Bränder och åter bränder i Göteborg/Sthlm


En Svensk politiker gömmer sig
En grävmaskin, en moped och en container har brunnit i Frölunda under natten till lördagen.

”Gatubolagets grävmaskin var uppställd vid Preem-macken på Skattegårdsvägen i Tynnered, när den antändes strax efter midnatt natten till lördagen.

Larmet kom till räddningstjänsten klockan halv ett. När brandmännen kom till platsen var grävmaskinen helt förstörd. Då brann det också i en container i närheten.

Larmet om en brinnande moped vid Opaltorget kom klockan 00.27. Också mopeden blev helt obrukbar, enligt Frölundapolisen.

Vaksamma göteborgare rapporterade dessutom att det tagit fyr i en blomsterlåda och rabatt vid Marconigatan, nära Frölunda torg, vid fyratiden på lördagsmorgonen”.

Politiker skulle gemensamt med dessa ligister ställas still svars för helvetet som Göteborgare har tvingats leva under i många år nu.

Men dom tar den enkla vägen och pekar på utansförskap och främlingsfientlighet istället för att inse sanningen.

När badkaren i era hem är svämmar över går ni därifrån utan att stänga av kranen då och låter andra stå för den kostnad som uppstår?

130 fordon brann på två månader

Flera bränder i Frölunda i natt

Nya bilbränder i Jordbro

Annonser

6 Responses to Bränder och åter bränder i Göteborg/Sthlm

 1. Louis skriver:

  Every friday night… nothing to do with a specific culture?

 2. Mr Executor skriver:

  Sakta men säkert undergrävs Sveriges ekonomi och vi
  går med all säkerhet mot konfrontationens tid.Allt
  har en gräns och när den gränsen passeras händer det
  som ingen vill skall hända.Vän blir fiende och ovän
  blir som pesten.Den här utvecklingen måste stoppas till varje pris.Trettio års våldtäkt på svenska folket måste lagföras och skyldiga må få sitt straff.
  Svenska folkets vilja och heder har grymt tryckts ned
  i skorna av makthavarna.Bäva må de skyldiga för hämndens tid är snart här.

 3. annullera skriver:

  Ja med den strutspolitik som idag förs av våra Riksdagspartier så är det inte alls konstigt att det ser ut som det gör. Det enda parti som idag verkar ha något förstånd och som vill få ett stopp på denna katastrofala utveckling är SVERIGEDEMOKRATERNA.

  SVENSKA FOLKET! SNÄLLA VAKNA UPP OCH LÅT INTE DETTA HELVETE TA ÖVER HELT INNAN DET ÄR FÖR SENT ATT GÖRA NÅGOT.

 4. Jo skriver:

  Det här är som när dom första polis morden i Sverige blev till,då var det det värsta som kunde hända i ett samhälle. Efter ett par år så var det nästan vardagsmat men det här ,bränderna har gått fort alldeles för fort att acceptera! För det är ju det folk/politiker gör accepterar ett beteende som i första hand politiker blundar för!

  När ska även dom styrande som egentligen är vi i ett demokratiskt samhälle, förstå att nu är det nog dags att dra i handbromsen eller åtminstone lägga i backväxeln innan det totalt går åt helvete!? Det här beteende som våra muslimer har lagt till sig med beror ju mest på att dom inte har fått en smäll på fingrarna redan första gången deras handlande blev felaktigt.

  Vi är oroliga för en svininfluensa som i vilket fall vore en fucking katastrof för en gris hatande muslim att få *Ler* Istället för att lägga tid o kraft till att ta hand om det riktiga viruset ”muslimen”! Här finns det ännu inget känt vaccin att få utan det är ett vaccin som vi själva måste skapa för att ta kål på parasiterna!

  Precis som en cancer cell så förökar dom sig obehindrat och tar över värdens friska celler om inget görs innan det är för sent. Jag är den första i ledet att lägga ett bidrag till den sortens forskning för att få ett slut på eländet! //Jo

 5. spikharry skriver:

  Underbart att läsa bl.a Jo/Blodsven och Annulleras inlägg. Dom är rakt på sak och skriver det dom tänker.

  //M.v.h SpikHarry

 6. World Traveller skriver:

  En traeffande dansk kommentar om Sverige:

  I Sverige hedder nu: ein Folk , ein Reich und ein Profet.
  Fru Sahlins drøm om fremtiden.
  I Sverige er fremtiden allerede begyndt.
  Derfor ser alle svenskere så glade ud , når de er på TV.
  Glæden ved at bo fremtidens land.

  ein Folk , ein Reich und ein Profet

%d bloggare gillar detta: