Två oskyldiga kvinnor blev våldtagna under helgenEn kvinna i 20-årsåldern överfölls och våldtogs av tre män i Göteborg på söndagskvällen. Ett stort polisuppbåd, piketstyrkan och flera hundpatruller, söker nu efter de tre männen som uppges vara i 20-årsåldern.

”Polisen fick larmet 21.20 på söndagskvällen. Kvinnan var ute och gick i ett litet skogsområde i Gärdsås Bergen som ligger mellan Almanacksvägen och Gärdsåsgatan i Kortedala, när hon ska ha överfallits av de tre männen. Enligt polisen handlar det om en mycket grov våldtäkt”.

En kvinna har blivit indragen i skogen vid Kortedala torg och våldtagen av tre män.

RelateratKlockan 21.20 på söndagskvällen fick polis larm från en chockad kvinna. Hon hade varit ute och gått ensam i närheten av Kortedala torg när tre män plötsligt hade dragit in henne i skogen och våldfört sig på henne.

Polisen tillkallade ambulans som förde kvinnan till sjukhus. Samtidigt sändes ett stort pådrag poliser med 7-8 bilar för att leta efter misstänkta gärningsmän i olika grönområden mellan Kortedala och Bergsjön.

”En 17-årig flicka våldtogs av ett gäng på sex personer natten till lördag i Upplands Väsby.

Vi har fått en beskrivning av de inblandade men ingen har ännu gripits, säger Fredrik Ladenstedt vid Norrortspolisen till Sveriges Nyheter.

Det var vid kvart i två natten till lördag som gänget överföll flickan och våldtog henne. Våldtäkten skedde i Upplands Väsby i närheten av Centralvägen”.

Hon har varit på sjukhus för undersökning och är väldigt uppriven, säger Fredrik Ladenstedt till Sveriges Nyheter.

Det är så fruktansvärt hemsk och förnedrande när killar ”Kulturberikare” behandlar unga svenska flickor på detta brutala och bestaliska sätt.

Vad fan skall vi göra för att skydda svenska kvinnor/tjejer och barn så liknande händelser inte blir en vanesak? Personer som gemensamt gruppvåldtar våra kvinnor borde vi stoppa till varje pris.

Alla dessa våldtäkter förstör inte endast tjejen/kvinnan eller barnen som råkar illa ut. Det kan krossa en hel familj om inget görs NU………

Hoppas verkligen att dom fråntas sitt svenska medborgarskap om dom har något, och utvisas direkt efter avtjänat straff.

Dessa våldtäktsmän gör mig vansinnig, vore min dröm att få träffa dom en mörk kväll i en återvändsgränds och göra det jag måste.

Enligt Polisen i Göteborg så söker dom efter 3 män för denna extremt grova gruppvåldtäkt. En av männen skall vara svart och dom andra är ”Arbiska” kulturberikare (Mona Sahlins bästa vänner)

En 17-årig flicka våldtogs av ett gäng på sex personer natten till lördag i Upplands Väsby.

Kvinna våldtagen av tre män

En kvinna har blivit indragen i skogen vid Kortedala torg och våldtagen av tre män.

En kvinna i 20-årsåldern överfölls och våldtogs av tre män i Göteborg på söndagskvällen

Annonser

18 Responses to Två oskyldiga kvinnor blev våldtagna under helgen

 1. Anonym skriver:

  Pensionsräddare sannolikast ….

 2. krikon skriver:

  Ruffel och båg!
  Ett jäkla påhitt för att kunna få focus eller pengar från försäkringskassan dvs mina skattepengar!

 3. Jo skriver:

  Nä nu jäv…!! Inte igen!!! Att man inte kan få se något sådant innan dom lyckats få ner kvinnan,då GARANTERAR jag att det funnits 3 högsjungande muslimer mindre !

  Det finns inget straff hårt nog för dom där asen! SD i en maktposition i regeringen är det enda vi kan hoppas på för då kanske vi får rättvisa i detta annars så tama land där muslimer och andra brottslingar kan härja fritt!

  Om den vanlige svensken ger fan i och betala tv licensen då tar det fan i mig inte mer än ett par timmar efter förfallodagen så står polisen vid ytterdörren och ska ta dig till fängelse närainnpå !

  Hoppas att det finns plats för samåkning Harry, för det kommer MÅNGA med dig när vi tar dom asen i återvändsgränden // I HORIZONTEN SÅ TORNAR MOLNEN UPP SIG //Jo

 4. annullera skriver:

  Jo!

  Jag hoppas inte det dröjer länge innan folket själva tar tag i saken mot våra politiker som har bäddat för det här. Det är våra politiker med sin snedvridna syn som har skapat detta samhälle där vanligt folk nu skall tvingas leva och bo. Tyvärr får polisen i regel heller inte tag i dessa intelligensbefriade, importerade, våldsbenägna drägg. Om de sedan mot all förmodan någon gång skulle få tag på de djävla ASEN så får de så lindriga straff så det är löjligt, alltmedan de har förstört flera kvinnors liv. Jag har själv två små barnbarn, (töser), som skall växa upp och leva i detta sjuka och våldsbenägna samhälle våra styrande har skapat. Även pojkarna råkar illa ut, gamla, medelålders, ingen går säker, men det är töserna som blir gruppvåldtagna och våldtagna, de ses ju som svenne-horor som de importerade ASEN anser de kan förnedra, misshandla och våldta och till och med ta livet av om det så vore. Dessa människor är inte civiliserade och de är i mina ögon sett efterblivna och sjuka i huvudet.

  • Jo skriver:

   Annullera! PRECIS så är det som du beskriver! Och jag vet att de flesta jag känner som är svenskar känner och tycker likadant. Packet ska bara bort och det fort gärna igår .. //Jo

 5. Lena skriver:

  ”Två oskyldiga kvinnor blev våldtagna under helgen”

  Förstår varför du lägger till ”oskyldiga” har läst många inlägg där vi kvinnor får skulden p.g.a vår klädsel alkoholintag .m.m.m.m.

  Svenska självutnämnda experter! ser oss som skyldiga, vår klädsel uppmnanar idioter att våldta. Gillar formuleringen ”oskyldiga” säger mer än tusen ord.

 6. Wino skriver:

  Jag tänker ibland på förra veckans upphetsade debatt om huruvida våra kulturberikare skulle vara överrepresenterade i brottstatistiken.
  Någon som besökt ett Svenskt fängelse på senare år?

 7. Dre skriver:

  Sluta nu pojkar. Det kan ju lika gärna vara helsvenska blonda gärningsmän. Vem är förresten ”svensk”. OM det mot förmodan skulle vara ”kulturberikare” som utfört detta handlar det om UTANFÖRSKAP och STRUKTURELL RASISM i UTSATTA FÖRORTER. Dessutom har fritidsgården stängt. Det handlar om UNGA POJKAR som utför POJKSTRECK.

  För övrigt har faktiskt ANMÄLNINGSBENÄGENHETEN ökat.

  *slut på ironi*

  Svensk media kastar skit på SD en helt vecka men vägrar konsekvent att problematisera gruppvåldtäkterna…

 8. Svensson skriver:

  Dom som utförde denna brutala våldtäkten i kortedala var, en neger och två araber typ iranier eller irakier.
  Källa: Polisen

 9. Legal skriver:

  Tyvärr kan ingen fråntas sitt medborgarskap enl. FN stadgar, MEN Naiva Sverige kan som dom flesta civiliserade länder, ge medborgarskap på prov, tex i 5-10 år. Om personen i fråga sköter sig (mao jobbar betalar skatt, gör inga brott mm) då kan personen i fråga få ansöka…om medborgarskap.

  Självklart är 1:a och 2: andra generationens invandrare/flyktingar vida överrepresenterade i statistiken för vålds och narkotikabrott, Sosse samhället klarar bara inte av att hantera statistiken och därmed beviset för en fullständigt misslyckad politik under många år.

 10. Moa skriver:

  Så svenska tjejer som blir våldtagna, det är värre än om det är invandrartjejer?

  • annullera skriver:

   Vem har påstått det? Men när läste du senast att det är muslimska kvinnor som blir våldtagna, misshandlade och förnedrade?

 11. Kent skriver:

  Inget nytt

 12. Kvinna skriver:

  Och när fan är kvinnor skyldiga vid våldtäkt?
  När vita män man känner begår våldtäkt?

 13. Anonym skriver:

  Underligt att inte en enda muslimsk kvinna har blivit utsatt för gruppvåldtäkt av okända gärningsmän när så många svenskor har blivit det. Nu önskar jag inte att någon kvinna ska behöva bli utsatt för våldtäkt eller liknande men vet att det finns många unga muslimska kvinnor ute på kvällar och nätter utan man, bror eller kusin. Varför är det så? Vad har du Harry och ni andra att säga?

 14. World Traveller skriver:

  Maanga skriver att de oenskar gaerningsmaennen blir utvisade efter avtjaenat straff (typ 3 maanader) om de nu naansin blir gripna. Skulle dom mot allfoermodan bli utvisade saa kaempar migrationsverket med naebbar och klor foer att dom ska faa stanna. Lyckas polisen faa ut kraeken saa aer de tillbakas inom en vecka under nya namn som migrationsverket hjaelper dom med. Saa enkelt aer det med det.
  Foer saana kraek finns det bara en medicin: 7,62

 15. Blodsven skriver:

  Till Moa! Tacka fan för att en våldtäkt är lika vidrig oavsett offrets ursprung. Bara det att svenska tjejer har 99% större chans att råka illa ut av kroknäsornas framfart. Varför? Hört talas om omvänd rasism???????

 16. […] myten om Sverigedemokraterna som nynazism med ett mänskligt ansikte kan ni ju ger er på att läsa den här bloggposten med efterföljande […]

%d bloggare gillar detta: