fram i sekulära länder har inte fått möjlighet att utväxlas. Det finns ingen anledning att filosofera eftersom koranen har alla svar.
  När dessa människor sen kommer till Sverige och inte har en barbarisk maktstruktur som styr med våld är det som att äntra en gottbutik. Finns ingen anledning att inte roffa åt sig allt man kan.
  Det låter fruktansvärt rasistiskt att säga men de enda som kreti och pleti från arabvärlden förstår är sharia aktig maktstyrning. Man är totalt undervecklad i förståendet av sekulärt tänkande.

  …får ursäkta långt inlägg 😉 är lite småfrusterad som fd Vänstersympatisör som just vaknat ur sin idioti. Jag skäms jag stött gänget som satt oss i denna sits men goda avsikter och luftslott är lätt att köpa.

%d bloggare gillar detta: