Garvade poliser tagna av råheten när kvinna blev gruppvåldtagen


Även garvade poliser är tagna av brutaliteten vid grupp-våldtäkten i Kortedala.

”Ett av polisens spår: en av de misstänkta våldtäktsmännen har ett speciellt kännetecken. Spaningarna fortsätter och nya förhör hölls i går med den medtagna kvinnan.

Det handlar om ett mycket grovt misstänkt övergrepp, säger chefen P-O Johansson vid nyinrättade roteln för grova brott i Göteborg.

Enligt vad GT erfar spanar polisen i första hand efter tre män, alla i åldrarna 20-25 år. Det var strax efter klockan 21 i söndags kväll som kvinnan på väg hem från jobbet kom promenerade i skogsområdet vid Almanacksvägen strax intill Kortedalavallen.

Hon ska då ha överfallits av tre gärningsmän som attackerade henne bakifrån och först slog ned henne.

Hon svimmade av men när hon vaknade ska åtminstone en av de misstänkta ha genomfört en fullbordad våldtäkt.

Detta skedde medan de övriga höll fast henne.
Gärningsmännen ska även ha använt tillhyggen mot kvinnans underliv.

En av dem ska dessutom ha hotat henne med en kniv och sagt att hon skulle dö om hon berättade något. Ändå var det kvinnan själv som slog larm till polisen”.

Signalement på det tre männen:

Man i 20-25 årsåldern, mörkhyad, bar en röd kort jacka och hade handskar på sig.

Man i 20-25 årsåldern, mörkhyad, bar en svart jacka. Bär ett speciellt
kännetecken.

Man i 20-25-årsåldern, mörkhyad, svart jacka och svart mössa. Längre än de andra. Skägg.

Usch så fruktansvärt. Hur denna stackars kvinna skall klara av att komma tillbaks till ett normalt liv igen förstår jag inte. Kan hon någonsin lita på invandrare efter denna extremt grova gruppvåldtäkt som även chockade ärrade poliser.

Om någon av dom här asen har svenskt medborgarskap? så måste lagen ändras så vi kan kasta ut svinen på livstid härifrån.

Nästa dagligen läser vi om våldtäkter, och lika ofta så är det invandrare som står bakom en stor del.

Har ni sett något eller hört något? Ring Polisens nationella kontaktnummer 114 14

Även garvade poliser är tagna av brutaliteten vid grupp-våldtäkten i Kortedala

Annonser

7 Responses to Garvade poliser tagna av råheten när kvinna blev gruppvåldtagen

 1. Nisse skriver:

  kan inte polise så kommer snart förgrymmade medborgare lösa detta själva. Skär draggen av dem bara, sen är det klart!

 2. annullera skriver:

  Jag anser att det är våra styrande politikers fel att det utvecklats som det gjort i vårt land med dessa grova våld- och gruppvåldtäkter. De är medskyldiga i allra högsta grad även till den grovt kriminella utveckling som breder ut sig allt mer i landet, de är medskyldiga till att Sverige BRINNER, de är medskyldiga genom den oansvariga invandringspolitik som nu förts i landet under många år och där de ger alla dessa ociviliserade människor öppna famnen samt sin tillåtelse till att dessa drägg kan agera som de gör.

  Jag hör just nu på nyheterna att Mona Muslim lovar guld och gröna skogar till de arbetslösa! Hur kan människor i detta land över huvud taget ha något förtroende för denna politiker som går hand i hand med kommunisterna. VALFLÄSK, VALFLÄSK och åter VALFLÄSK, men vilka politiker idag mer än SD nämner den sjuka invandringspolitik som nu förts under många år i vårt land. En sjuk invandringspolitik som nu har gjort att vårt trygga samhälle har utvecklats till ett land i brand, ett land där våra kvinnor blir våldtagna, förnedrade och misshandlade både psykiskt och fysiskt, där våra barn och kvinnor får sina liv förstörda för resten av sina liv. Jag är så djävla trött på att våra styrande i detta land som folk givit sitt förtroende och satt sitt hopp INTE BRYR SIG!

  SD SD SD SD SD SD SD SD SD SD SD SD SD SD SD NÄR SKALL SVENSKARNA VAKNA!

 3. Eivon skriver:

  Det är helt obegripligt hur långt viljan att vara politisk korrekt kan handlingsförlama en nation. Nu får det vara nog, erkänn misslyckandet och lägg korten på bordet! Inte en kvinna till ska behöva genomlida ett till av dessa ohyggliga brott.
  PK gänget färgar sina händer röda varje gång de utagerar sin meningslösa fras ”människors lika värde” och dumpar fler människor in i landet.
  Varenda icke ”proffstyckare”, normalt funtad individ ute i verkligheten alltså inser att vi måste få ett break NU! Låt oss reda ut den här röran innan det blir helt ohållbart.
  Skapa program inriktade på sekulära värden, informera om kvinnosyn som är förenlig med vad vi håller för självklart, hÖGRE straff, ja inte vet jag men GÖR NÅGONGTING iallafall.
  Slå inte dank i Rosenbad och spy plattityder och PK rappakalja

 4. Blodsven skriver:

  Ett av trumskinnet har ett speciellt kännetecken??? Ut med det då för HELVETE, så ni åtminstone har en chans att lösa nån promille av dessa satans övergrepp!!!!

 5. annullera skriver:

  Mona Muslim tillsammans med den rödgröna sörjan samt alliansen! Deras FLATHET och TYSTNAD över det OTRYGGA SAMHÄLLE som de skapat åt människor att leva i är skrämmande. Allas lika värde får vi däremot höra dagligen, detta skall bankas in i folkets huvuden!
  Sedan kan man fråga sig vad det har med den grova brottslighet och de missanpassade våldsberikare som Sverige importerat att göra. Menar våra styrande att vi skall stryka alla GROVT KRIMINELLA och VÅLDSBENÄGNA medhårs för att de är lika mycket värda som skötsamma människor? Hatiska och hjärntvättade människor som våldför sig på- och förstör livet för andra människor är lika mycket värda som skötsamma och fina människor som tar sitt ansvar för sina egna, sina medmänniskor och inte minst sig själva.

  Enligt mitt sätt att se skall inte skötsamma människor behöva råka illa ut och få sina liv förstörda pga våra styrandes ovanligt korkade och oansvariga syn på mänskliga rättigheter och lika värde. Vad har våra våldsoffer för RÄTTIGHETER? Vad har de för VÄRDE?Vilken hjälp får de till att kunna komma tillbaka till ett normalt liv?

  Man kan undra vilken värld dessa oansvariga politiker lever i? Det måste till en förändring i detta land och den förändringen kan vi aldrig få om vi röstberättigade fortsätter att rösta på dessa inkompetenta politiker som Sverige har. Det är skrämmande att dessa har en sådan makt att de kan köra över hela landets befolkning i vad det gäller framför allt Sveriges invandringspolitik som inte skall diskuteras över huvud taget. Detta är mycket konstigt med tanke på vad detta kostat skattebetalarna både ekonomiskt och vad gäller en alltmer utbredd kriminalitet.

 6. Skogman skriver:

  Gottegris. Lite snopp får hon väl tåla!

 7. IB skriver:

  Skogman!

  Hoppas blogginnehavaren publicerar din IP-adress, lite tål du väl!

%d bloggare gillar detta: