Socialdemokrat hotar Jimmie Åkesson


Kalle olsson ledarskribent på socialdemokratiska Länstidningen i Östersund anser att Jimmie behöver ett par rejäla livvakter vid sin sida efter hans debattartikel i Aftonbladet.

”Numera krävs inte en omedelbar hotbild, till exempel ett uttalat dödshot, för att makthavare ska få personskydd. Det förändrade synsättet kom efter mordet på Anna Lindh. Högprofilerade politiker som syns och hörs och säger obekväma saker anses per definition befinna sig i ett utsatt läge.

Jag tror att det kan vara ett ödesdigert misstag att lämna Jimmie Åkesson obevakad (om så fortfarande är fallet), han skulle behöva ett par stadiga poliser vid sin sida. Varför? Det räcker väl med att läsa hans debattartikel i måndagens Aftonbladet, en av de mest obehagliga texter som publicerats i det offentliga Sverige på lång tid”.

LO-tidningens egen lilla Peter Swedenmark passar även på att tillskriva Jimmie Åkesson ett nytt namn ”Jimmie Göring” partiledare Sverigestollarna.

LO och övriga social(O)demokrater visar varför dom inte skall få möjligheten att styra landet mot ruinens brant en gång till.

Ingen nyhet att socialdemokrater önskar livet ur SD:s partiledare.

Per-Olof Wågström (s) och hans fru hade samma önskan för ett tag sedan. Likadant var det med socialdemokraten Reza Javid som önskade livet ur Sverigedemokrater.

Kalle Olsson ledarskribent socialdemokratiska Länstidningen i Östersund erkänner i sin artikel att ”Muslimer” är ett hot mot Åkesson efter hans artikel i Aftonblaskan. Varför skulle han annars behöva poliser vid sin sida?

Skulle Kalle personligen göra något eller menar han att AFA är det stora hotet?

Mentalt störda socialdemokrater framför regelbundet hot mot Jimmie Åkesson och tragiskt nog så skriver svenska tidningar inte ett enda ord om detta.

Vad tror ni skulle hänt om någon SD:are framfört hot mot någon ledande socialdemokrat eller annan svenskfientlig politiker?

PS glöm inte Agenda ikväll 21:15 dom har genomfört en opinionsundersökning som visar att SD får stöd av otroliga 18 procent av dom tillfrågade.

kalle.olsson@ltz.se
Telefon 063-155510

Det kan vara ett ödesdigert misstag att lämna Jimmie Åkesson obevakad

LO-tidningen: Jimmie Göring
partiledare Sverigestollarna

Annonser

5 Responses to Socialdemokrat hotar Jimmie Åkesson

 1. Mamma skriver:

  (S) är helt körda.

  Såg ni debatten i Agenda? Lena Melin och Expo nörden erkände att Jimmie Åkesson körde över Maud rejält här om dagen 🙂

  Mossiga Mona råkade ut för samma sak här om året.

  • annullera skriver:

   Det verkar som hela gänget höll en väldigt låg profil, undrar varför?

   Mona Muslim och Maud Olofsson som bägge blivit överkörda av Jimmy Åkesson kan sitta i AGENDA och diskutera OM Jimmy och hans parti, men ta diskussionen med Jimmy och SD klarar de inte av. LÅGT MYCKET LÅGT OCH FEEEEGT!

   JIMMY åKESSON HAR EN STYRKA, KRAFT OCH MOD SOM INGEN KOMMER I NÄRHETEN AV I DE ÖVRIGA RIKSDAGSPARTIERNA. DE ANDRA STÅR SIG SLÄTT JÄMFÖRELSEVIS. ALL HEDER ÅT JIMMY!

 2. Anonym skriver:

  Vi kan väl vara här efter att vi har varit utomlands nägra veckor och inte har pass eller andra identitetshandlingar. Varför åker vi inte till andra länder inom eller utanför EU?

 3. Bodygard skriver:

  Har ni bloggare en hederskodex,eller tar ni varandras inlägg hur som helst utan länkning till källan? En av dom högst rankade bloggarna brukar hämta inlägg från dig. Känner du till detta!!?? Ta en titt så ser du att jag har rätt, sök bland topp3 bloggarna där finns nästan en exakt kopia av det här inlägget.

  • spikharry skriver:

   Håll dig till dina blodsröda ”kommunistbloggar” vad vi svenskvänliga bloggare gör håller vi för oss själva..

%d bloggare gillar detta: