Sex personer våldtog 17 årig flicka


En 17-årig flicka våldtogs av ett gäng på sex personer natten till lördag i Upplands Väsby.

”Vi har fått en beskrivning av de inblandade men ingen har ännu gripits, säger Fredrik Ladenstedt vid Norrortspolisen till Sveriges Nyheter.

Det var vid kvart i två natten till lördag som gänget överföll flickan och våldtog henne. Våldtäkten skedde i Upplands Väsby i närheten av Centralvägen.

Hon har varit på sjukhus för undersökning och är väldigt uppriven, säger Fredrik Ladenstedt till Sveriges Nyheter”.

Undrar varför dom flesta tidningar inte skrivit ett enda ord om denna gruppvåldtäkt där sex män förstörde livet för en 17-årig flicka natten mot lördagen?

Vidare spekulationer är överflödiga.

Gruppvåldtäkt mot 17-åring

Annonser

7 Responses to Sex personer våldtog 17 årig flicka

 1. Blodsven skriver:

  Vad i helvetet har det tagit åt oss svenskar på sista tiden??? Sex man som våldför sig på ett flickebarn måste väl snart vara ett normalt beteende, enligt knullborgarförespråkaren tillika multikultinymfomanen Måna Muslim o andra vidriga psykopater som valsar runt i maktens korriodorer…

 2. World Traveller skriver:

  Varfoer goer inga anhoeriga naanting? Bevaepna er, leta upp ett gaeng kulturberikare och faa dom att tala om vilka de skyldiga aer foer kraeken skryter saekert om sin ”bedrift”. Se daerefter till att dom aldrig kan vaaldta naan igen.

 3. Jo skriver:

  Jodå nu sitter våra folkvalda politiker och myser efter att ha lyckats få in dessa ”kulturberikare” i samhället och så mycket dom har att ge oss svenskar.

  Jag känner en hel del invandrare och även sådana som är födda här och det är inte dom som sköter sig och bidrar till ekonomin på ett hederligt sätt som jag vill åt utan dessa jävla kräk som trampar på våra kvinnor och barn!!

  Skulle något liknande någonsin hända de mina så tvekade jag inte en endaste sekund utan skulle gå på jakt och skinnet skulle jag använda till lampskärmar och dylikt.

  Mina tankar går till den här flickan och hennes närmaste dom har en MYCKET tuff tid framför sig. DET BLÅSER UPP TILL STORM…//Jo

 4. annullera skriver:

  Man kan undra varför det inte skrivs mer i media om detta grova överfall! Är de rädda att de skall gynna SD och därför tiger ihjäl det som hänt. Detta är så bedrövligt att man hoppas det inte är sant, det finns bara ett enda land i världen där media försvarar och skyddar grovt kriminella och våldtäktsmän av invandrad härkomst, såvida det inte handlar om Européer.

  I Agenda ikväll skall återigen SD smutskastas av bl.a Mona Muslim, Moud Olfsson m.fl i en debatt där SD inte har en möjlighet till att kunna försvara sig eftersom ingen inom SD blivit inbjudna.
  Är det detta som Media och SVT kallar DEMOKRATI?

  BEDRÖVLIGT OCH FEGT! MEN DET FINNS VÄL INGET ANNAT ATT VÄNTA FRÅN DESSA RYGGRADSLÖSA OCH SVAGA INDIVIDER!

 5. nittonsextifem skriver:

  Det står ju om det i bla. SVD….

  MEn om polisen har signalement – varför inte gå ut med det. Eller måste vi vänta på Invandrarnytt på TV3 ska ta upp detta…

 6. KS skriver:

  När ska svenskarna vakna?

 7. […] En 17-årig flicka våldtogs av ett gäng på sex personer natten till lördag i Upplands Väsby. […]

%d bloggare gillar detta: