Palestinier misshandlade dotterns lärare


Ett danskt kvartssamtal i Vollsmose på Fyn slutade på onsdagen med misshandel medelst flaggstång. Den överfallne läraren fördes till Odense Universitetshospital för vård.

”Två lärare och en elevs far deltog i onsdagseftermiddagens möte på Abildgårdskolen. Men något i samtalet gick så snett att den ene läraren flydde, varpå fadern gav sig på den andre läraren med sparkar och slag. Enligt polisen användes bland annat en mindre flaggstång som tillhygge”.

SvD ljuger och mörkar samtidigt. Varför dom gör det känner dom flesta nog redan till?

Sanningen om vad som hände följer här:

En Palestinsk man besökte skolan för ett vanligt kvartsamtal med sin 10 åriga dotter och hennes lärare.

Läraren sträckte artigt fram sin hand till flickan och ville hälsa henne välkommen till samtalet. Hennes muslimske far fick sig ett vansinnes utbrott p.g.a lärarens framsträckta hand.

Han skrek något på arabiska och spottade läraren i ansiktet och slog honom i huvudet med flera knytnävslag tills han föll omkull. Den andre läraren sprang iväg för leta efter hjälp.

Under tiden fortsatte muslimen att misshandla pappan genom att sätta sig gränsle över läraren och överösa honom med fler knytnävslag han tog även en mindre flaggstång och slog med.

Överfallet var så våldsamt att läraren tvingades åka ambulans till Odense Universitetshospital.

Pappan till tösen som är en statslös Palestinier anhölls och i morgon skall han förhöras och vad som händer sedan kan dom inte uttala sig om ännu.

SvD påstod att något i samtalet gick så snett, det stämmer inte alls med vad danska tidningar skriver vilket ni själva kan läsa. Det var handhälsningen som gjorde att pappan fick sig ett spel och började misshandla läraren grovt.

Vem vet i morgon skriver kanske fler svenska tidningar om detta och utlämnar fakta och drar lögner igen? Det kanske rent av blir läraren som får skulden p.g.a att han sträckte ut sin hand?

Har det inte gått för långt när sådant här kan inträfffa!! läraren får stryk p.g.a sin artighet..

SvD Flaggstångsvåld på dansk skola

Jyllandsposten statslös Palestinier misshandlade dotterns lärare

BT.dk han spottade läraren i ansiktet och misshandlade honom

Annonser

6 Responses to Palestinier misshandlade dotterns lärare

 1. Nisse skriver:

  Muslimer hatar alla som inte är muslimer, svårare än så är det inte

 2. Nisse skriver:

  Muslim rimmar på svin…Kul =) Musvin Haha

 3. annullera skriver:

  Jag förstår inte varför dessa människor söker sig till Europa och andra länder där det råder en helt annan kultur än deras egen när de inte klarar av att anpassa sig till amdra länders kulturer. Varför i hela världens namn håller de sig inte där de hör hemma bland sanddynorna i mellanöstern om de fortfarande vill leva kvar i det förtryck som de kommer ifrån. ISLAM = FÖRTRYCK! STOPPA FÖRTRYCKET!

 4. World Traveller skriver:

  Om det hade varit i Sverige saa hade laeraren faatt sparken foer att ha kraengt en muslim och palestiniern hade faatt skadestaand.

 5. Mohamed el-Hoshy skriver:

  Ur den danska originalartikeln: ”Læreren er 47 år og har i øvrigt marokkansk baggrund.”

  Som vanligt skriver utländsk media sådant som motsäger sPiKharrys hårt kontrollerade (konsultdesignade?) budskap.
  Den misshandlade läraren som fick köras till sjukhuset var marockan. Men det stämmer ju inte, sPiKharry och andra media- och politikprofiler vill ju ha det till att invandrare är de som begår brott mot infödingarna. Om verkligheten inte stämmer med kartan… låtsas att den arabiske marockanen är en inföding!

 6. kaa skriver:

  Mohamed, det handlar ju ändå om en islamsk eller kulturell övertygelse som inte härstammar ifrån Danmark som utlöste misshandeln. Lika illa oavsett vem offret är.

%d bloggare gillar detta: