Mehmet Kaplan utmanar Sverigedemokraterna


Mehmet Kaplan Miljöpartiet
Riksdagsledamoten Mehmet Kaplan blir ny integrationspolitisk talesperson för Miljöpartiet. Hans uppgift blir bland annat att leda partiets debatt mot Sverigedemokraterna.

Jag lovar att göra allt som står i min makt för att inte Jimmie Åkessons argument ska få stå oemotsagda, säger Mehmet Kaplan i ett pressmeddelande.

Mehmet Kaplan är ledamot i justitieutskottet och har varit ordförande för Sveriges unga muslimer samt talesperson för Sveriges Muslimska Råd. Han är även ledamot av Miljöpartiets partistyrelse och arbetsutskott.

Undrar hur Miljöpartiet ställer sig till homofoben Mehmet Kaplans åsikter som han framförde i dagen.se 2008-11-13 06:00 med orden:

”Koranen är väldigt tydlig, den stipulerar att äktenskap är mellan man och kvinna och det är även min personliga tro”

Den bild som Sverigedemokraterna försöker måla upp är att muslimer inte skulle kunna leva här i någon slags förvssning om att det krockar med någon slags värderingar som finns i Sverige.

”Säpo trakasserar muslimer och underblåser islamofobin påstår Miljöpartiets egen lille homofob Mehmet Kaplan.

Säpos samarbete med kommunala bostadsbolag går över en gräns där Säpos arbete bidrar till islamofobi. Arbetet bidrar till diskrimineringen av muslimer och motverkar inte terrorism”.

”Islam spelar en stor roll i Mehmet Kaplans liv. Han ber fem gånger om dagen, varav två böner i riksdagshuset: en mitt på dagen, och en på eftermiddagen. Då går han till sitt rum där han har egen dusch och toalett. Där tvagar han sig före bönen: armar, öron, ansikte och fötter tvättas. I ett skåp på rummet förvarar han sin bönematta och Meckakompass.”

Det bästa är att mitt parti tillåter mig att be när jag behöver det. Skall Riksdagen nu också bli ett bönerum för Muslimer?

Jag tycker att flera av bilderna på Muhammed är rasistiska och reagerar därefter.

Koranen är tydlig med att det inte får finnas tvång i religionen. Haha säger SpikHarry.

Som muslim tycker jag att nidbilder på vår profet är fel.

Muslimer tycker att Profeten lyfte upp kvinnans ställning i samhället.

Det var delar av chattade med Mehmet Kaplans debatt 7/2 2006.

Sharia – den ”gudomliga lagen”

”Sharia är enligt islam den gudomliga lagen, som uppenbarades för profeten Muhammed. I dagligt tal används ordet också om det islamiska rättssystemet (figh).

Iran och Saudiarabien tillämpas stränga tolkningar av sharia.
Vissa islamistiska rörelser kräver att statens lagar följer sharia. De vill straffa otrohet med piskrapp, stölder med avhuggning av händer”.

I Göteborg har Tuff starka band till den wahabitiskt dominerade så kallade Bellevuemoskén. I Malmö samarbetar Tuff med Islamiska kulturföreningen.

Tuff har därefter allt mer utvecklats till en islamistisk förening, som på möten i Göteborg och Malmö försöker locka ungdomar att följa stränga muslimska levnadsregler.

Mahmoud Aldebe som nu finns på Centerpartiets riksdagslista och är förspråkare för sharialagar och andra islamska lagar kan snart sitta gemensamt med Mehmet Kaplan (Mp) i Riksdagen och sprida sitt hat mot alla dom som inte delar deras åsikter om ”Fredens religion”

Islam sprider sig allt snabbare i vårt land, om vi inte försöker stoppa eländet nu så är risken att vi om några årtionden tvingas vända oss mot Mecka och slaviskt följa allt det islam och muslimer kräver.

Miljöpartiet utser Mehmet Kaplan att motverka SD

Muslimen Mehmet Kaplan skall ta debatten med SD

Mehmet Kaplan Säpo trakasserar muslimer och underblåser islamofobi

Annonser

10 Responses to Mehmet Kaplan utmanar Sverigedemokraterna

 1. Gammelsvensk skriver:

  Man ska ju inte ”döma hunden efter håren” men hu vad jag tycker han ser opålitlig ut.

 2. Blodsven skriver:

  Miljöpartiet och KD är dom mest meningslösa, avlönade fåntrattar som jag kan komma på! Lurkens parti tycker väl dessutom det är käckt att rabbla en massa skit med arslet i vädret. Det kommer iallafall lika mycket obegripligt skit ur Snatterstrands käft…

 3. annullera skriver:

  Det räcker att se bilden på denna Mehmet Kaplan! Vad gör han här, varför lever han inte sitt liv där han kom ifrån. Han är en av dem som inte tänker anpassa sig efter svenska lagar och kultur. Självklart tänker han göra allt som står i hans makt för att kunna hjhärntvätta alla han kommer i kontakt med. Dessa människor har inte kommit hit för att börja ett nytt liv, de har kommit hit för att ta över.

 4. World Traveller skriver:

  Det aer moejligt att de flesta svenskar blir tvungna att be till Mecka i framtiden men jag kommer inte att vara en av dom.

 5. MB skriver:

  Kritisera gärna hans åsikter, och islamismens anspråk, men vad har hans utseende med saken att göra?

 6. halvinv skriver:

  Mehmet Kaplan kan säga precis vad han vill, tycka vad han vill, det ändrar inte ett dugg på den verklighet som finns runtom oss och som vi tvingas uppleva och anpassa oss till varje dag…
  Verkligheten korrigerar alltid, förr eller senare, en ljugande politikers ord.
  MEN, det är upp till oss väljare att reagera på denna korrektion!

  • annullera skriver:

   TYVÄRR VERKAR DET SVENSKA FOLKET LIKA HJÄRNTVÄTTADE SOM MUSLIMERNA SJÄLVA. MUSLIMERNA HAR KOMMIT TILL VÄRLDENS BÄSTA LAND DÄR DET FINNS ETT FOLK SOM DE LÄTT KAN UTNYTTJA OCH MANIPULERA, SNACKA OM ATT DE GNUGGAR HÄNDERNA OCH SKRATTAR BAKOM RYGGEN PÅ DEN DUMME SVENSKEN. ATT DET FINNS ETT FÅTAL DUMSKALLAR, MEN DET VERKAR SOM NÄST INTILL HELA SVENSKA FOLKET ÄR TAPPADE BAKOM EN VAGN.

   STACKARS VÅRA EFTERKOMMANDE! STACKARS DEM SOM MÅSTE LEVA I ETT SAMHÄLLE SOM DÅRAR SKAPAT ÅT DEM! JAG FINNER INTE ORD!

 7. Blodsven skriver:

  En människas utseende avslöjar en hel del MB, ögonen framförallt och där ser jag inget positivt….

 8. […] Mehmet Kaplan utmanar Sverigedemokraterna, SpikHarry avslöjar […]

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Bättre dö som en fri människa än att leva som slav. Mitt val. Vad är ert?

%d bloggare gillar detta: